25 °C Athens, GR
28/05/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Aντιπροσωπεία μοναχών της Ι.Μ. Παναγίας Παντανάσσης Mangrove στο Φανάρι Λήξη κατηχητικού έτους της τοπικής Εκκλησίας των Σερρών και Νιγρίτης Μνημόσυνο Μητροπολιτών Γέροντος Νικομηδείας Ιωακείμ και Σασίμων Γενναδίου στο Φανάρι Νικαίας Αλέξιος: «Πολλοί χριστιανοί δυστυχώς έχουν απομακρυνθεί από την εκκλησία. Μόνο μέσα στην εκκλησία σωζόμεθα» Υποδοχή της Τιμίας Δεξιάς του Αγίου Σπυρίδωνος από την Κέρκυρα στη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για την Εθνική Εβδομάδα Συμφιλίωσης ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Επίτιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ αναγορεύθηκε ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος Η Εορτής της Αναλήψεως στη Καστοριά Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων δεν έχει σχέση με το πολιτικό κόμμα «Νίκη» – Η Ανακοίνωση της Μητρόπολης Πρώτη συνεδρίαση μετά την πανδημία του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023»

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 24 / 4 / 2023 , 15:53 από news_room

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η φετινή αναβαθμισμένη Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023», που πραγματοποιήθηκε από τις 21 μέχρι τις 23 Απριλίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου στη Λευκωσία. Την Έκθεση διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και η εταιρεία Display Art Plc. Στην Έκθεση συμμετείχαν 37 εκθέτες (Υφυπουργείο Τουρισμού, τουριστικοί οργανισμοί, αεροπορικές εταιρείες, διοργανωτές κρουαζιέρας κ.ά.).

Τα εγκαίνια της Έκθεσης την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023, τέλεσαν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κώστας Κουμής και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου. Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) κ. Βασίλης Σταματάρης, ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στην Κύπρο κ. Πέτρος Σαγάνας, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων. Την Εκκλησία της Κύπρου εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες και τα πακέτα που τους προσφέρονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές και παράλληλα να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς που διοργάνωσαν οι εκθέτες.

Το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας Κύπρου εκπροσωπήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Έκθεση. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Γραφείου και προμηθεύτηκαν έντυπα τόσο του Γραφείου όσο και άλλων εκκλησιαστικών Περιφερειών και Μονών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε στους επισκέπτες η τέχνη της αγιογραφίας από τον πάτερ Δομέτιο, η παρουσία του ξυλογλύπτου κ. Τάσου Χαραλάμπους και της συντηρήτριας εικόνων κ. Αδαμαντίας Ρεμούνδου.

Στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Έκθεσης, πολύ σημαντική ήταν η εθελοντική συμμετοχή από τους συνεργάτες του Γραφείου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Χορηγοί επικοινωνίας της Έκθεσης ήταν το Περιοδικό «Down Town», τα Online Portal «like.com.cy» και «in-cyprus», ο τηλεοπτικός Σταθμός ΑΛΦΑ ΚΥΠΡΟΥ και το Online portal του «alphanews.live».

Το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου για την πρόσκληση συμμετοχής του Γραφείου στην Έκθεση, καθώς και για την άρτια οργάνωσή της που πέτυχαν σε συνεργασία με την εταιρεία Display Art Plc.

Κωνσταντίνος Θεοφάνους

Σχετικά Άρθρα

Μια χειμερινή καταιγίδα παραλύει την αμερικανική πρωτεύουσα

Μια χειμερινή καταιγίδα παραλύει την αμερικανική πρωτεύουσα

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 1 / 2022 , 22:18 από news_room Έπειτα από μια εορταστική περίοδο που σηματοδοτήθηκε από ιδιαίτερα ήπιες θερμοκρασίες, η Ουάσιγκτον και η ευρύτερη περιοχή της βρίσκονται σήμερα αντιμέτωπες με μια χειμερινή καταιγίδα, με το χιόνι να οδηγεί στο κλείσιμο ομοσπονδιακών υπηρεσιών, σχολείων και να προκαλεί προβλήματα […]

Οι αεροπορικές εταιρείες ψηφίζουν ξανά το αεροδρόμιο της Αθήνας στην πρώτη θέση!

Οι αεροπορικές εταιρείες ψηφίζουν ξανά το αεροδρόμιο της Αθήνας στην πρώτη θέση

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 20 / 10 / 2022 , 20:44 από news_room Για άλλη μια φορά, στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES WORLD 2022» που πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών την πρώτη θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική φέτος κατηγορία των […]

Pin It on Pinterest