11 °C Athens, GR
11/12/2023

Τελευταια Νέα
Τελέστηκε η χειροτονία του επισκόπου Καρυουπόλεως Νεκταρίου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Τανάγρας Αποστόλου Τελέστηκε η χειροτονία του επισκόπου Σταυροπηγίου Αλεξίου (Φωτορεπορτάζ) Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Σαλώνων Ιγνατίου Τελέστηκε η Χειροτονία του Επισκόπου Αμφιπόλεως Χριστόφορου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Ταλαντίου Επιφανίου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Σκοπέλου Νικοδήμου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Λακεδαιμονίας κ. Θεοφίλου Τελέστηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίου Τελέστηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας Σεραπίωνος Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ H I.M. Νέας Ιωνίας τίμησε την επέτειο των 100 ετών από τα εγκαίνια της πόλεως Νέας Ιωνίας Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην βασιλική του Αγίου Νικολάου στα Μύρα της Λυκίας Τους έταζε αυτοκίνητα και δεν τα παρέδιδε ποτέ – Έκλεψε χιλιάδες ευρώ Ανασκαφή στη Ιερά Μονή Βατοπεδίου αποκαλύπτει ίχνη του 4ου αιώνα Γιατί χιλιάδες Τούρκοι συρρέουν στη Γερμανία Ξεκινούν καλάθια Χριστουγέννων και Αϊ Βασίλη Ιερό Λείψανο του Αποστόλου Λουκά στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιώς Λαμπρός ο εορτασμός του Πολιούχου του Βόλου Αγίου Νικολάου Μνημόσυνο και συναυλία Θρακιώτικης Μουσικής στη μνήμη του Χρόνη Αηδονίδη Διαβεβαιώσεις αξιωματούχων για δράσεις που βελτιώνουν ποιότητα ζωής ηλικιωμένων

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύθηκε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύθηκε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 4 / 11 / 2023 , 0:49 από news_room

Με τρεις σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύθηκε ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στον θεσμό των Βραβείων HR Awards 2023 διοργάνωσης Boussias Events. Οι διακρίσεις αφορούν τις σημαντικές πρωτοβουλίες του οργανισμού τόσο στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των ανθρώπων του, όσο και στα καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία που έχει εφαρμόσει στις διαδικασίες διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του εξασφαλίζοντας ένα σύγχρονο, υγιές και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη βραβεύθηκε με:

Gold βραβείο στην κατηγορία “Best Organizational Collaboration and Trust Initiative” με την υποψηφιότητα “RiseUpLeaders – Saracakis Succession Planning” για το πρωτοποριακό σύστημα εσωτερικής ανάδειξης των νέων στελεχών του.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντός του οργανισμού. Μέσω μιας σειράς συστηματικών συναντήσεων και με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, προάγεται η αναγνώριση και η προώθηση νέων ταλαντούχων εργαζομένων του Ομίλου. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η ανάπτυξή τους, ενώ παράλληλα προάγονται οι αξιοκρατικές μέθοδοι και καλλιεργείται ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης σε όλες τις ιεραρχικές βαθμίδες.

Silver βραβείο στην κατηγορία “Best Digital Transformation Programmes” με την υποψηφιότητα “NextGen HR: Advancing Human Resources in the Digital Age” για την καινοτόμο προσέγγισή του όσον αφορά την ψηφιοποιήση των διαδικασιών του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και των ψηφιακών εργαλείων εσωτερικής επικοινωνίας που έχει εφαρμόσει.

Μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης και ενός καινοτόμου προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού, ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια ενσωμάτωσε μια σειρά από προηγμένα ψηφιακά εργαλεία στις διαδικασίες του, καταφέρνοντας να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη κατάφερε να βελτιώσει την εμπειρία των εργαζομένων του επιταχύνοντας την ανάπτυξη του οργανισμού συνολικά και αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού του περιβάλλοντος.

Silver βραβείο στην κατηγορία “Best Talent Management & Retention Initiative” με την υποψηφιότητα «Promotion from Within Culture» για την πολιτική που εφαρμόζεται ενεργά για την εξέλιξη των ανθρώπων του και η οποία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του.

