29 °C Athens, GR
25/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Διάγγελμα Μπάιντεν: Η σκυτάλη σε νεότερες φωνές, για να σωθεί η Δημοκρατία Το εναλλακτικό μάθημα στη θέση των Θρησκευτικών Δεξίωση για την 50η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΗΠΑ: «Βέβαιος» ο Νετανιάχου ότι οι προσπάθειες για την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς θα πετύχουν Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε ο Αμερικής Ελπιδοφόρος Mνημοσυνο στον Προκάτοχο του Πατριάρχη Παρθένιο τον Γ’ τέλεσε ο Αλεξανδρείας Θεόδωρος Χειροθεσία Αρχιμανδρίτη από τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας στον Άγιο Γεώργιο Port Pirie Καλοκαιρινή απόδραση των κατασκηνωτριών της «Γαλιλαίας» της Εκκλησίας των Σερρών Σταύρος Καλαφάτης: «Αντλούμε παράδειγμα από εκείνους που πάλεψαν και πήγαν την Ελλάδα πιο ψηλά»

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 20 / 12 / 2022 , 15:10 από news_room

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, μία εταιρεία με 100 χρόνια ιστορία, βρίσκεται παραδοσιακά δίπλα στους συνανθρώπους μας που είναι ευάλωτοι και έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας.

Με ευαισθησία και αίσθημα αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Genesis Hellas» στο Μαρούσι και μαγείρεψαν για τους αστέγους της Αθήνας.

Ως μία ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που δυσκολεύονται να καλύψουν μέχρι και τις βασικές καθημερινές ανάγκες σίτισης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου μαγείρεψαν και συσκεύασαν πάνω από 100 μερίδες φαγητού που έφτασαν στα χέρια αστέγων της Αθήνας. Επιπλέον, βοήθησαν στη διαλογή και τη συσκευασία ρουχισμού προς αυτούς τους ανθρώπους.

Η Genesis Hellas δραστηριοποιείται σταθερά από το 2018 προσπαθώντας να υποστηρίξει πάντα όσους μας έχουν ανάγκη με μοναδικό στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συμπολιτών μας. Παρέχει βοήθεια σε έκτακτες ανάγκες ανθρωπιστικών και περιβαλλοντικών κρίσεων οργανώνοντας αποστολές προκειμένου να συνδράμει αποτελεσματικά.

Κάθε Τετάρτη στο Μαρούσι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, μαγειρεύουν μερίδες σπιτικού φαγητού, συσκευάζουν το φαγητό σε οικολογικές συσκευασίες και ετοιμάζουν παράλληλα ζεστό τσάι.

Στόχος της Genesis Hellas είναι να προσφέρει περιποιημένο και καθαρό φαγητό με σεβασμό προς τα άτομα που το παραλαμβάνουν.

Μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί 20.800 μερίδες φαγητού.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη μαγείρεψε για τους αστέγους της Αθήνας με την Genesis Hellas

Σχετικά Άρθρα

Αγιασμό στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Θηβών Γεώργιος

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 22 / 9 / 2021 , 16:32 από news_room Αγιασμό στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας στη Λιβαδειά, τέλεσε σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος με την συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Τρικαλίτη και Αστυνομικών της Διεύθυνσης. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Αστυνομική Διεύθυνση για την συνεργασία στην δύσκολη […]

4η Ημερίδα «Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο»

Με επιτυχία η 4η Ημερίδα «Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο»

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 17 / 3 / 2023 , 14:31 από news_room Η 4 η Ημερίδα «Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο» ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες της στις 15 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών. Η Ημερίδα, η οποία αποτελεί πλέον ετήσια παράδοση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, παρουσίασε 15 αραβικές χώρες, τις αγορές τους, τις εμπορικές τους σχέσεις […]