Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Συνελήφθησαν 4 άτομα που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα Πεντηκοστή με τα μέλη της διεθνούς θεολογικής επιτροπής διαλόγου στην Αλεξάνδρεια Ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Ρουμανίας Δανιήλ: Οι δεσμοί με την Εκκλησία της Ελλάδος και το Οικουμενικό Πατριαρχείο διατηρούνται εδώ και αιώνες «Η μάνα μας η Ορθόδοξος Εκκλησία» Η εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στους Αγίους Τόπους Η εορτή της Πεντηκοστής στην «πόλη των εκκλησιών» ιερουργούντος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Απόψεις: Έκλεισαν τα καφενεία για τους μεσήλικες και χάθηκαν οι προεκλογικές συζητήσεις – Freddo Espresso και στα 90! Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην Ρωμαιοκαθολική Κοινότητα της Αλεξάνδρειας Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο Ιερέας που έστελνε χυδαία βίντεο σε 12χρονο – Η Ανακοίνωση της Μητρόπολης

Το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου επισκέφθηκε η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη

Το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου επισκέφθηκε η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 31 / 3 / 2023 , 13:14 από news_room

«Χρέος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλα τα νοσηλευτήρια, σε όλες τις επαρχίες της χώρας, λειτουργούν με τρόπο ανθρώπινο και αποτελεσματικό παρέχοντας ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας».

Αυτό τόνισε, η Υπουργός Υγείας Δρ Πόπη Κανάρη, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Εφαρμόσαμε, ανέφερε η κα Υπουργός, ένα σύστημα υγείας πολυπόθητο, ανθρωπιστικό και αλληλέγγυο και θα πρέπει να το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Η κυβέρνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, πρόσθεσε, ασπάζεται πλήρως, τόσο τη φιλοσοφία όσο και την αρχιτεκτονική του ΓΕΣΥ και έχουμε υποχρέωση να το στηρίξουμε, διευκολύνοντας την πρόσβαση όλων των συμπολιτών μας σε αυτό και προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ασθενείς.

«Πρέπει να δούμε τις ανάγκες που υπάρχουν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, τόσο σε ό,τι αφορά στο ΤΑΕΠ όσο και τις άλλες κλινικές, όπως και στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, το οποίο θα επισκεφθώ εντός της ημέρας» ανέφερε η Δρ Κανάρη.

Σε ό,τι αφορά στο ΤΑΕΠ Πάφου, αναγνώρισε μεν πως υπάρχουν προβλήματα, σημείωσε δε πως το προσωπικό που το στελεχώνει, τόσο σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό επίπεδο, είναι ικανό και άξιο. Επισήμανε δε πως βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον ΟΚΥπΥ και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο ΟΚΥπΥ, ανέφερε, είχε καταβάλει προσπάθεια στο παρελθόν για ενίσχυση του τμήματος με ιατρικό προσωπικό, η οποία ωστόσο δεν απέδωσε καρπούς, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς ιατρών. «Είναι άδικο για το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πράξουμε τα δέοντα για να ενισχυθεί το ΤΑΕΠ Πάφου με δύο ιατρούς. Οι συμπολίτες μας που επισκέπτονται τα ΤΑΕΠ, θα πρέπει να τυγχάνουν της ενδεδειγμένης περίθαλψης», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα για το θέμα της απόσυρσης του νομοσχεδίου για τη διενέργεια χειρουργικών αισθητικών επεμβάσεων στα νοσοκομεία, η Δρ Κανάρη ανέφερε πως σε πρώτη φάση θα πρέπει μελετήσουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΑΕΠ, όπως και τα θέματα που προκύπτουν σε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και κλινών και μετά να προχωρήσουμε με νομοσχέδια, όπως αυτό που αφορά τη διενέργεια αισθητικών επεμβάσεων στα νοσοκομεία.

Σχετικά Άρθρα

Το Adologala.gr συμμετέχει στη 24ωρη απεργία που κήρυξαν τα ΔΣ στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 10 / 6 / 2021 , 0:28 από news_room Το Portal Adologala.gr δεν θα δημοσιεύει ειδήσεις από τις 00:30 της Πέμπτης 10 Ιουνίου έως τις 00:30  της επομένης (Παρασκευή 11 Ιουνίου) καθώς θα συμμετέχει στην στην 24ωρη απεργία που αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων στο χώρο του […]

ΗΠΑ: Τέλος στην επίδειξη αρνητικού τεστ κορονοϊού για τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα αεροπορικώς

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 10 / 6 / 2022 , 18:38 από news_room Οι ΗΠΑ θα άρουν την απαίτηση επίδειξης αρνητικού τεστ Covid-19 για ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα με αεροπλάνο, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος. Αντιμέτωπες με την παραλλαγή Όμικρον, οι υγειονομικές αρχές είχαν αυστηροποιήσει τις διαδικασίες τεστ για την είσοδο […]

Pin It on Pinterest