30 °C Athens, GR
04/07/2026

Τελευταια Νέα
6 Χρόνια ADOLOGALA.GR Δημογραφικό: Μείωση του πληθυσμού κατά σχεδόν 500 χιλ. άτομα – Κατάρρευση των γεννήσεων Τι προβλέπει ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας ο οποίος δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση και αποτροπή παραβάσεων – Αναλυτικά Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Αστυνομία: Μπλόκο σε μεταφορά 50 πιστολιών από την Τουρκία – Σύλληψη δύο Τούρκων στη Θράκη Κυκλική Οικονομία: Το σχέδιο που αλλάζει τα ξενοδοχεία της Κύπρου Λαμπρά Θυρανοίξια του Ιερού Ναού της Υπαπαντής στην Τάντα από τον Πατριάρχη Θεόδωρο Β’ Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Να ανανεώσουμε τις προσπάθειες για έναν δίκαιο σκοπό» Έλεγχοι για εμπορία ανθρώπων σε Αθήνα και Καλλιθέα – Τι εντόπισε η Αστυνομία Τασούλας προς Τραμπ: Βαθιά ριζωμένοι οι δεσμοί Ελλάδας – ΗΠΑ Λέρος : Μουσική, θέατρο και παράδοση σε ένα μοναδικό πολύμηνο πολιτιστικό φεστιβάλ – Πρόγραμμα 2026 Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο λιμάνι Ραφήνας Ο ΥΠΕΞ Κ. Κόμπος ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στην Ανδόρρα Βενεζουέλα: Συνεχίζεται η μάχη για τον εντοπισμό αγνοουμένων μετά τους σεισμούς

Έξι ηγέτες της G7 & 400 κορυφαίους πολιτικούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 65 άλλων αρχηγών κρατών θα φιλοξενήσει το φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 13 / 1 / 2026 , 17:59 από news_room

Ένα πνεύμα διαλόγου φέρνει αριθμό ρεκόρ παγκόσμιων ηγετών στο Νταβός για την ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ 2026

Ένας αριθμός ρεκόρ από 400 κορυφαίους πολιτικούς ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 65 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων – με έξι ηγέτες να αναμένονται από την G7 – σχεδόν 850 από τους κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους και προέδρους του κόσμου, και σχεδόν 100 κορυφαίοι «μονόκεροι» και πρωτοπόροι της τεχνολογίας θα συγκεντρωθούν στο Νταβός-Κλόστερς για μία από τις συναντήσεις υψηλότερου επιπέδου στην ιστορία της Ετήσιας Συνάντησης.

Με θέμα «Πνεύμα Διαλόγου» , η 56η Ετήσια Συνάντηση θα προσφέρει μια αμερόληπτη πλατφόρμα σε σχεδόν 3.000 συμμετέχοντες από περισσότερες από 130 χώρες για να πλοηγηθούν στις κύριες οικονομικές, γεωπολιτικές και τεχνολογικές δυνάμεις που αναδιαμορφώνουν το παγκόσμιο τοπίο.

Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην πρωτοφανή ταχύτητα της καινοτομίας και της τεχνολογικής προόδου, με την παρουσία σημαντικών φωνών από τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Η συνάντηση θα είναι προσβάσιμη στο κοινό με πάνω από 200 συνεδρίες να μεταδίδονται ζωντανά εδώ . Ακολουθήστε την Ετήσια Συνάντηση 2026 εδώ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #WEF26.

Γενεύη, Ελβετία, 13 Ιανουαρίου 2026 – Σε μια κομβική στιγμή για την παγκόσμια συνεργασία, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα συγκαλέσει την 56η Ετήσια Συνάντησή του από τις 19 έως τις 23 Ιανουαρίου 2026 στο Νταβός-Κλόστερς της Ελβετίας, συγκεντρώνοντας σχεδόν 3.000 διατομεακούς ηγέτες από περισσότερες από 130 χώρες με θέμα «Πνεύμα Διαλόγου» . Σε επίπεδα ρεκόρ κυβερνητικής συμμετοχής, αναμένεται να συμμετάσχουν 400 κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες – συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 65 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και έξι από τους ηγέτες της G7 – μαζί με σχεδόν 850 από τους κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους και προέδρους του κόσμου, και σχεδόν 100 κορυφαίους «μονόκερους» και πρωτοπόρους της τεχνολογίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει:

