Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 20 / 5 / 2024 , 21:14 από news_room
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 20 Μαίου 2024 ο Μέγας εσπερινός των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Γλυφάδας.
Στον Μέγα εσπερινό της εορτής που τελέστηκε σήμερα προεξήρχε ο θεοφ. Επίσκοπος Σταυροπηγίου κ. Αλέξιος και συγχοροστατούντων του σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου καθώς και του οικείου ποιμενάρχη σεβ. Μητοπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιου, συμμετεχόντων Ιερέων και Ιεροδιακόνων και τη παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας, πολιτευτών και πλήθους κόσμου.
Κατόπιν κληρικοί και λαϊκοί ξεκίνησαν την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνα των Αγίων στους δρόμους της περιοχής παρουσία αγήματος του Π.Ν. και της Φιλαρμονικής του Π.Ν. και του Δήμου Γλυφάδας.
Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης