32 °C Athens, GR
04/07/2026

Τελευταια Νέα
6 Χρόνια ADOLOGALA.GR Δημογραφικό: Μείωση του πληθυσμού κατά σχεδόν 500 χιλ. άτομα – Κατάρρευση των γεννήσεων Τι προβλέπει ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας ο οποίος δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση και αποτροπή παραβάσεων – Αναλυτικά Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Αστυνομία: Μπλόκο σε μεταφορά 50 πιστολιών από την Τουρκία – Σύλληψη δύο Τούρκων στη Θράκη Κυκλική Οικονομία: Το σχέδιο που αλλάζει τα ξενοδοχεία της Κύπρου Λαμπρά Θυρανοίξια του Ιερού Ναού της Υπαπαντής στην Τάντα από τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’ Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Να ανανεώσουμε τις προσπάθειες για έναν δίκαιο σκοπό» Έλεγχοι για εμπορία ανθρώπων σε Αθήνα και Καλλιθέα – Τι εντόπισε η Αστυνομία Τασούλας προς Τραμπ: Βαθιά ριζωμένοι οι δεσμοί Ελλάδας – ΗΠΑ Λέρος : Μουσική, θέατρο και παράδοση σε ένα μοναδικό πολύμηνο πολιτιστικό φεστιβάλ – Πρόγραμμα 2026 Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο λιμάνι Ραφήνας Ο ΥΠΕΞ Κ. Κόμπος ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στην Ανδόρρα Βενεζουέλα: Συνεχίζεται η μάχη για τον εντοπισμό αγνοουμένων μετά τους σεισμούς

Νέα Υόρκη: Οι Ομογενείς ενισχύουν νοσοκομεία

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 6 / 2020 , 20:57 από

Νέα Υόρκη.-  Άρχισαν οι εγγραφές για το «Virtual SNF Run» που θα λάβει χώρα από τις 15-21 Ιουνίου 2020 με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση 81 νοσοκομείων της γενέτειρας.

Ο αγώνας δρόμου, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις», εντάσσεται στο πλαίσιο του θερινού φεστιβάλ «Νόστος» (Summer Nostos Festival Retro Future) και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα γίνει σε εικονική μορφή.

Στην σχετική ανακοίνωση τύπου της οργανωτικής επιτροπής αναφέρεται : Είσαι νέος δρομέας ή έχεις γράψει εκατοντάδες χιλιόμετρα τρέχοντας; Στον αγώνα Virtual SNF Run 5 χιλιομέτρων δεν έχει σημασία η εμπειρία, οι επιδόσεις και η ηλικία, αυτό που μετράει είναι ότι τρέχουμε όλοι μαζί, ξεχωριστά, για καλό σκοπό. Κάντε την εγγραφή σας στον αγώνα Virtual SNF Run και τρέξτε τη δική σας διαδρομή, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, για να στηρίξετε 81 νοσοκομεία της χώρας.

 

 

Φέτος το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival Retro Future, o αγώνας SNF Run επιστρέφει σε μια διαφορετική virtual εκδοχή, διατηρώντας, όπως κάθε χρόνο, τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και την ίδια χαρά της συμμετοχής.

Σε αυτόν τον αγώνα, εσείς επιλέγετε την ημέρα που θέλετε να τρέξετε, από τις 15 – 21 Ιουνίου, με ποιον θα τρέξετε -μόνοι, με φίλους ή την οικογένειά σας-, πόσο γρήγορα ή αργά -μπορείτε ακόμη και να περπατήσετε- αλλά και πού θα τρέξετε꞉ στο πάρκο της πόλης, στο χωριό, στην παραλία, με φόντο το βουνό, στον διάδρομο, στον κήπο, στη βεράντα και στις σκάλες του σπιτιού σας!

Λάβετε μέρος, με τέσσερα απλά βήματα

Κατεβάζετε την εφαρμογή Sporthive Live (MYLAPS Sporthive Live Events) στο κινητό σας και κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, στηρίζετε, εφόσον το επιθυμείτε, το νοσοκομείο της περιοχής σας, επιλέγοντάς το από τη σχετική λίστα.

Τρέχετε ή περπατάτε τη διαδρομή σας από Δευτέρα 15 έως και Κυριακή 21 Ιουνίου, και καταγράφετε την επίδοσή σας στο fitness app της προτίμησής σας (π.χ. Runkeeper, Nike Run Club, Garmin, κτλ.) ή στο smartwatch.