Εν μέσω του πιο σύνθετου γεωπολιτικού σκηνικού των τελευταίων δεκαετιών – που χαρακτηρίζεται από αυξανόμενο κατακερματισμό και ραγδαία τεχνολογική αλλαγή – η ανάγκη για μια αμερόληπτη πλατφόρμα που θα συγκεντρώνει ποικίλες και μερικές φορές αποκλίνουσες φωνές από κλάδους, περιοχές και γενιές είναι επείγουσα. Βασιζόμενη στη μακροχρόνια παράδοση του Φόρουμ να παρέχει έναν αξιόπιστο χώρο για διάλογο και συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, η Ετήσια Συνάντηση του 2026 θα επιτρέψει μια ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών και προοπτικών για τα ζητήματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους ανθρώπους, τις οικονομίες και τον πλανήτη, μετατρέποντας την κοινή κατανόηση σε δράση.

«Ο διάλογος δεν είναι πολυτέλεια σε περιόδους αβεβαιότητας. είναι μια επείγουσα αναγκαιότητα», δήλωσε ο Børge Brende, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. «Σε μια κρίσιμη καμπή για τη διεθνή συνεργασία – που χαρακτηρίζεται από βαθύ γεωοικονομικό και τεχνολογικό μετασχηματισμό – η φετινή Ετήσια Συνάντηση θα είναι μια από τις πιο σημαντικές μας. Με ιστορικά επίπεδα συμμετοχής, θα παρέχει έναν χώρο για ένα απαράμιλλο μείγμα παγκόσμιων ηγετών και καινοτόμων να εργαστούν και να δουν πέρα ​​από τις διαιρέσεις, να αποκτήσουν γνώσεις για ένα ταχέως μεταβαλλόμενο παγκόσμιο τοπίο και να προωθήσουν λύσεις στις μεγαλύτερες και πιο πιεστικές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο».

«Καθώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εισέρχεται στο επόμενο κεφάλαιό του, η φετινή Ετήσια Συνάντηση συγκεντρώνει έναν αριθμό ρεκόρ παγκόσμιων ηγετών από κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και μη κυβερνητικές οργανώσεις, σε μια στιγμή που ο διάλογος έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ», δήλωσε ο Larry Fink, Προσωρινός Συμπρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. «Η κατανόηση των διαφορετικών προοπτικών είναι απαραίτητη για την προώθηση της οικονομικής προόδου και τη διασφάλιση της ευρύτερης κοινής ευημερίας».

«Σε μια στιγμή που η συνεργασία έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ, η Ετήσια Συνάντηση παρέχει έναν μοναδικό χώρο για να μετατραπεί ο διάλογος σε ουσιαστική πρόοδο», δήλωσε ο André Hoffmann, Προσωρινός Συμπρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. «Φέρνοντας κοντά ηγέτες από περιοχές και τομείς, δημιουργεί τις συνθήκες για την ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης, την ευθυγράμμιση των προτεραιοτήτων και την προώθηση λύσεων που υποστηρίζουν τη μακροπρόθεσμη, βιώσιμη ανάπτυξη για όλους, εντός των πλανητικών ορίων».

Η Ελβετία είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τη συνάντηση. Φέτος αναμένεται να παραστούν 400 ηγέτες κυβερνήσεων, αριθμός που αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο κυβερνητικής συμμετοχής στην ιστορία της Ετήσιας Συνάντησης, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 65 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, 55 υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, 33 υπουργών Εξωτερικών, 34 υπουργών Εμπορίου, Εμπορίου και Βιομηχανίας και 11 Διοικητών Κεντρικών Τραπεζών. Αναμένεται υψηλόβαθμη κυβερνητική εκπροσώπηση από όλες τις βασικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων έξι ηγετών της G7 και αρχηγών κρατών από χώρες που βρίσκονται στο επίκεντρο του διαλόγου για κρίσιμες παγκόσμιες καταστάσεις – από την Ουκρανία έως τη Γάζα και την ευρύτερη Μέση Ανατολή, και πέραν αυτών.

