28 °C Athens, GR
21/05/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Οικουμενικός Πατριάρχης: «Χωρίς αγάπη και πνεύμα θυσίας και προσφοράς, τίποτε το αγαθόν δεν μπορεί να γίνει στον κόσμο» Κυριακή των Μυροφόρων στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ι.Μ. Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως Σε Ρώμη και Φλωρεντία η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου, στις 22 και 23 Μαΐου Λαμπρός εσπερινός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Γλυφάδας Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί Συνάντηση Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια με Επίτιμους Αρχηγούς Π.Σ. Ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αλβανία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του Πρόσκληση παρέδωσε αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Βουλγαρίας στον Οικουμενικό Πατριάρχη 20 Μαϊου Παγκόσμια ημέρα κλινικών μελετών

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 27 / 4 / 2024 , 6:16 από news_room

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

ΕΛΛΑΔΑ | Τα τελευταία μοντέλα CR-V διαθέτουν τις πιο πρόσφατες, αναβαθμισμένες τεχνολογίες Honda SENSING και SENSING 360 που υποστηρίζονται από αισθητήρες σόναρ και μία εμπρόσθια ευρυγώνια κάμερα, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφάλεια.

Νέα εξαρτήματα που ενσωματώνονται στο πλαίσιο και το αμάξωμα του CR-V συμβάλλουν στη βελτίωση της προστασίας σε εμπρόσθιες, οπίσθιες και πλευρικές συγκρούσεις.

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

Η δέσμευση της Honda για μηδενικά τροχαία ατυχήματα με οχήματα Honda μέχρι το 2050 διασφαλίζει ότι το CR-V παραμένει ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του
Τα ολοκαίνουργια μοντέλα Honda CR-V e:HEV και e:PHEV με SENSING 360 απέσπασαν τη μέγιστη βαθμολογία των πέντε αστέρων στις τελευταίες δοκιμές ασφάλειας του ευρωπαϊκού οργανισμού Euro NCAP.

Ενσαρκώνοντας τη δέσμευση της Honda για μηδενικά τροχαία ατυχήματα με οχήματα Honda μέχρι το 2050, η έκτη γενιά του CR-V διαθέτει μια σειρά από βελτιωμένες και αναβαθμισμένες τεχνολογίες, ώστε να επιτυγχάνει ένα από τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας επιβατών και πεζών στην κατηγορία του.

Το Honda SENSING 360 διαθέτει μια κάμερα με γωνία θέασης 100° προς τα εμπρός, ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος και τέσσερα ραντάρ στις γωνίες προσφέροντας πλήρη εικόνα 360° γύρω από το όχημα. Η αναγνώριση αντικειμένων μέσω της ανανεωμένης εμπρόσθιας κάμερας του CR-V, και η ανίχνευση αντικειμένων μέσω ραντάρ, επιτρέπει στο όχημα να αναγνωρίζει τις γραμμές του δρόμου, τα κράσπεδα, τις μοτοσυκλέτες, τους ποδηλάτες και άλλα οχήματα.

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

Στο πλήρες πακέτο τεχνολογιών του SENSING 360 της Honda περιλαμβάνεται το αναβαθμισμένο σύστημα Front Cross Traffic Warning, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει την παρουσία οχημάτων αριστερά, δεξιά και μπροστά από το αυτοκίνητο και να εκδίδει ηχητικές, οπτικές και απτικές ειδοποιήσεις για τον οδηγό, εάν πλησιάζει με υπερβολική ταχύτητα.

Στην περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει, ενεργοποιείται το Collision Mitigation Braking System, το οποίο εφαρμόζει αυτόματα ελαφρά πίεση πέδησης για να μειώσει την πιθανότητα ή τη σοβαρότητα μιας μετωπικής σύγκρουσης. Εάν το σύστημα διαπιστώσει επικείμενη σύγκρουση, θα φρενάρει πλέον δυνατά.

Επίσης, προκειμένου να πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας Euro NCAP σε περίπτωση πρόσκρουσης για την προστασία ενηλίκων επιβατών, το αμάξωμα του CR-V ενσωματώνει έναν αριθμό δομικών δοκών που βελτιώνουν τη συνολική παθητική ασφάλεια του οχήματος.

