25 °C Athens, GR
24/09/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας δέχθηκε στην έδρα της Αρχιεπισκοπής ο Αμερικής Ελπιδοφόρος Ο Ελληνορθόδοξος Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδας γιορτάζει τα 100 χρόνια στην κοινότητα Charlotte Άφιξη του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων Νικήτα στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας Αγιασμός για την έναρξη της νέας Δικαστικής Χρονιάς στη Καστοριά Πειραιώς Σεραφείμ: Ο ΛΟΑΤΚΙ-σμός είναι μια σύγχρονη λυδία λίθος για την υποταγή στην «προοδευτική» παγκόσμια τάξη Η εορτή των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στους Αγίους Τόπους Ο επικεφαλής της Κοπτικής Εκκλησίας στη Μεγάλη Βρετανία στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Αρχιεπισκοπικός Αγιασμός στον Άρειο Πάγο για την έναρξη της νέας Δικαστικής χρονιάς Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη – Γενικού Γραμματέα των ΗΕ στη Νέα Υόρκη – Οι δηλώσεις του Προέδρου Κρεμλίνο: Αναπόφευκτη η αύξηση των εντάσεων ανάμεσα στο Κίεβο και τους Ευρωπαίους συμμάχους του

Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ)

Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ)

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 18 / 7 / 2023 , 23:40 από news_room

Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ)

ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ | Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα 18 Ιουλίου 2023 ο μεθέορτος εσπερινός και η ιερά λιτάνευση της εικόνας του αγίου Αιμιλιανού στους δρόμους του Λόφου Σκουζέ .

Στην ακολουθία προεξήρχε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Ευρίπου κ.κ. Χρυσόστομος (Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών) συμμετεχόντων του Πρωτοσύγκελου της Ι.Α.Α. Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβα, ιερέων από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και πλήθους κόσμου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την ιερά πανήγυρη του ιερού ναού του αγίου Αιμιλιανού Λόφου Σκουζέ  ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφειάρχης Α΄Αθηνών κ. Βλάχος Γεώργιος, ο πρώην Υπουργός Παιδείας και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άγγελος Συρίγος και πλήθος άλλων εκπροσώπων της πολιτείας και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δείτε επίσης την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού 2023

Πρίν το «Διευχών» ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού, πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων, τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Πρόκοπη Παυλόπουλο, τους βουλευτές και όλους όσους παρευρέθηκαν στην αποψινή λιτανευτική πομπή καθώς και τους αστυνομικούς οι οποίοι υπηρετούν στο οικείο αστυνομικό τμήμα αναφέροντας ότι όλοι κάνουν αγώνα για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης στη περιοχή καθώς υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και του οποίου αξίζουν ιδιαίτερο έπαινο εκείνοι που μοχθούν καθημερινά για την θεμελίωση και επικράτηση καλύτερων και πιο ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης και εξάλειψη των προβλημάτων που υπάρχουν. Τέλος ο π. Νικόλαος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τον Β΄, τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτη π. Βαρνάβα Θεοχάρη και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Χρυσόστομο που προϊστατο της ακολουθίας καθώς και όλους εκείνους που συνέδραμαν ενεργά στην άρτια και επιτυχή διοργάνωση και ολοκλήρωση και της φετινής πανηγύρεως του 2023.

Τέλος να σημειωθεί ότι ύμνους παιάνισε η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων καθ΄όλη η διάρκεια της ιεράς λιτάνευσης. Μετά την απόλυση ακούστηκε Εθνικός μας Ύμνος.

Πηγή: Adologala.gr – Ε.Κ.

Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ) Η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ (Φωτορεπορτάζ)

Σχετικά Άρθρα

Μακελειό με τουλάχιστον 7 νεκρούς στο Ισραήλ έπειτα από πυροβολισμούς σε συναγωγή της Ιερουσαλήμ

Μακελειό με τουλάχιστον 7 νεκρούς στο Ισραήλ έπειτα από πυροβολισμούς σε συναγωγή της Ιερουσαλήμ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 28 / 1 / 2023 , 5:35 από news_room Ένας ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον επτά ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 10 σε συναγωγή στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, σε μια επίθεση που εντείνει τους φόβους για κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή, μία ημέρα μετά την πιο αιματηρή επιχείρηση του ισραηλινού […]

Την τρίτη δόση του εμβολίου έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Την τρίτη δόση του εμβολίου έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 3 / 11 / 2021 , 0:40 από news_room Την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, ο Αρχιεπίσκοπος εμβολιάστηκε την Τρίτη (2/11), η ώρα 13:00, στην κρατική έκθεση, κέντρο Β’. Το εμβόλιο χορηγήθηκε στον […]

Pin It on Pinterest