Οι κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες που συμμετέχουν περιλαμβάνουν:

Οι κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες που συμμετέχουν περιλαμβάνουν: Ντόναλντ Τραμπ , Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής· Μαρκ Κάρνεϊ , Πρωθυπουργό του Καναδά· Φρίντριχ Μερτς , Ομοσπονδιακό Καγκελάριο της Γερμανίας· Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν , Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής· Χε Λίφενγκ , Αντιπρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας· Χαβιέ Μιλέι , Πρόεδρο της Αργεντινής· Πραμπόβο Σουμπιάντο , Πρόεδρο της Ινδονησίας· Πέδρο Σάντσεθ , Πρωθυπουργό της Ισπανίας· Γκι Παρμελέν , Πρόεδρος της Ελβετικής Συνομοσπονδίας 2026· Βαχάγκν Χατσατουριάν , Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αρμενίας · Ιλχάμ Αλίγιεφ , Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν· Μπαρτ Ντε Βέβερ , Πρωθυπουργός του Βελγίου· Γκουστάβο Πέτρο , Πρόεδρος της Κολομβίας· Φελίξ-Αντουάν Τσισεκέντι Τσιλόμπο , Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό· Ντανιέλ Νομπόα Αζίν , Πρόεδρος του Ισημερινού· Αλεξάντερ Στουμπ , Πρόεδρος της Φινλανδίας· Κυριάκος Μητσοτάκης , Πρωθυπουργός της Ελλάδας· Μιχαήλ Μαρτέν , Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας· Αζίζ Ακαννούχ , Αρχηγός της Κυβέρνησης του Βασιλείου του Μαρόκου· Ντανιέλ Φρανσίσκο Τσάπο , Πρόεδρος της Μοζαμβίκης· Ντικ Σουφ , Πρωθυπουργός της Ολλανδίας· Μιάν Μουχάμαντ Σεχμπάζ Σαρίφ , Πρωθυπουργός του Πακιστάν· Μοχάμεντ Μουσταφά , Πρωθυπουργός της Παλαιστινιακής Εθνικής Αρχής· Κάρολ Ναβρόκι , Πρόεδρος της Πολωνίας· Μοχάμεντ Μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Θάνι , Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών του Κράτους του Κατάρ· Αλεξάνταρ Βούτσιτς , Πρόεδρος της Σερβίας· Tharman Shanmugaratnam , Πρόεδρος της Σιγκαπούρης. Isaac Herzog , Πρόεδρος του Κράτους του Ισραήλ. Ahmad Al Sharaa , Πρόεδρος της Συρίας.Βολοντίμιρ Ζελένσκι , Πρόεδρος της Ουκρανίας.

Μεταξύ των επικεφαλής διεθνών οργανισμών που συμμετέχουν είναι οι:

Αντόνιο Γκουτέρες , Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών· Νγκόζι Οκόντζο-Ιουεάλα , Γενική Διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου· Ατζάι Σ. Μπάνγκα , Πρόεδρος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας· Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα , Διευθύνουσα Σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου· Μαρκ Ρούτε , Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου· Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους , Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας· Αλεξάντερ Ντε Κρο , Διοικητής του Προγράμματος Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών· Ματίας Κόρμαν , Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης· Ντορίν Μπογκντάν-Μάρτιν , Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών· Μπαρχάμ Σαλίχ , Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες· Τζάσεμ Αλ Μπουνταΐβι , Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.

Δείτε ακόμα:

Περίπου 1.700 επιχειρηματικοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 850 κορυφαίων CEOs και προέδρων παγκοσμίως από τα Μέλη και τους Συνεργάτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, θα συμμετάσχουν επίσης, μαζί με σχεδόν 100 CEOs και προέδρους εταιρειών Unicorn και πρωτοπόρων τεχνολογίας που μετασχηματίζουν τις βιομηχανίες και διαμορφώνουν το μέλλον της τεχνολογίας παγκοσμίως.

