22 °C Athens, GR
18/04/2024

Τελευταια Νέα
Το adologala.gr συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ και δεν θα δημοσιεύει ειδήσεις Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Οικουμενικός και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην αναγόρευση του ομότιμου Καθηγητή Βλάσιου Φειδά σε Επίτιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ Παρέλαση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη Η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Νέα Ιερουσαλήμ Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της Διοργανώνεται η 6η Διεθνής Μουσική Ολυμπιάδα, στην Κύπρο, 18-20 Απριλίου 2024 Τριήμερη επίσκεψη του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονος στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης Ι.Μ. Πειραιώς: «Περί του Πασχάλιου Κανόνος. Δύναται να αλλαγή;» Επετειακή Εκδήλωση Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Ξάνθης στην Ι.Μ. Ρεθύμνης

Την Κέρκυρα Επισκέπτεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 21 / 6 / 2020 , 12:47 από

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί της Κέρκυρας πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Αστυνομικούς Διευθυντές Zακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Λευκάδας, εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής, αλλά και με Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ακολούθησαν συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων, τους Βουλευτές όλων των κομμάτων και τους δημάρχους Κεντρικής, Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έχει ως εξής:

«Επισκέπτομαι σήμερα την πρωτεύουσα των Ιόνιων Νήσων, με στόχο να συζητήσω όπως έκανα με τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπήρξε ένας πλούσιος και παραγωγικός διάλογος, ο οποίος κατέληξε σε πολύ συγκεκριμένα συμπεράσματα, σε ότι αφορά στην επιχειρησιακή δράση των αστυνομικών υπηρεσιών των Επτανήσων. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά τους. Οι άνθρωποι είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους, στην αποστολή τους. Έχει μειωθεί σημαντικά η εγκληματικότητα. Η κοινωνική ειρήνη είναι στοιχείο της καθημερινότητας. Θέλουμε να βελτιώσουμε, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, τη ζωή των πολιτών και να καταστήσουμε τα Επτάνησα -και το νησί της Κέρκυρας -ασφαλή.

Η προσπάθεια μας αυτή είναι καθημερινή. Η προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό της αστυνομίας. Είναι σε εξέλιξη ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ , μετά από πάρα πολλά χρόνια-ουσιαστικά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες- και πολύ σύντομα όλοι οι αστυνομικοί της Κέρκυρας θα έχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορούν να είναι αποτελεσματικότεροι.

Θα δώσω μια προτεραιότητα στο Αστυνομικό Τμήμα της Λευκίμμης, στον Δήμο της Νότιας Κέρκυρας γιατί έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή να ενισχυθεί με 15 νέους αστυνομικούς, οι οποίοι θα προστεθούν στην αστυνομική δύναμη της Κέρκυρας. Είναι ένα πρώτο βήμα για να έχουμε μια ουσιώδη και ουσιαστική αστυνόμευση σε μια περιοχή που είναι αρκετά δύσκολη και εμφανίζει πολλά προβλήματα κυρίως κάθε καλοκαίρι.

Σε ότι αφορά το θέμα του Σωφρονιστικού Καταστήματος, επειδή μου ετέθη, θέλω να σας πω ρητά και κατηγορηματικά ότι εάν υπάρχει χώρος –οικόπεδο- ελεύθερο παντός βάρους, δηλαδή θα είναι έτοιμο για δόμηση, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την ανέγερση ενός σύγχρονου Καταστήματος Κράτησης στην Κέρκυρα, που πιστεύω ότι θα είναι πολλαπλά χρήσιμο για τον τόπο. »

  • Source: Την Κέρκυρα Επισκέπτεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Σχετικά Άρθρα

Η δημοσκόπηση της MRB: H πρόθεση ψήφου και το αποτύπωμα της ακρίβειας

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 5,9 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 27 / 1 / 2023 , 5:51 από news_room Η δημοσκόπηση της MRB: H πρόθεση ψήφου και το αποτύπωμα της ακρίβειας Προβάδισμα 5,9 μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει δημοσκόπηση της ΜRB για λογαριασμό του Οpen. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 30,2%, έναντι 24,3% του ΣΥΡΙΖΑ, με τρίτο το ΠΑΣΟΚ […]

Οι τράπεζες πρέπει να κερδίσουν ξανά τους πελάτες τους

Οι τράπεζες πρέπει να κερδίσουν ξανά τους πελάτες τους

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 24 / 11 / 2022 , 13:47 από news_room Την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των σχέσεων μεταξύ των τραπεζών και των πελατών τους, σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού, λειτουργικότητας, συστημάτων, οργανωτικής δομής και εταιρικής κουλτούρας, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΧΣ Ηλίας Ξηρουχάκης μιλώντας χθες στο 20ό Bank Management Conference, σημειώνοντας ότι η δεκαετία της κρίσης […]