29 °C Athens, GR
25/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Διάγγελμα Μπάιντεν: Η σκυτάλη σε νεότερες φωνές, για να σωθεί η Δημοκρατία Το εναλλακτικό μάθημα στη θέση των Θρησκευτικών Δεξίωση για την 50η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΗΠΑ: «Βέβαιος» ο Νετανιάχου ότι οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς θα πετύχουν Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε ο Αμερικής Ελπιδοφόρος Mνημοσυνο στον Προκάτοχο του Πατριάρχη Παρθένιο τον Γ’ τέλεσε ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος Χειροθεσία Αρχιμανδρίτη από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας στον Άγιο Γεώργιο Port Pirie Καλοκαιρινή απόδραση των κατασκηνωτριών της «Γαλιλαίας» της Εκκλησίας των Σερρών Σταύρος Καλαφάτης: «Αντλούμε παράδειγμα από εκείνους που πάλεψαν και πήγαν την Ελλάδα πιο ψηλά»

Τον νέο Αρχιεπίσκοπο της Συριανικής Εκκλησίας και τον Μητροπολίτη Ταμασού δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόφιλος

Τον νέο Αρχιεπίσκοπο της Συριανικής Εκκλησίας και τον Μητροπολίτη Ταμασού δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόφιλος

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 29 / 3 / 2023 , 20:00 από news_room

Τήν πρωΐαν τῆς Τετάρτης, 16ης/29ης Μαρτίου 2023, ὁ νέος Ἀρχιεπίσκοπος τῆς Συριανικῆς Ἐκκλησίας εἰς Ἱεροσόλυμα Σεβασμιώτατος κ. Ἄνθιμος ἐπί τῇ ἀναλήψει τῶν καθηκόντων αὐτοῦ ἐπεσκέφθη τήν Α.Θ.Μ. τόν Πατέρα ἡμῶν καί Πατριάρχην Ἱεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλον μετά μικρᾶς συνοδείας κληρικῶν αὐτοῦ.

Δεχόμενος τοῦτον ὁ Μακαριώτατος ηὐχήθη αὐτῷ δύναμιν ἐξ ὕψους διά τήν ἀνάληψιν καί ἐπιτέλεσιν τῶν ποιμαντικῶν αὐτοῦ καθηκόντων εἰς τό ποίμνιον τῆς Ἐκκλησίας αὐτοῦ καί διά τήν καλήν συνεργασίαν μετά τῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν εἰς τήν Ἁγίαν Γῆν.

Τήν αὐτήν ἡμέραν ἐπεσκέφθη τόν Μακαριώτατον ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταμασοῦ κ. Ἡσαΐας μεθ’ ὁμάδος κληρικῶν καί λαϊκῶν συνοδῶν αὐτοῦ.

Τόν Σεβασμιώτατον ἐδέχθη ὁ Μακαριώτατος καί ηὐχαρίστησεν αὐτόν ἐπί τῇ συνεργασίᾳ καί συμπαραστάσει αὐτοῦ πρός τό Πατριαρχεῖον εἰς ποικίλα θέματα καί δή εἰς τήν Ἐκκλησίαν τοῦ Ἁγίου Μαρίου εἰς Λιθροδόντι.

Τον νέο Αρχιεπίσκοπο της Συριανικής Εκκλησίας και τον Μητροπολίτη Ταμασού δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόφιλος

Σχετικά Άρθρα

Ανεβάζει το θερμόμετρο ο Ερντογάν – Οι δύο κινήσεις που σχεδιάζει η Τουρκία και ο ρόλος των ΗΠΑ

Ανεβάζει το θερμόμετρο ο Ερντογάν – Οι δύο κινήσεις που σχεδιάζει η Τουρκία και ο ρόλος των ΗΠΑ

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 14 / 6 / 2022 , 8:02 από news_room Στην ελληνική πλευρά επικρατεί ψυχραιμία αλλά και η εκτίμηση ότι υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας που δεν θα επιτρέψουν στην κατάσταση να εκτροχιαστεί Νευρικότητα προδίδουν οι κινήσεις που πραγματοποιεί στο πεδίο η Αγκυρα, αλλά και το ανθελληνικό κρεσέντο των τελευταίων ημερών με μαέστρο τον πρόεδρο της […]

Άδ. Γεωργιάδης: Έρχεται γιγαντιαίο” ΕΣΠΑ για Net metering“

Άδ. Γεωργιάδης: Έρχεται γιγαντιαίο” ΕΣΠΑ για Net metering“

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 12 / 3 / 2022 , 6:46 από news_room «Έρχεται γιγαντιαίο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της διείσδυσης του Net Metering σε παραγωγικές μονάδες». Αυτό τόνισε πριχθες βράδυ μιλώντας στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης ενώ είπε ότι, σήμερα το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους […]