Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 25 / 11 / 2021 , 15:05 από news_room
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης επισκέπτεται τα Η.Α.Ε. – Adologala.gr
Το απόγευμα της Τετάρτης, 24 Νοεμβρίου 2021, ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης I’ έφτασε στο Ντουμπάι για μια ποιμαντική επίσκεψη στο Βικάριο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος των Εμιράτων και Πατριαρχικός Βικάριος Gregorios Khoury, καθώς και ο Επιτετραμμένος στην Πρεσβεία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας στο Άμπου Ντάμπι, Πρέσβης Dr. Ghassan Abbas, ο Γενικός Πρόξενος τη Δημοκρατία του Λιβάνου στο Ντουμπάι, την Εξοχότητά Assaf Doumit, τον Πρόεδρο του Πανεπιστημίου του Balamand, Dr. Elias Al-Warraq, και ιερείς που υπηρετούν στο Vicariate και ορισμένα μέλη του Ενοριακού Συμβουλίου στο Ντουμπάι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πατριάρχης Ιωάννης Ι’ θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Τζεμπέλ Αλί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, στις 11 π.μ.
Επίσης θα δέχεται ενορίτες από την Παρασκευή το απόγευμα από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα.

