37 °C Athens, GR
17/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Προφήτης Ηλίας ο δεύτερος Πρόδρομος της παρουσίας Χριστού Ο Γέρων Χαλκηδόνος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη, στους εορτασμούς για την επέτειο του εκχριστιανισμού των Ρως του Κιέβου Πατριαρχική Λειτουργία για την εκατονταετηρίδα της Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων Παρουσίαση της νέας Πλατφόρμας ΕΚΦΡΑCY για την Ενίσχυση της Φωνής των Νέων στη Δημοκρατία Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος άνοιξε το Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ Πρώτος εορτασμός της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Η διαταγή “δόθηκε”: «Σκοτώστε τον Μακάριο» Θυρανοίξια του ανακαινισθέντος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πέρθης από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Η γιορτή της μουσικής και του χορού στη Βόρεια Εύβοια – Εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο Στο 1,49% του ΑΕΠ το ποσοστό δαπανών για Έρευνα & Ανάπτυξη στην Ελλάδα

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών εντάσσεται στην Pharma.Aero

athens international airport greece pharma aero eidiseis ellada adologala

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 12 / 6 / 2024 , 15:55 από news_room

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, 12 Iουνίου, 2024 – Η Pharma.Aero, η παγκόσμια συνεργατική πλατφόρμα για την αριστεία στη διαχείριση και διακίνηση φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων υγείας, ανακοινώνει την ένταξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) ως του νέου μέλους της. Ο ΔΑΑ είναι το μεγαλύτερο διεθνές αεροδρόμιο στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην περιοχή των Βαλκανίων.

Ο Trevor Caswell, Πρόεδρος της Pharma.Aero, καλωσορίζει θερμά τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, δηλώνοντας: «Με την ένταξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στο συνεργατικό μας δίκτυο, η Pharma.Aero όχι μόνο αναγνωρίζει τη σημασία του αεροδρομίου στην περιοχή, αλλά και ενισχύει την παρουσία της στην περιοχή της Μεσογείου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να προωθήσουμε καινοτόμα έργα που θα προσφέρουν ουσιαστική αξία για τον κλάδο μας και θα βελτιώσουν την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για τους ανθρώπους παγκοσμίως.»

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αναγνωρίστηκε ως πιστοποιημένο IATA CEIV Pharma αεροδρόμιο το 2023. Από το 2016, ο ΔΑΑ είναι το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα και, από το 2019, μέσω της πρωτοβουλίας «Route 2025», ανακοίνωσε την επίσημη δέσμευσή του για επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα μέχρι το 2025, 25 χρόνια νωρίτερα από τον στόχο του 2050 που έχει θέσει το ACI Europe. Επίσης, είναι το πρώτο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο που τυποποίησε πολυτροπικές (multi-modal) εμπορευματικές ροές, συνδυάζοντας θαλάσσια, οδική και αεροπορική μεταφορά. Το τμήμα Εμπορευματικής Ανάπτυξης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών επιβλέπει όλες τις δραστηριότητες διαχείρισης φορτίου και ταχυδρομείου, λειτουργώντας ως συντονιστής και διευκολυντής της εμπορευματικής κοινότητας του αεροδρομίου και ηγείται νέων εξελίξεων.

Η Λίνα Πάλλη, Προϊστάμενος Λογαριασμών Πελατών στο Τμήμα Ανάπτυξης Επίγειας Εξυπηρέτησης & Εμπορευματικών Υπηρεσιών ΔΑΑ, και Συντονίστρια IATA CEIV Pharma για το αεροδρόμιο της Αθήνας, δήλωσε: «Στον ΔΑΑ πιστεύουμε ακράδαντα στη συνεργασία και τις κοινές δράσεις. Με την ένταξή μας στη Pharma.Aero, όχι μόνο θα ενταχθούμε σε ένα διεθνές δίκτυο ειδικών και θα αποκτήσουμε πολύτιμη γνώση που μπορούμε να μεταφέρουμε στους τοπικούς μας εταίρους, αλλά θα υποστηρίξουμε επίσης την σημαντική αποστολή της Pharma.Aero να προωθεί μια απρόσκοπτη αλυσίδα εφοδιασμού φαρμακευτικών προϊόντων.»