Μερικές από τις κορυφαίες φωνές στην τεχνολογία και την καινοτομία που συμμετέχουν περιλαμβάνουν:

Jensen Huang , NVIDIA· Satya Nadella , Microsoft· Dario Amodei , Anthropic· Dina Powell McCormick , Meta· Demis Hassabis , Google DeepMind· Yoshua Bengio , Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ· Alex Karp , Palantir Technologies· Sarah Friar , OpenAI· Yuval Harari , Κέντρο Μελέτης Υπαρξιακού Κινδύνου· Khaldoon Khalifa Al Mubarak , Mubadala· Peggy Johnson , Agility Robotics· Arthur Mensch , Mistral AI· Bret Taylor , Sierra· Peng Xiao , G42· Έρικ Σινγκ , Πανεπιστήμιο Τεχνητής Νοημοσύνης Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ.

«Σε μια εποχή όπου η εκθετική τεχνολογική καινοτομία και η γεωπολιτική αναστάτωση είναι βαθιά αλληλένδετες, η ανάγκη για εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των υπευθύνων χάραξης πολιτικής και της βιομηχανίας είναι σαφής», δήλωσε ο Mirek Dušek, Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. «Οι ηγέτες θα ανταλλάξουν απόψεις από όλους τους τομείς για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση της κατανόησης που απαιτείται για την εξισορρόπηση των βραχυπρόθεσμων προτεραιοτήτων και των άμεσων προκλήσεων με τη μακροπρόθεσμη δημιουργία αξίας».

Σχεδόν 200 ηγέτες από την κοινωνία των πολιτών και τον κοινωνικό τομέα – συμπεριλαμβανομένων εργατικών συνδικάτων, μη κυβερνητικών και θρησκευτικών οργανώσεων, καθώς και εμπειρογνώμονες και επικεφαλής των κορυφαίων πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων και δεξαμενών σκέψης στον κόσμο – θα συμμετάσχουν επίσης στη συνάντηση.

Μεταξύ των επικεφαλής οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών που θα συμμετάσχουν είναι οι:

David Miliband , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης· Sania Nishtar , Διευθύνουσα Σύμβουλος της Gavi, The Vaccine Alliance· Luc Triangle , Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας· Kirsten Schuijt , Γενικός Γραμματέας του WWF International· Mohammad Al-Issa , Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Μουσουλμανικού Συνδέσμου· Comfort Ero , Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων· Pinchas Goldschmidt , Αρχιραβίνος και Πρόεδρος της Διάσκεψης Ευρωπαίων Ραβίνων· Ολεξάνδρα Ματβιτσούκ , Νομπελίστα Ειρήνης και Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτικών Ελευθεριών της Ουκρανίας· Πίτερ Σαντς , Εκτελεστικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Ταμείου· Αμιτάμπ Μπεχάρ , Εκτελεστικός Διευθυντής της Oxfam International· Αουλάνι Βίλχελμ , Πρόεδρος και Εκτελεστική Διευθύντρια της Νία Τέρο.

Το πρόγραμμα του 2026 επικεντρώνεται σε πέντε πιεστικές παγκόσμιες προκλήσεις όπου ο διάλογος και η συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, με τη συμμετοχή όλων των ενδιαφερόμενων μερών, είναι κρίσιμες για τη συλλογική πρόοδο:
Πώς μπορούμε να συνεργαστούμε σε έναν κόσμο με περισσότερες αντιπαραθέσεις;
Πώς μπορούμε να ξεκλειδώσουμε νέες πηγές ανάπτυξης;
Πώς μπορούμε να επενδύσουμε καλύτερα στους ανθρώπους;
Πώς μπορούμε να αναπτύξουμε την καινοτομία σε μεγάλη κλίμακα και υπεύθυνα;
Πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε ευημερία εντός των πλανητικών ορίων;
«Σε μια παγκόσμια οικονομία που διαμορφώνεται από την τεχνολογία, τη γεωοικονομία και τα δημογραφικά στοιχεία, η καθοριστική πρόκληση θα είναι το κατά πόσον οι ευκαιρίες θα είναι ευρέως διαδεδομένες ή αν η ανάπτυξη παραμείνει υποτονική και άνιση», δήλωσε η Saadia Zahidi, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. «Η συνάντηση θα φέρει ηγέτες σε επαφή για να συζητήσουν πώς να απελευθερώσουν την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας και τον οικονομικό μετασχηματισμό που μεταφράζονται σε πρόοδο για τις κοινότητες παντού».
Το Πρόγραμμα Τεχνών και Πολιτισμού της συνάντησης θα ενισχύσει περαιτέρω την ποικιλομορφία των φωνών και των απόψεων που απαιτούνται για την προώθηση του αντίκτυπου, αναδεικνύοντας παράλληλα τη δύναμη της τέχνης, της επιρροής και του πολιτισμού για την προώθηση της αλλαγής και τη δημιουργία μοναδικού χώρου για διάλογο.