Αφού τρέξετε, βγάζετε μια φωτογραφία την επίδοσή σας από την οθόνη του κινητού σας ή του smartwatch και την ανεβάζετε στην εφαρμογή Sporthive Live μαζί με τον αριθμό συμμετοχής σας.

Και μην ξεχάσετε! Βγάζετε selfie και τη μοιράζεστε με το hashtag #SNFRun.

Το προαιρετικό προτεινόμενο ποσό δωρεάς από τον κάθε δρομέα είναι €5 και θα διατεθεί σε ένα από τα 81 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα της επιλογής σας. Με την επιπλέον συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα τριπλασιαστεί και θα δοθεί στα νοσοκομεία, μεγαλώνοντας το δώρο που όλοι οι δρομείς έχετε προσφέρει.

Στο Virtual SNF Run, όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Προ(σ)καλέστε φίλους και φίλες να τρέξουν μαζί σας. «Έτρεξα 5 χιλιόμετρα για καλό σκοπό! Μπορείς κι εσύ!» Έτσι, όλοι μαζί δημιουργούμε έναν χάρτη από κάθε γωνιά της Ελλάδας με σημεία-σταθμούς τις αναμνήσεις και τα στιγμιότυπα από τον αγώνα.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου. Την Ολυμπιακή Ημέρα, Τρίτη 23 Ιουνίου, στις 21:30, θα ακολουθήσει το Virtual SNF Run online event, μια διαδικτυακή γιορτή για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την προβολή των καλύτερων στιγμιότυπων της διοργάνωσης μέσα από δικές σας φωτογραφίες και βίντεο. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ και Δημοσιογράφος, Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ  #SNFestival, #SNFRun

*Κάθε δρομέας που συμμετέχει στον Virtual SNF Run είναι υποχρεωμένος να τηρήσει όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις δημόσιες αρχές σχετικά με την άθληση σε εξωτερικό δημόσιο χώρο.

Πληροφορίες για τον αγώνα Virtual SNF Run

O αγώνας Virtual SNF Run διοργανώνεται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival RetroFuture από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας «Sports Excellence» της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται ηλεκτρονικά (πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) προς το εκάστοτε νοσοκομείο που επιλέγει ο δρομέας, μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αναγέννηση & Πρόοδος», η οποία έχει τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα. Στη συνέχεια, η «Αναγέννηση & Πρόοδος» θα αποδώσει το συνολικό και πλήρες ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε ένα από τα νοσοκομεία. Με τη συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το ποσό που θα συγκεντρώσει το κάθε νοσοκομείο θα τριπλασιαστεί, για παράδειγμα σε συνεισφορά δρομέα των €5, το ΙΣΝ θα συνεισφέρει επιπλέον €10, και ως εκ τούτου το νοσοκομείο θα λάβει €15 από την εν λόγω συμμετοχή.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Tο ΙΣΝ δε δέχεται δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες ή άλλου είδους οργανισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής θα βρείτε στο www.SNFestival.org.

Πηγή: anamniseis.net

 

Πηγή: panhellenicpost.com

  • Source: Οι Ομογενείς ενισχύουν νοσοκομεία

Σχετικά Άρθρα

“Γέφυρες Ελληνισμού” από την Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής.

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 20 / 12 / 2020 , 9:18 από news_room Νέα Υόρκη.- “Γέφυρες Ελληνισμού” τιτλοφορούνταν η τέταρτη παγκόσμια τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε πρόσφατα η Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής. Η εκδήλωση, διοργανώθηκε από την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Στέλλα Κοκόλη, σε συνεργασία με την πρόεδρο του ιστορικού Συλλόγου Ελλήνων Εκπαιδευτικών Νέας Υόρκης «Προμηθεύς», Μερόπη Κυριάκου, […]

Παρέμβαση Πρωθυπουργού ζητά το ΣΑΕ για ΓΓΑΕ- Το Σ/Ν για ΣΑΕ

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 2 / 9 / 2020 , 16:01 από ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΕ Ωκεανίας και Άπω Ανατολής Ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης 30.8.20 Σχέδιο Νόμου « Οργάνωση και Λειτουργία Υπ. Εξωτερικών» Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού ‘Αρθρα 85,86,87… Από ότι διαφαίνεται Γενική Γραμματεία Απόδημου ΕλληνισμούΓΓΑΕ, θεσμικό όργανο της πολιτείας, που έχει αποκλειστική αναφορά στους Έλληνες της Διασποράς […]