Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Παραλιμνίου ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 8 / 2 / 2021 , 4:42 από news_room

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου επίσημη συνάντηση μεταξύ του Δήμαρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη  και του Προέδρου της ΚΟΠ  Γεώργιου Κούμα.

Το θέμα της συνάντησης αφορούσε στη συνεργασία του Δήμου Παραλιμνίου με την ΚΟΠ για τη διοργάνωση της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Παίδων UEFA U17 που θα γίνει στην Κύπρο από τις 6-22 Μαΐου 2021.

Παρόντες στη συνάντηση από πλευράς ΚΟΠ ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Ανθουλης Μυλωνάς, ο  Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων Άδωνις Προκοπίου και ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης του EURO U17 Στέλιος Ποταμίτης.

Στην τελική φάση του EURO U17 θα συμμετέχουν 16 εθνικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Εθνικής ομάδας της Κύπρου.

Ο Δήμος Παραλιμνίου θα παραχωρήσει το γήπεδο «ΤΑΣΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» καθώς και τα βοηθητικά γήπεδα για τη διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων ενώ, ο Δήμος Παραλιμνίου θα είναι και ο οικοδεσπότης της τελετής έναρξης της διοργάνωσης.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου συγχάρηκε τον κ. Κούμα για την πρωτοβουλία της ΚΟΠ να αναλάβει μια τόσο σημαντική διοργάνωση η οποία θα προβάλει την Κύπρο μας και τον ευχαρίστησε για την ευκαιρία που δίνεται στο Δήμο Παραλιμνίου να φιλοξενήσει μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών επιπέδου UEFA.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ ανταπέδωσε τις ευχαριστίες για τη συνεργασία και την στήριξη του Δήμου Παραλιμνίου και εξέφρασε τη βεβαιότητα του για την επιτυχία της διοργάνωσης.

 

 

Πηγή: reporter.com.cy

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε ο 30χρονος που κατηγορείτε για Συνομωσία προς διάπραξης κακουργήματος και απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 18 / 7 / 2020 , 15:39 από adologala.gr Ανακοίνωση της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση όπου ο 30χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί για την διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής με σκοπό τον φόνο, οδηγήθηκε σήμερα  18 Ιουλίου 2020 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα […]

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 6 / 1 / 2021 , 16:18 από news_room Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κυριάκου Ι. Κούσιου Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε χθες το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής για την πανδημία του κορωνοϊού, κατά την οποία συζητήθηκαν και αξιολογήθηκαν οι […]

Pin It on Pinterest