19 °C Athens, GR
02/12/2023

Τελευταια Νέα
Βρετανία, Ελλάδα και Νορβηγία συζήτησαν για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου Λαμπρά εορτάστηκε ο πολιούχος του Ηρακλείου Κρήτης, Άγιος Μηνάς Τελέστηκε η χειροτονία του επισκόπου Καρυουπόλεως Νεκταρίου Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Αθήνα Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Τανάγρας Αποστόλου Η ενορία του Αγίου Βασιλείου Δήμου Αγίου Δημητρίου τίμησε τον συμπροστάτη της Άγιο Νεκτάριο Τελέστηκε η χειροτονία του επισκόπου Σταυροπηγίου Αλεξίου (Φωτορεπορτάζ) Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Σαλώνων Ιγνατίου Τελέστηκε η Χειροτονία του Επισκόπου Αμφιπόλεως Χριστόφορου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Ταλαντίου Επιφανίου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Σκοπέλου Νικοδήμου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Λακεδαιμονίας κ. Θεοφίλου Τελέστηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίου Τελέστηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας Σεραπίωνος Οι εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για τον Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2023 Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλιβίτου και των ονομαστηρίων του Πατριάρχη Σερβίας στο Βελιγράδι Στον εσπερινό του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι Αττικής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος COP28: Συμφώνησαν σε επείγουσα δράση Επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού Διοργάνωση της 9ης Διεθνούς Διάσκεψης “Our Ocean Conference” από την Ελλάδα το 2024 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» Απόψεις: Εκλείπει ο πλουραλισμός στην ενημέρωση – Ινκόγκνιτο διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις Το Οικουμενικό Πατριαρχείο τίμησε τον ιδρυτή του Άγιο Απόστολο Ανδρέα τον Πρωτόκλητο Σερρών Θεολόγος: «Έρανος Αγάπης: Μαρτυρία πίστεως στον Θεό και αγάπης στον συνάνθρωπο» Πρώτη ιερατική σύναξη κληρικών Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Την Κέρκυρα Επισκέπτεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 21 / 6 / 2020 , 12:47 από

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί της Κέρκυρας πραγματοποίησε συσκέψεις με τους Αστυνομικούς Διευθυντές Zακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Λευκάδας, εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής, αλλά και με Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ακολούθησαν συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων, τους Βουλευτές όλων των κομμάτων και τους δημάρχους Κεντρικής, Βόρειας και Νότιας Κέρκυρας.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.

Αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έχει ως εξής:

«Επισκέπτομαι σήμερα την πρωτεύουσα των Ιόνιων Νήσων, με στόχο να συζητήσω όπως έκανα με τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας. Υπήρξε ένας πλούσιος και παραγωγικός διάλογος, ο οποίος κατέληξε σε πολύ συγκεκριμένα συμπεράσματα, σε ότι αφορά στην επιχειρησιακή δράση των αστυνομικών υπηρεσιών των Επτανήσων. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά τους. Οι άνθρωποι είναι αφοσιωμένοι στο καθήκον τους, στην αποστολή τους. Έχει μειωθεί σημαντικά η εγκληματικότητα. Η κοινωνική ειρήνη είναι στοιχείο της καθημερινότητας. Θέλουμε να βελτιώσουμε, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, τη ζωή των πολιτών και να καταστήσουμε τα Επτάνησα -και το νησί της Κέρκυρας -ασφαλή.

Η προσπάθεια μας αυτή είναι καθημερινή. Η προσπάθεια μας να βελτιώσουμε τον εξοπλισμό της αστυνομίας. Είναι σε εξέλιξη ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα εξοπλισμού της ΕΛ.ΑΣ , μετά από πάρα πολλά χρόνια-ουσιαστικά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες- και πολύ σύντομα όλοι οι αστυνομικοί της Κέρκυρας θα έχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορούν να είναι αποτελεσματικότεροι.

Θα δώσω μια προτεραιότητα στο Αστυνομικό Τμήμα της Λευκίμμης, στον Δήμο της Νότιας Κέρκυρας γιατί έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή να ενισχυθεί με 15 νέους αστυνομικούς, οι οποίοι θα προστεθούν στην αστυνομική δύναμη της Κέρκυρας. Είναι ένα πρώτο βήμα για να έχουμε μια ουσιώδη και ουσιαστική αστυνόμευση σε μια περιοχή που είναι αρκετά δύσκολη και εμφανίζει πολλά προβλήματα κυρίως κάθε καλοκαίρι.

Σε ότι αφορά το θέμα του Σωφρονιστικού Καταστήματος, επειδή μου ετέθη, θέλω να σας πω ρητά και κατηγορηματικά ότι εάν υπάρχει χώρος –οικόπεδο- ελεύθερο παντός βάρους, δηλαδή θα είναι έτοιμο για δόμηση, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την ανέγερση ενός σύγχρονου Καταστήματος Κράτησης στην Κέρκυρα, που πιστεύω ότι θα είναι πολλαπλά χρήσιμο για τον τόπο. »

  • Source: Την Κέρκυρα Επισκέπτεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Σχετικά Άρθρα

Συστήθηκε το κοινωφελές «Ίδρυμα Αντώνη Κ. Σαμαρά»

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 29 / 5 / 2021 , 13:01 από news_room Στην Αθήνα συστήθηκε το κοινωφελές “Ίδρυμα Αντώνη Κ. Σαμαρά” (ΙΑΣ) , το οποίο αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Η διαδικασία της ίδρυσης είναι ανάλογη με τα αντίστοιχα Ιδρύματα Ελλήνων πρώην πρωθυπουργών κι ως εκ τούτου θα ολοκληρωθεί με την έκδοση του προβλεπόμενου Προεδρικού Διατάγματος. […]

Λέσβος: Δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου

Λέσβος: Δράση ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 10 / 6 / 2023 , 21:16 από news_room Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου διοργανώνουν την Κυριακή 11/6/2023 και ώρα 10.30 δράση ευαισθητοποίησης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας Επιζώντων του Καρκίνου, η οποία θα περιλαμβάνει ένα συμβολικό περίπατο των μελών του Συλλόγου καρκινοπαθών Λέσβου, […]