35 °C Athens, GR
24/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Από σήμερα στα γήπεδα, είσοδος μόνο με το ψηφιακό εισιτήριο μέσω του Gov.gr Wallet Κυπριακό, και τώρα τι; ΗΠΑ: Δήλωση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Κιμ Τσιτλ Η 102η Ανώτατη Συνέλευση της AHEPA στη Λεμεσό της Κύπρου Ομογενείς βουλευτές στα κεντρικά γραφεία της ΜΚΟ της Ι.Α.Α. «Αποστολή» και στον Πολυχώρο «Λέλα Καραγιάννη» Χρειάζεται νέα προσέγγιση στο Κυπριακό είπε ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αποτύχαμε όπου υιοθετήσαμε ξένα πρότυπα» Olympic Festival Paris 2024: Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην ολυμπιακή χρονιά στο ΚΠΙΣΝ Εκδηλώσεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας Το FBI λέει πως ένας Άνδρας και μία γυναίκα πρέπει να συνδέονται με έξι πυρκαγιές που προκλήθηκαν στο νότιο Νέο Μεξικό

Ορκωμοσία Αποφοίτων Ανθυποπυραγών του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων της Σχολής Επιμόρφωσης

Ορκωμοσία Αποφοίτων Ανθυποπυραγών του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων της Σχολής Επιμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 13 / 4 / 2023 , 0:41 από news_room

Παρουσία Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Απριλίου 2023, η τελετή ορκωμοσίας Ανθυποπυραγών της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κάτω Κηφισιά.

Στην τελετή χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Κύριλλος συνεπικουρούμενος από τον Προϊστάμενο της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνόμο Β’ Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κουρτέση.

Η Διοικητής της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων, Πύραρχος Σταυρούλα Μπονέ, ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, τα εξής: «… ολοκληρώνεται σήμερα το πρόγραμμα σπουδών της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Ειδικού Τμήματος της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Μία νέα αντίληψη στη σύγχρονη εκπαίδευση όλων των στελεχών, οι οποίοι υπηρετούν με αυταπάρνηση το Πυροσβεστικό Σώμα και τόσο η φυσική όσο και η πολιτική ηγεσία αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και το έργο τους. Η Πυροσβεστική Ακαδημία με το πρόγραμμα σπουδών της Σχολής, έχει ως σκοπό να λάβουν οι σπουδαστές τις γνώσεις που απαιτούνται για να θωρακιστούν και να ανταποκριθούν με επιτυχία στη δύσκολη αποστολή τους».

Επιπρόσθετα η Διοικητής της Σχολής, απευθυνόμενη στους σπουδαστές τόνισε: «Αξιοποιήστε τις γνώσεις που αποκτήσατε στη Σχολή, ως αφετηρία για περαιτέρω βελτίωσή σας. Αναλαμβάνετε ευθύνη για ένα έργο – λειτούργημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, σκληρό, δύσκολο και επικίνδυνο, ενώ ταυτόχρονα είναι συναρπαστικό με μεγάλη κοινωνική αποδοχή».

Στο τέλος της ομιλίας της η διοικητής της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων συνεχάρη στους απόφοιτους για την ευδόκιμη αποφοίτηση τους και τους ευχήθηκε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, επέδωσε τα διπλώματα στους είκοσι οκτώ (28) άνδρες και δύο (2) γυναίκες Ανθυποπυραγούς.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Αρχηγού ΓΕΣ, Υποστράτηγος Γεώργιος Μπακόλας, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχος Γρυπάρης Βασίλειος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΑ Ταξίαρχος Τούρβαλης Ευάγγελος, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Χρήστος Μανούρας, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος/Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχος Νικόλαος Πολέμης, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθηγητές της Σχολής, λοιποί προσκεκλημένοι και συγγενείς των απόφοιτων Ανθυποπυραγών.

Εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος παρέστησαν ο Υπαρχηγός, Αντιστράτηγος Μάριος Αποστολίδης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Αττικής, Υποστράτηγος Παναγιώτης Νιάφας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Καλιανιώτης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης Υποστράτηγος Δημοσθένης Ραγκαβάς, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Δημήτριος Μπριόλας και o Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Π.Σ. Αρχιπύραρχος Γεώργιος Μαρκουλάκης.

Σημειώνεται, ότι η φοίτηση των Ανθυποπυραγών του Ειδικού Τμήματος Πυρονόμων στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας είναι τετράμηνη εξ αποστάσεως – και λειτουργεί κατ’ εφαρμογή του νόμου 4662/2020.

Σχετικά Άρθρα

Ταξινόμηση και άρση ακινησίας μικρών φορτηγών. Παράταση ισχύος πιστοποιητικών ADR οχημάτων

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 17 / 11 / 2020 , 23:34 από Χωρίς την προσκόμιση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου από δημόσιο ή ιδιωτικό ΚΤΕΟ εντός της ελληνικής επικράτειας επιτρέπεται η ταξινόμηση μικρών φορτηγών οχημάτων  με ΜΑΜΦΟ ≤ 3,5 t προερχόμενα από χώρες του εξωτερικού  στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών, με εγκύκλιο που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών και […]

agiasmos_kataskinosi_arta_mitropoli_adologala

Αγιασμοί Β’ Κατασκηνωτικής Περιόδου στις Κρανιές και στο Αθαμάνιο Άρτης – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 22 / 7 / 2022 , 22:30 από news_room Αγιασμοί Β’ Κατασκηνωτικής Περιόδου στις Κρανιές και στο Αθαμάνιο Άρτης – Adologala.gr Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, το απόγευμα, ετελέσθη ο εναρκτήριος Αγιασμός της Β’ κατασκηνωτικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Άρτης, για τα αγόρια στις Κρανιές και για τα κορίτσια στο […]