37 °C Athens, GR
17/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Προφήτης Ηλίας ο δεύτερος Πρόδρομος της παρουσίας Χριστού Ο Γέρων Χαλκηδόνος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη, στους εορτασμούς για την επέτειο του εκχριστιανισμού των Ρως του Κιέβου Πατριαρχική Λειτουργία για την εκατονταετηρίδα της Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων Παρουσίαση της νέας Πλατφόρμας ΕΚΦΡΑCY για την Ενίσχυση της Φωνής των Νέων στη Δημοκρατία Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος άνοιξε το Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ Πρώτος εορτασμός της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Η διαταγή “δόθηκε”: «Σκοτώστε τον Μακάριο» Θυρανοίξια του ανακαινισθέντος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πέρθης από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Η γιορτή της μουσικής και του χορού στη Βόρεια Εύβοια – Εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο Στο 1,49% του ΑΕΠ το ποσοστό δαπανών για Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα

Περισσότερα από 200 στελέχη από 30 και πλέον εταιρείες συμμετείχαν στην πρωτοποριακή επιμορφωτική δράση Digital4Pharma

Περισσότερα από 200 στελέχη από 30 και πλέον εταιρείες συμμετείχαν στην πρωτοποριακή επιμορφωτική δράση Digital4Pharma

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 11 / 7 / 2024 , 16:36 από news_room

Περισσότερα από 200 στελέχη από 30 και πλέον εταιρείες συμμετείχαν στην πρωτοποριακή επιμορφωτική δράση Digital4Pharma

Περισσότερα από 200 στελέχη από 30 και πλέον εταιρείες συμμετείχαν στην πρωτοποριακή επιμορφωτική δράση Digital4Pharma που διοργανώθηκε για 11η χρονιά από την εταιρεία Get2Work, την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις ΟΤΕAcademy στο Μαρούσι.

Οι συμμετέχοντες αξιοποίησαν την ευκαιρία να μάθουν, να συζητήσουν και να ανακαλύψουν επίκαιρες πρακτικές, καινοτόμες εμπειρίες και σύγχρονες τάσεις γύρω από την ψηφιακή μετάβαση προς την υβριδική εποχή της φαρμακευτικής αγοράς. Αρχικά συμμετείχαν ενεργά σε 5 exploration sessions δημιουργώντας συλλογικά πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο στη συνέχεια εκπρόσωποι των ομάδων εξερεύνησης, παρουσίασαν στην ολομέλεια. Οι θεματικές των sessions μεταξύ των οποίων κλήθηκαν να επιλέξουν αναπτύσσονταν γύρω από κατηγορίες όπως Generative AI in pharma, Engagement and content potential through technology and interactions, Health trends στα Social Media, αφομοίωση ψηφιακών δράσεων για το ευρύ κοινό και συνεργασία των γενεών Χ, Υ, Ζ για την ενίσχυση της ψηφιακής ικανότητας. Παράλληλα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας λειτουργούσε και το experience hub όπου μπορούσε κανείς να δει νέες δια δραστικές τεχνολογίες και λύσεις σε τομείς όπως VR, AR και όχι μόνο.

Στη συνέχεια, στην ολομέλεια, παρουσιάστηκαν επιλεγμένα business cases από τους χώρους του φαρμάκου και της αυτοφροντίδας, με εισηγητές όπως ο Ευάγγελος Φραγκισκάτος, Marketing Specialist Innovative Medicines, Bristol Myers Squibb, ο Σπύρος Μπόκιας, Co-Founder and CEO, iPharma και η Νάντια Μανδοπούλου, Digital Channels & Capabilities Associate Director, MSD Greece. Για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη ενότητα παρουσιάστηκε case study από την επιστημονική κοινότητα, με τον Καθηγητή Καρδιολογίας ΑΠΘ, Γιώργο Γιαννακούλα ο οποίος «έκλεψε την παράσταση» παρουσιάζοντας πως μέσω της δημιουργία και εξέλιξης της εκπαιδευτικής πλατφόρμας Cardiobeans, αναπτύχθηκε ψηφιακά μια σημνατική εκπαιδευτική κοινότητα στην Καρδιαγγειακή Ιατρική.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με ένα panel debate επιτελικών στελεχών με εμπειρία από τον φαρμακευτικό κλάδο και όχι μόνο σε τομείς Innovation, IT, Commercial, Data με τοπικές αλλά και διεθνείς παραστάσεις, το οποίο σχολίασε τις προκλήσεις και τις ανάγκες της ψηφιακής μετάβασης της φαρμακευτικής αγοράς. Στο panel που είχε τον χαρακτηριστικό τίτλο «Mind the Gap», συμμετείχαν οι: Σεμίνα Βαγιάκου, Digital and Innovation Head, Novartis Hellas, Γεώργιος Φιλιώτης, Director of Information Technology, Pharmaserve-Lilly S.A.C.I., Ελίνα Πρασσά, Head of Strategy & Data, Digital, Technology, Takeda και Λάζαρος Μαυρίδης, Data Science Director, AbbVie. Τον συντονισμό του panel ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Βαρσάμος, founder & curator της δράσης Digital4Pharma και Managing Partner της GET2WORK.

Η εκπαιδευτική δράση Digital4Pharma  διοργανώθηκε από την GET2WORK, υπό την αιγίδα των ΣΦΕΕ, Π.Ε.Φ., PIF, Ε.Ε.Φα.Μ., ΕΛ.Ε.Φ.Ι., ΕΦΕΧ, ΕΛ.Ε.Μ.Α. και HACRO.

Σχετικά Άρθρα

Επίσημη Έναρξη εκδηλώσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για το 1821 – Ανακοίνωση

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 3 / 1 / 2021 , 16:06 από news_room ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, στην πόλη του Ναυπλίου, η έναρξη των 261 Συνοδικών και Περιφερειακών Εδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του […]

Εν πληθούση Εκκλησία ευχήθηκε για το νέο έτος στους Ανδριώτες ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος

Εν πληθούση Εκκλησία ευχήθηκε για το νέο έτος στους Ανδριώτες ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 10 / 1 / 2023 , 13:04 από news_room Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας Άνδρου τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή των Εφημερίων της νήσου και την παρουσία της Βουλευτού Κυκλάδων κας Αικ. Μονογυιού, του Δημάρχου Άνδρου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αντιδημάρχων Χώρας […]