Η πολιτική προαγωγής των ανθρώπων του Ομίλου αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην επιτυχία του για πάνω από έναν αιώνα. Μέσω αυτής της πολιτικής, παρέχεται στους εργαζομένους η δυνατότητα να αναπτύξουν τη δυναμική τους, να επιτύχουν τους στόχους τους και να γίνουν εξέχοντες ηγέτες στον τομέα τους. Η πολιτική αυτή έχει καταφέρει να προσελκύσει και να διατηρήσει ταλαντούχους εργαζόμενους, ενισχύοντας την εσωτερική κουλτούρα του ομίλου, προάγοντας το leadership development του οργανισμού. Το γεγονός ότι ο % των ετήσιων νέων θέσεων εργασίας καλύπτεται από εσωτερικούς υποψηφίους, ενώ παράλληλα το % των σημερινών στελεχών της Διοικητικής ομάδας του ομίλου έχει προέλθει εκ των έσω, τα τελευταία 7 χρόνια, αποδεικνύουν εμπράκτως την αποτελεσματικότητα της πολιτικής αυτής.

Τα τρία αυτά βραβεία επιβεβαιώνουν ότι το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρίσκεται στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών και της στρατηγικής του. Επιπλέον, αποτελούν αναγνώριση των δράσεων που έχει πραγματοποιήσει ο όμιλος το τελευταίο διάστημα, με σκοπό την ενίσχυση, την ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων του.

Τα HR Awards πραγματοποιήθηκαν φέτος για 9η συνεχή χρονιά και αποτελούν θεσμό στον κλάδο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, επιβραβεύοντας τα επιτεύγματα και τις καλές πρακτικές Ελληνικών οργανισμών και των ομάδων τους. Προσαρμοσμένα στις τρέχουσες τάσεις, παρουσίασαν ανανεωμένες και επίκαιρες κατηγορίες με στόχο να φωτίσουν λαμπρά παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο. Την κριτική επιτροπή αποτέλεσαν ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες του κλάδου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, οργανισμών και ινστιτούτων.

Η κ. Ελένη Μόρφη, HR Business Partner Associate του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε υπερήφανοι για τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών του Ομίλου μας και της αναγνώρισης που αυτά τυγχάνουν. Όλες οι ενέργειες είναι σχεδιασμένες με πραγματικό ενδιαφέρον και αφοσίωση στους ανθρώπους μας. Έχοντας ως οδηγό μας την ανθρώπινη ανάπτυξη και τη συνεργασία για την επίτευξη της βιωσιμότητας, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θέτει τους εργαζόμενους του στο πυρήνα των δράσεων του, με στόχο τη δημιουργία όλων των προϋποθέσεων εκείνων που θα τους εξασφαλίσουν ένα υγιές, ευχάριστο αλλά και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον στο οποίο μπορούν να διαπρέψουν. Για τον οργανισμό μας, η διαμόρφωση ενός δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, με ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους, αποτελεί θεμελιώδη αρχή και δέσμευσή μας.»

Σχετικά με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν για πάνω από έναν αιώνα είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, μηχανές θαλάσσης, επαγγελματικά οχήματα και μηχανήματα έργου, διεθνών κατασκευαστών παγκοσμίου φήμης. Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1922 και εξακολουθεί να διοικείται από την ιδρυτική οικογένεια. Σήμερα, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, όπου βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα έχει φυσική παρουσία μέσω θυγατρικών εταιρειών στην Κύπρο, την Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Παρέχει καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές υπηρεσίες με προστιθέμενη αξία στις κοινότητες που δραστηριοποιείται θέτοντας ως κορυφαία προτεραιότητά του τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πελατών του. Στόχος του είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και εξατομικευμένες εμπειρίες, ενώ παράλληλα φροντίζει να λειτουργεί με βιώσιμο τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου - Adologala.gr

Επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 14 / 7 / 2022 , 21:04 από news_room Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος στις 08.00 το πρωί της Πέμπτης, 14 Ιουλίου 2022, δέχθηκε στο Γραφείο του τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο κ. Δημόκριτο Ζερβάκη. Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, αφού έλαβε τις εγκάρδιες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, είχε την ευκαιρία […]

Φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 31 / 5 / 2023 , 13:24 από news_room Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι πενήντα φοιτητές της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο πλαίσιο του μαθήματος Ποιμαντικής συνοδευόμενοι από τον Διδάσκοντα π. Χριστόφορο Χρόνη. Ο Αρχιεπισκοπος καλωσόρισε τους φοιτητές και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι κάνουμε τον […]