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

Εν προκειμένω, το πλευρικό πλαίσιο και το πάνω στοιχείο του πλαισίου δημιουργούν πολλαπλές διαδρομές απόσβεσης/κατανομής φορτίου σύγκρουσης διαχέοντας την ενέργεια μακριά από την καμπίνα. Επιπλέον, η κολόνα Α έχει σχεδιαστεί και ενισχυθεί ώστε να αποτρέπει την παραμόρφωση του κλωβού επιβατών.

Αυτές οι δομικές βελτιώσεις έχουν ενσωματωθεί στο πλαίσιο του CR-V ώστε να συμμορφώνεται με τα νέα, αυστηρότερα πρωτόκολλα ασφαλείας, που περιλαμβάνουν δοκιμές πρόσκρουσης σε μπαριέρα Mobile Progressive Deformable Barrier (MPDB), Advanced European Mobile Deformable Barrier και δοκιμή πρόσκρουσης σε κολόνα με ταχύτητα 32km/h. Λόγω του αυξημένου μεγέθους της μπαταρίας της έκδοσης e:PHEV, έχουν προστεθεί εγκάρσια στοιχεία στο δάπεδο που αποτρέπουν την παραμόρφωση του δαπέδου σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

Εκτός από το ισχυρότερο, πιο ανθεκτικό πλαίσιο, όλες οι εκδόσεις του νέου CR-V περιλαμβάνουν συνολικά 11 αερόσακους στον βασικό τους εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των αερόσακων γονάτων οδηγού / συνοδηγού για τη μείωση των τραυματισμών κατά τις μετωπικές συγκρούσεις και των πλευρικών αερόσακων για την προστασία των μπροστινών και των πίσω επιβατών. Για πρώτη φορά υπάρχει ένας μπροστινός κεντρικός αερόσακος, για την αποφυγή της επαφής και ενδεχόμενου τραυματισμού μεταξύ οδηγού και συνοδηγού σε μία πλευρική σύγκρουση.

Αυτό το επίπεδο προστασίας επεκτείνεται σε όλους τους επιβάτες, όχι μόνο στους ενήλικες, αφού το αυτοκίνητο απέσπασε επίσης ικανοποιητική βαθμολογία στην κατηγορία «Προστασία Παιδιών» χάρη στα ενσωματωμένα σημεία ISOFIX που συμμορφώνονται με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα i-Size.

Η έκδοση Elegance του CR-V e:HEV που εξοπλίζεται με το σύστημα SENSING της Honda, βαθμολογήθηκε με τέσσερα αστέρια στις νέες, αυστηρότερες δοκιμές του NCAP.

Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap

Σχετικά Άρθρα

Ο Παύλος Μελάς ως Οικουμενικός Έλληνας

Ο Παύλος Μελάς ως Οικουμενικός Έλληνας

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 24 / 2 / 2024 , 18:07 από news_room Του Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Καλλίνικου: Μέ τήν εἰσαγωγική μου αὐτή ὁμιλία, θέλω νά παρουσιάσω τόν λόγο, τό νόημα, τῆς Ἡμερίδας μας καί τόν λόγο τοῦ ἑορτασμοῦ τῶν Β´ Καραβαγγελείων. Ὁ λόγος εἶναι ὁ Οἰκουμενικός Ἑλληνισμός, καί ὡς ἀφόρμηση λαμβάνουμε τά 120 χρόνια ἀπό τόν […]

Αμερικής Ελπιδοφόρος : Ας εργαστούμε όλοι μαζί για να βάλουμε ένα τέλος στην προκατάληψη και στο μίσος

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 3 / 2021 , 0:41 από news_room Μήνυμα απόλυτης καταδίκης κάθε είδους βίας, λεκτικής και σωματικής, και αποδοκιμασίας του μίσους και της προκατάληψης  που εδράζονται στη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου, έστειλε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, με αφορμή την τριπλή επίθεση που είχε εξαπολύσει πριν από […]