24 °C Athens, GR
28/05/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Συνεχίζεται η Υγειονομική Εξέταση και Χορήγηση Υλικών στους Στρατευσίμους της 2023 ΕΣΣΟ Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Τουρκία – Προβάδισμα Ερντογάν Την ΕΡΤ επισκέφθηκε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς Aντιπροσωπεία μοναχών της Ι.Μ. Παναγίας Παντανάσσης Mangrove στο Φανάρι Λήξη κατηχητικού έτους της τοπικής Εκκλησίας των Σερρών και Νιγρίτης Μνημόσυνο Μητροπολιτών Γέροντος Νικομηδείας Ιωακείμ και Σασίμων Γενναδίου στο Φανάρι Νικαίας Αλέξιος: «Πολλοί χριστιανοί δυστυχώς έχουν απομακρυνθεί από την εκκλησία. Μόνο μέσα στην εκκλησία σωζόμεθα» Υποδοχή της Τιμίας Δεξιάς του Αγίου Σπυρίδωνος από την Κέρκυρα στη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για την Εθνική Εβδομάδα Συμφιλίωσης ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Επίτιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ αναγορεύθηκε ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος

Αμφίδρομη επικοινωνία με Διευθυντές σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης εγκαινίασε η Υπουργός Παιδείας

Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου πραγματοποίησε, σήμερα, συναντήσεις με τους Διευθυντές και Διευθύντριες όλων των σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας που επιδιώκει να έχει, με όλες τις σχολικές μονάδες. Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, μετά τις συναντήσεις, η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε: «Είχα σήμερα την ευκαιρία να συνομιλήσω με διευθυντές και διευθύντριες σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, τους οποίους θεωρώ βασικούς μας συνεργάτες στην προσπάθεια υλοποίησης των πολιτικών του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Ήταν εξαιρετικά χρήσιμες οι συναντήσεις. Είναι οι άνθρωποι της βάσης, που ζουν την καθημερινότητα του σχολείου. Δίνουμε ευκαιρίες στους διευθυντές να λειτουργήσουν ως ηγέτες της σχολικής μονάδας, ώστε να προχωρήσουμε στην αυτονόμηση την οποία όλοι ζητάμε, την παιδαγωγική κυρίως αυτονόμηση του σχολείου μας. Έχω ακούσει εξαιρετικές εισηγήσεις για τα θέματα τόσο της επικαιρότητας που αφορούν στην αξιολόγηση μαθητή/μαθήτριας, στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, αλλά και ευρύτερα που αφορούν σε θέματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα του σχολείου. Έχω ζητήσει να έρθουν σε μένα και γραπτώς οι θέσεις και οι εισηγήσεις τους, αλλά έχουμε ανοίξει και ένα συνεχή διάλογο όπου και σε μικρότερες ομάδες, σε εργαστήρια μαζί τους, θα έχω τακτική επικοινωνία. Βεβαίως και ευρύτερα θα μπορούν να μας στέλνουν τις απόψεις τους, οι οποίες και θα λαμβάνονται υπόψη, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχουμε ανοίξει με τη βάση», ανέφερε καταληκτικά η Υπουργός Παιδείας.

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 6 / 4 / 2023 , 17:00 από news_room

Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου πραγματοποίησε, σήμερα, συναντήσεις με τους Διευθυντές και Διευθύντριες όλων των σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας που επιδιώκει να έχει, με όλες τις σχολικές μονάδες.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, μετά τις συναντήσεις, η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε: «Είχα σήμερα την ευκαιρία να συνομιλήσω με διευθυντές και διευθύντριες σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, τους οποίους θεωρώ βασικούς μας συνεργάτες στην προσπάθεια υλοποίησης των πολιτικών του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ήταν εξαιρετικά χρήσιμες οι συναντήσεις. Είναι οι άνθρωποι της βάσης, που ζουν την καθημερινότητα του σχολείου.

Δίνουμε ευκαιρίες στους διευθυντές να λειτουργήσουν ως ηγέτες της σχολικής μονάδας, ώστε να προχωρήσουμε στην αυτονόμηση την οποία όλοι ζητάμε, την παιδαγωγική κυρίως αυτονόμηση του σχολείου μας.

Έχω ακούσει εξαιρετικές εισηγήσεις για τα θέματα τόσο της επικαιρότητας που αφορούν στην αξιολόγηση μαθητή/μαθήτριας, στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, αλλά και ευρύτερα που αφορούν σε θέματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα του σχολείου.

Έχω ζητήσει να έρθουν σε μένα και γραπτώς οι θέσεις και οι εισηγήσεις τους, αλλά έχουμε ανοίξει και ένα συνεχή διάλογο όπου και σε μικρότερες ομάδες, σε εργαστήρια μαζί τους, θα έχω τακτική επικοινωνία. Βεβαίως και ευρύτερα θα μπορούν να μας στέλνουν τις απόψεις τους, οι οποίες και θα λαμβάνονται υπόψη, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχουμε ανοίξει με τη βάση», ανέφερε καταληκτικά η Υπουργός Παιδείας.

Σχετικά Άρθρα

Τσεχία Διαδηλώσεις εναντίον της φτώχειας και των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία

Τσεχία: Διαδηλώσεις εναντίον της φτώχειας και των παραδόσεων όπλων στην Ουκρανία

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 12 / 3 / 2023 , 11:10 από news_room Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες Σάββατο στην πλατεία Βέντσεσλας της Πράγας συμμετέχοντας σε διαδήλωση υπό το γενικό σύνθημα «Η Δημοκρατία της Τσεχίας εναντίον της φτώχειας». Ανέμιζαν σημαίες της χώρας και φώναζαν συνθήματα με τα οποία καλούσαν την κυβέρνηση φιλελεύθερων-δεξιάς να […]

Την λαϊκή αγορά της Καστοριάς επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Καλλίνικος – Adologala.gr

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 8 / 2022 , 21:01 από news_room Την λαϊκή αγορά της Καστοριάς επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Καλλίνικος – Adologala.gr Σήμερα, μετά τήν θεία Λειτουργία στήν Παναγία Κουμπελίδικη, ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος καί Πρόεδρος τοῦ Γηροκομείου Λαζάρου καί Ἀθηνᾶς Ρίζου, ἐπισκέφθηκε τήν λαϊκή ἀγορά τῆς Καστοριᾶς, […]

Pin It on Pinterest