29 °C Athens, GR
15/04/2024

Τελευταια Νέα
Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Συνάντηση Νίκου Δένδια με ομογενείς στην Βοστώνη Μητροπολίτης Πειραιώς: «Καλούμαστε να υψώσουμε την πνευματική μας αντίσταση» Ιρανικά οπλισμένα με πυρομαχικά drones κατευθύνονται προς το Ισραήλ – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μέση Ανατολή Στη Κάλυμνο έφθασε η Τιμία Κάρα της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσευχήθηκε στον τόπο του μαρτυρίου του προκατόχου του Γρηγορίου του Ε´ Η νεροποντή δεν πτόησε τους Εύζωνες και τους ομογενείς στην Έπαρση Σημαίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης Οσία Γαβριηλία: Από την Ινδία στον Ουρανό – Στη Κάλυμνο η Τιμία Κάρα της Οσίας Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με νέους και υποψήφιους κληρικούς Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης διοργάνωσε δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας

7ο Ετήσιο συνέδριο Capital Link Cyprus Shipping, στη Λεμεσό

7ο Ετήσιο συνέδριο Capital Link Cyprus Shipping, στη Λεμεσό

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 21 / 2 / 2024 , 5:40 από news_room

Η Capital Link διοργανώνει το 7ο Ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum, την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024, στο Columbia Plaza, στη Λεμεσό της Κύπρου.

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου, της Υφυπουργού Ναυτιλίας της Κύπρου παρά τω Πρωθυπουργώ, και με την Συνεργασία της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (Cyprus Union of Shipowners) που είναι και ο Κύριος Χορηγός. Το Συνέδριο υποστηρίζουν επίσης, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (Cyprus Shipping Chamber), καθώς και οι μεγάλοι παράγοντες της Κυπριακής ναυτιλίας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο της Κύπρου ως ναυτιλιακού, ενεργειακού και διαμετακομιστικού κόμβου και ως επενδυτικού και επιχειρηματικού προορισμού. Στο Φόρουμ θα συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές και εκπρόσωποι από την παγκόσμια ναυτιλία καθώς και Κύπριοι ηγέτες, σε μια ανταλλαγή ιδεών για κρίσιμα θέματα της ναυτιλίας. Θα συζητηθούν τόσο οι εξελίξεις και οι τάσεις στις μεγάλες ναυτιλιακές, χρηματοοικονομικές αγορές και στις κεφαλαιαγορές, όσο και θέματα που αφορούν γεωπολιτικές και ρυθμιστικές εξελίξεις, τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου. Η ατζέντα θα αναδείξει την ανταγωνιστική θέση και τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ναυτιλιακού κόμβου.

Το Συνέδριο προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες συνάντησης και δικτύωσης με ένα μεγάλο, υψηλού επιπέδου κοινό αποτελούμενο από πλοιοκτήτες και στελέχη υπεράκτιων εταιρειών, θεσμικούς επενδυτές, ερευνητές αναλυτές, εμπειρογνώμονες του κλάδου, εμπορικούς και επενδυτικούς τραπεζίτες, συμβούλους κινδύνου, εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου, επενδυτές καθαρής αξίας και χρηματοοικονομικά ΜΜΕ. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στις κοινότητες αγοράς και πώλησης καθώς και στα μέσα ενημέρωσης. Οι συμμετέχοντες παρακολουθώντας το Φόρουμ θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης του κλάδου των ναυτιλιακών και θαλάσσιων υπηρεσιών, τις επακόλουθες επιπτώσεις στις επενδύσεις τους και μια σαφή εικόνα για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που διαφαίνονται στον ορίζοντα.
Για έβδομη συνεχή χρονιά, Chairman του Συνεδρίου είναι ο κ. Γιώργος Α. Τσαβλίρης, Principal του Tsavliris Salvage Group, Past Chairman – INTERMEPA (International Marine Environment Protection Association), Chairman – CYMEPA (Cyprus Marine Environmental Protection Association), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Cyprus Union of Shipowners, και Honorary Chairman του Tsavliris Cultural Foundation.
Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο

ΑΤΖΕΝΤΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
κ. Νίκος Μπορνόζης, President – Capital Link, Inc.
κ. George A. Tsavliris, Principal – Tsavliris Salvage Group, Conference Chairman

CYPRUS SHIPPING FORGING AHEAD
Κύρια Εισαγωγική Ομιλία:
Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου παρά τω Πρωθυπουργώ
Θα ακολουθήσει Συζήτηση 1×1

Κυρία Μαρίνα Χατζημανώλη
Shipping Deputy Minister to the President
Republic of Cyprus

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τις Μητροπολιτικές εκλογές στην Πάφο, το 25,04% προσήλθε στις κάλπες

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τις Μητροπολιτικές εκλογές στην Πάφο – Το Τριπρόσωπο

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 19 / 2 / 2023 , 19:45 από news_room Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Μητροπολίτη Πάφου, στην οποία συμμετείχαν λίγοι περισσότεροι από το 25% των εγγεγραμμένων εκλογέων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γενικού Έφορου Εκλογών της Μητρόπολης Πάφου Ιωάννη Χαριλάου, έκλεισαν και τα 126 Εκλογικά κέντρα στις […]

Oδοιπορικό σε χώρους αρχαίους και αγιασμένους της σκλαβωμένης Μητρόπολης Κυρηνείας

Oδοιπορικό σε χώρους αρχαίους και αγιασμένους της σκλαβωμένης Μητρόπολης Κυρηνείας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 29 / 8 / 2023 , 4:12 από news_room Oδοιπορικό σε χώρους αρχαίους και αγιασμένους της σκλαβωμένης Μητρόπολης Κυρηνείας του Ἀρχιμανδρίτου Φωτίου Ἰωακεὶμ «Ἐὰν ἐπιλάθωμαί σου, Ἱερουσαλήμ, ἐπιλησθείη ἡ δεξιά μου» (Ψαλμ.136,5) «Σὲ τούτη τὴν πολύπαθη ἐνάλια γῆ ὅπου σταθῶ κι ὅπου βρεθῶ, ὅπου κι ἂν περπατήσω, παντοῦ θὲ ν᾽ ἀντικρύσω πέτρες, τοίχους, […]