Διάσημοι καλλιτεχνικοί και πολιτιστικοί ηγέτες που θα συμμετάσχουν περιλαμβάνουν τους:

Marina Abramović, Jon Batiste, Thijs Biersteker, Sabrina Elba, Renaud Capuçon, Hiro Iwamoto, Suleika Jaouad, Sir David Beckham, Ahmad Joudeh, Yo-Yo Ma, Emi Kusano, Harvey Mason Jr, Hans Ulrich Obrist, Katie Piper, Ronen Tanchum, JR και will.i.am.

Η Ετήσια Συνάντηση 2026 θα είναι προσβάσιμη στο ευρύτερο κοινό μέσω της ζωντανής μετάδοσης άνω των 200 συνεδριών. Επιπλέον, το Ανοικτό Φόρουμ , που βρίσκεται τώρα στο 23ο έτος του, θα φιλοξενήσει δημόσιες συζητήσεις σε πάνελ για την τοπική κοινότητα και τους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, ενθαρρύνοντας την ευρύτερη συμμετοχή και τον ανοιχτό διάλογο για βασικά παγκόσμια ζητήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2026, το Φόρουμ έχει δημοσιεύσει ή θα δημοσιεύσει νέες έρευνες για να γεφυρώσει την γνώση και τη δράση στην Ετήσια Συνάντηση και όχι μόνο. ​​Αυτές περιλαμβάνουν το Παγκόσμιο Βαρόμετρο Συνεργασίας 2026 , την Έκθεση για τους Παγκόσμιους Κινδύνους 2026 , τις Προοπτικές για την Παγκόσμια Κυβερνοασφάλεια 2026 και την τελευταία έκδοση των Προοπτικών των Επικεφαλής Οικονομολόγων .

Σχετικά με την Ετήσια Συνάντηση 2026
Η 56η Ετήσια Συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στις 19-23 Ιανουαρίου 2026 στο Νταβός-Κλόστερς της Ελβετίας, θα συγκεντρώσει ηγέτες από επιχειρήσεις, κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, την κοινωνία των πολιτών και τον ακαδημαϊκό χώρο με θέμα «Πνεύμα Διαλόγου» .

Σχετικά Άρθρα

Πραγματοποιήθηκε ή «Εθνοσυνέλευση των Νέων» της Εκκλησίας της Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 5 / 1 / 2021 , 13:22 από ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ «ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ» Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, η «Εθνοσυνέλευση των Νέων» της Εκκλησίας της Ελλάδος μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «zoom». Στο Συνέδριο συμμετείχαν νέες και νέοι από όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος. Είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν τις […]

Στο Ελληνικό-Αμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο & Μουσείο του Πόρτλαντ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Στο Ελληνικό-Αμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο & Μουσείο του Πόρτλαντ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 24 / 6 / 2023 , 23:03 από news_room Στις 23 Ιουνίου 2023, το Ελληνικό-Αμερικανικό Πολιτιστικό Κέντρο & Μουσείο (HACCM) στο Πόρτλαντ, υποδέχθηκε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο. Από την ημέρα που ιδρύθηκε το 2007, το μουσείο συγκεντρώνει, διατηρεί και μοιράζεται την Ελληνική (ελληνική) Αμερικανική εμπειρία στο Όρεγκον και την SW Ουάσινγκτον. Ο Αρχιεπίσκοπος […]