Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Συνελήφθησαν 4 άτομα που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα Πεντηκοστή με τα μέλη της διεθνούς θεολογικής επιτροπής διαλόγου στην Αλεξάνδρεια Ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Ρουμανίας Δανιήλ: Οι δεσμοί με την Εκκλησία της Ελλάδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο διατηρούνται εδώ και αιώνες «Η μάνα μας η Ορθόδοξος Εκκλησία» Η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στους Αγίους Τόπους Η εορτή της Πεντηκοστής στην «πόλη των εκκλησιών» ιερουργούντος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Απόψεις: Έκλεισαν τα καφενεία για τους μεσήλικες και χάθηκαν οι προεκλογικές συζητήσεις – Freddo Espresso και στα 90! Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην Ρωμαιοκαθολική Κοινότητα της Αλεξάνδρειας Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο Ιερέας που έστελνε χυδαία βίντεο σε 12χρονο – Η Ανακοίνωση της Μητρόπολης

Κοινή παρουσίαση στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Croatia Airlines με το Συμβούλιο Τουρισμού του Zagreb

Κοινή παρουσίαση στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Croatia Airlines με το Συμβούλιο Τουρισμού του Zagreb

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 5 / 4 / 2023 , 0:12 από news_room

Αθήνα, 5 Απριλίου – Η Croatia Airlines, το Συμβούλιο Τουρισμού του Zagreb και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, πραγματοποίησαν από κοινού παρουσίαση σε ελληνικές επιχειρήσεις (B2B) και τουριστικούς πράκτορες στην Αθήνα. Η κοινή εκδήλωση οργανώθηκε και είχε ως χορηγό το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Πρέσβης της Κροατίας στην Ελλάδα, κ. Aleksandar Sunko και Αντιπροσωπεία της Πρεσβείας.

Η Croatia Airlines παρουσίασε το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2023, στο πλαίσιο του οποίου ο εθνικός αερομεταφορέας της Κροατίας θα συνδέει την Αθήνα με τρεις προορισμούς – το Σπλιτ, το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ.

Η Croatia Airlines σχεδιάζει να ξεκινήσει δύο πτήσεις την εβδομάδα στη γραμμή Αθήνα-Ντουμπρόβνικ-Ζάγκρεμπ από τις 20 Απριλίου – κάθε Πέμπτη και Κυριακή. Αντίστοιχα, από τα μέσα Μαΐου η εταιρεία θα ξεκινήσει και πτήσεις κάθε Τρίτη, κάτι που σημαίνει ότι οι επιβάτες που πετούν σε αυτό το δρομολόγιο θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Οι απευθείας εποχικές πτήσεις μεταξύ της Αθήνας και του Σπλιτ θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου. Οι πτήσεις στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι, στις 26 Μαρτίου, η Δημοκρατία της Κροατίας εντάχθηκε επίσης στο καθεστώς αεροπορικών ταξιδιών της ζώνης Σένγκεν, πράγμα που σημαίνει ότι οι πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας εκτελούνται πλέον χωρίς συνοριακό έλεγχο στα αεροδρόμια. Πιστεύω ότι τα ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κροατίας με πιο γρήγορο, ευκολότερο και πιο ευχάριστο τρόπο θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους ταξιδιώτες να επιλέξουν αεροπορικά ταξίδια τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στους συνεργάτες μας από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την υποστήριξή τους κατά τα πολλά χρόνια της επιχειρηματικής συνεργασίας μας» – δήλωσε ο κ. Slaven Žabo, Διευθυντής Εμπορικού Τμήματος της Croatia Airlines.

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε ξανά την Croatia Airlines στο αεροδρόμιό μας, προσφέροντας αυτή τη θερινή περίοδο στους επιβάτες μας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών υπέροχων προορισμών, του Σπλιτ, του Ντουμπρόβνικ και του Ζάγκρεμπ! Η Κροατική αγορά γνωρίζει και πάλι σημαντική ανάπτυξη και αύξηση επισκεπτών στην αγορά της Αθήνας. Ευχόμαστε λοιπόν γεμάτες και ασφαλείς πτήσεις στον αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υποστήριξη μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας για τα αναπτυξιακά σχέδιά του στην αγορά μας!»

Σύμφωνα με το θερινό της πρόγραμμα για το 2023, η Croatia Airlines έχει προγραμματίσει τη σύνδεση της Κροατίας προς 24 διεθνείς προορισμούς και τη διεξαγωγή συνολικά 47 διεθνών δρομολογίων.

Σχετικά Άρθρα

Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Σαν Φρανσίσκο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 24 / 1 / 2021 , 2:24 από news_room Τα Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Σαν Φρανσίσκο Την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Σαν Φρανσίσκο σε συνεργασία με τις Ενωμένες Ελληνοαμερικανικές Εταιρείες της Βόρειας Καλιφόρνιας (UHAS) διοργάνωσε μια εκδήλωση στο Aquatic Park Cove στο Σαν […]

Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020-2022

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 11 / 10 / 2021 , 17:45 από news_room Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020-2022 Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020-2022 συνολικού ύψους €321.880,69 για το έτος 2021. Με την οικονομική στήριξη των μελισσοκόμων, το Μελισσοκομικό Πρόγραμμα έχει […]

Pin It on Pinterest