Η Pharma.Aero λειτουργεί ως συνεργατική πλατφόρμα που φέρνει μαζί φαρμακευτικές και εταιρείες ανάπτυξης και παραγωγής άλλων προϊόντων υγείας καθώς και εμπορευματικές κοινότητες πιστοποιημένες για τη διαχείριση και διακίνηση φαρμάκων συμπεριλαμβανομένων αεροδρομίων, αεροπορικών εταιρειών και άλλων παρόχων υπηρεσιών logistics, για να προωθήσουν θετικές αλλαγές αντιμετωπίζοντας τρέχουσες προκλήσεις και μελλοντικές τάσεις στη μεταφορά υγειονομικών προϊόντων.

Σχετικά με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Από τον Μάρτιο του 2001, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έχει υποδεχθεί περισσότερους από 370 εκατομμύρια επιβάτες, πάνω από 4 εκατομμύρια πτήσεις και περισσότερους από 2,226 χιλιάδες τόνους εμπορευμάτων. Από πλευράς επιβατικής κίνησης, το έτος 2023 έκλεισε με την κίνηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών να ανέρχεται σε 28,17 εκατομμύρια επιβάτες, υπερβαίνοντας τα επίπεδα του 2022 κατά 24% και υψηλότερα από τα αντίστοιχα επίπεδα του 2019 κατά 10,2%. Την ίδια περίοδο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνέδεσε ταξιδιώτες από περισσότερους από 156 προορισμούς σε 57 χώρες, με περισσότερες από 65 αεροπορικές εταιρείες. Στον τομέα των εμπορευμάτων, η κυκλοφορία έφτασε τους 94,000 τόνους, επιστρέφοντας στα επίπεδα του 2019 μετά την κορύφωση της πανδημίας.

About Pharma.Aero

Founded in 2016, as a cross-industry collaboration platform, Pharma.Aero expanded rapidly to over 80 Life Science and MedTech manufacturers, cargo pharma-certified communities and other logistics stakeholders. Over the years, the organization has matured into an industry thought leader by developing cutting-edge projects, providing insights, and addressing new trends, thus fuelling the changes needed for tomorrow’s Life Science and MedTech logistics strategies.

Pharma.Aero is also co-founder and organizer of the annual International Pharma Logistics Masterclass, a unique program that brings together industry executives, experts, policymakers and international academics for a knowledge exchange experience of immense value. This year’s edition of the PLMC takes place in Dallas Fort Worth, from 29 September. For more information and registrations, visit www.pharma.aero.

Σχετικά Άρθρα

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Δυτικής Ιερουσαλήμ

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 4 / 4 / 2022 , 2:47 από news_room Τήν Κυριακήν, 21ην Μαρτίου/3ην Ἀπριλίου 2022, Δ΄  Κυριακήν τῶν Νηστειῶν, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ ἑορτή τῆς προσκυνήσεως τοῦ Τιμίου Σταυροῦ εἰς τήν Ἱεράν Μονήν τοῦ Τιμίου Σταυροῦ, τήν εὑρισκομένην εἰς τήν Δυτικήν Ἱερουσαλήμ πλησίον τῆς Ἑβραϊκῆς Βουλῆς. Ἡ ἑορτή αὕτη εἴθισται νά ἑορτάζηται ὑπό τῆς […]

Ιερά Μητρόπολη Κώου : Ανακοίνωση Εγκαινίων Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κώ - Adologala.gr

Ιερά Μητρόπολη Κώου : Ανακοίνωση Εγκαινίων Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κώ – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 6 / 7 / 2022 , 15:12 από news_room Ιερά Μητρόπολη Κώου : Ανακοίνωση Εγκαινίων Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κώ – Adologala.gr Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Κώου καί Νισύρου, ὁ Δῆμος Κῶ, καί ὁ Σύλλογος Μικρασιατῶν Κῶ «Ὁ Ἡρόδοτος»Σᾶς προσκαλοῦν τήν Κυριακή 10 Ἰουλίου 2022 στά ἐγκαίνια τοῦ Νεόδμητου Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου […]