Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Νέα Υόρκη: Με επιτυχία στον Άγιο Νικόλαο το συμπόσιο για την Εκκλησιαστική Αρχιτεκτονική Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη και άλλων διπλωματών στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Εργασίες της διημερίδας του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ενίσχυση του διαλόγου Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Ελληνιστή Mario Vitti Καθηγητές και φοιτητές της Σχολής Κανονικού Δικαίου του Καθολικού Πανεπιστημίου Παρισίων στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Με επιτυχία οι 52οι Ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Μητρόπολης Νιου Τζέρσεϊ Αλεξάνδρεια: Ξεκινήσαν οι εργασίες του Θεολογικού διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξου και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Επαναπατρισμός δύο κλεμμένων θρησκευτικών κειμηλίων από ναούς της κατεχόμενης Κύπρου Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο Διδυμότειχο Παρουσίαση του βιβλίου Πολιτικές Ιθαγένειας και Φιλοσοφικές Αρχές στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας Αττικής στον Ι.Ν. Προφήτου Δανιήλ στο Μεταξουργείο

Εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας Αττικής στον Ι.Ν. Προφήτου Δανιήλ στο Μεταξουργείο

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 29 / 4 / 2023 , 15:25 από news_room

H Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Ελπίς διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Προφήτου Δανιήλ στο Μεταξουργείο. Η προσέλευση του κόσμου σε ακόμα ένα κάλεσμα εθελοντικής αιμοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής ήταν συγκινητική.

Ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας προσήλθαν, διαθέτοντας λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο τους, για να προσφέρουν ελπίδα και ζωή με το αίμα τους. Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών έχει συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη, υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του Ι. Ναού πατέρας Σπ. Παπασπύρος, ο οποίος φανερά συγκινημένος δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για την συνδρομή της Περιφέρειας σε αυτή την δράση του Ιερού Ναού Προφήτη Δανιήλ. Δήλωσε επίσης υπερήφανος για το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε θυσιάζοντας λίγο από τον χρόνο του για έναν ιερό σκοπό. Το παρόν στην αιμοδοσία έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Βλάχος, ενώ το συντονισμό της Οργάνωσης της Εθελοντικής Αιμοδοσίας είχε η Σύμβουλος σε θέματα Άθλησης του Περιφερειάρχη Αττικής Χ. Γαλανοπούλου.

Εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας Αττικής στον Ι.Ν. Προφήτου Δανιήλ στο Μεταξουργείο

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της δράσης δήλωσε: «Η προσπάθεια για τον συνάνθρωπό μας συνεχίζεται. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία έχει δώσει σημαντικά αποτελέσματα. Η συμμετοχή των πολιτών πραγματικά είναι συγκινητική. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη συμβολή του καθώς και τον πατέρα Σπυρίδωνα, εδώ στον Ι. Ν. Προφήτου Δανιήλ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν και στους συμπολίτες μας οι προσέρχονται για να δώσουν αίμα ως δώρο ζωής στον συνάνθρωπο. Η αιμοδοσία είναι κορυφαία πράξη αλληλεγγύης, κοινωνικής ευαισθησίας και υπέρτατη προσφορά ζωής. Συνεχίζουμε».

Οι φιάλες αίματος που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Ελπίς».

Σχετικά Άρθρα

Το Παρίσι θέλει “μια συνθήκη για θέματα μετανάστευσης” μεταξύ της ΕΕ και της Βρετανίας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 9 / 10 / 2021 , 23:22 από news_room Το Παρίσι θέλει “μια συνθήκη για θέματα μετανάστευσης” μεταξύ της ΕΕ και της Βρετανίας Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλ Νταρμανέν ζήτησε σήμερα τη διαπραγμάτευση μιας “συνθήκης για θέματα μετανάστευσης” μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη […]

Πως ξεχωρίζω το φρέσκο ψάρι; – Εύκολοι τρόποι για να μάθεις τον τρόπο

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 17 / 7 / 2021 , 3:29 από news_room Καλοκαιράκι και όλοι θα πάμε διακοπές για λίγες ημέρες και πώς να μην επιθυμήσουμε λίγο φρέσκο ψάρι για το τραπέζι του σπιτιού μας ; Μάθετε εύκολα  στο άρθρο αυτό να ξεχωρίζετε το φρέσκο ψάρι! Κάθε φορά που θέλετε να […]

Pin It on Pinterest