16 °C Athens, GR
05/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Πλήθος εκδηλώσεων για την Αγιοκατάταξη της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Μητρόπολη Λέρου Η Πρόξενος της Ελλάδος στην Πέρθη Γεωργία Καρασιώτου επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Με επιτυχία η παρουσίαση της έκδοσης της Ι.Μ. Παντοκράτορος στην Αθήνα Τελέστηκε η κηδεία του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Αντρέα Στυλιανού Το Ανώτατο Δικαστήριο θα μπορούσε να αποφασίσει τη Δευτέρα εάν ο Τραμπ μπορεί να αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο του 2024 Αποκριά και Καθαρά Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Χειροτονία Επισκόπου Ιππώνος Στεφάνου από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο στο Καϊρο της Αιγύπτου Χειροτονία νέου Διακόνου Δημητρίου Λεονταράκη στον Άγιο Βασίλειο Πειραιώς Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πτωχοκομείου Αθηνών o Μητροπολίτης Κηφισίας Ιερατική Σύναξη κληρικών Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως

Η Qatar Airways και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών γιορτάζουν μαζί 25 χρόνια πτήσεων

Η Qatar Airways και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών γιορτάζουν μαζί 25 χρόνια πτήσεων

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 6 / 10 / 2022 , 8:50 από news_room

Αθήνα, Ελλάδα – Η Qatar Airways και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών γιόρτασαν στις 29 Σεπτεμβρίου την επέτειο 25 χρόνων πτήσεων της Qatar Airways, με μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Παρευρέθηκαν σημαντικοί παράγοντες στην Ελλάδα, όπως o κ. Al-Marwani Hamed Youssef, Πρόξενος της Πρεσβείας του Κατάρ στην Ελλάδα και η Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σοφία Ζαχαράκη. Σε ένα ήδη ξεχωριστό έτος για την εταιρεία, η Qatar Airways είναι ο επίσημος αεροπορικός συνεργάτης για το FIFA World Cup Qatar 2022, το οποίο ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Η Qatar Airways δεν σταμάτησε ποτέ να πετά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εκπληρώνοντας την αποστολή της να μεταφέρει με προγραμματισμένες και τσάρτερ πτήσεις αποκλεισμένους επιβάτες πίσω στο σπίτι τους. Η εταιρεία υπήρξε μια από τις λίγες αεροπορικές που διατήρησαν τις πτήσεις προς και από την Ελλάδα κατά την πανδημία. Στην πιο δύσκολη περίοδο στην ιστορία της παγκόσμιας αεροπορικής ιστορίας, η Qatar Airways βραβεύτηκε ως «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» για έβδομη φορά στα Skytrax World Airline Awards, το οποίο αποτελεί και ρεκόρ, ενώ αντίστοιχα ο αεροδρομιακός κόμβος της εταιρείας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, βραβεύτηκε ως το «Καλύτερο Αεροδρόμιο στον Κόσμο» για τα έτη 2021 και 2022. Παρά τις προκλήσεις της πανδημίας COVID-19, η Qatar Airways ανέπτυξε το δίκτυο προορισμών της με πτήσεις σε περισσότερους από 150 προορισμούς μέσα στο 2022.

Η Qatar Airways είναι επίσης υπερήφανη για την συνεργασία της με μια σειρά από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κρουαζιέρας, καθώς η Ντόχα καθιερώνεται ως ένας σύγχρονος τουριστικός προορισμός και σημαντικός λιμένας “Port City”. Παράλληλα, η εταιρεία είχε κυρίαρχο ρόλο στον επαναπατρισμό των ναυτικών κατά την πανδημία. Από το 2020, η Qatar Airways έχει μεταφέρει περισσότερους από 500.000 ναυτικούς τόσο για επαναπατρισμό όσο και για αλλαγή πληρωμάτων. Επιπρόσθετα, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε περισσότερες από 130 πτήσεις τσάρτερ μεταφέροντας περισσότερους από 35.000 εργαζόμενους. Η δέσμευση της εταιρείας στο ναυτικό κλάδο παραμένει ισχυρή με το αποκλειστικό Mariner Lounge στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ.

Παράλληλα με τον εορτασμό της 25ης επετείου της αεροπορικής εταιρείας, η Qatar Airways ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τη νέα εμπορική αναδιοργάνωση του ευρωπαϊκού σκέλους της, που παρουσιάστηκε φέτος. Αυτή η αναδιοργάνωση διασφαλίζει ότι η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στους επιβάτες και στους εμπορικούς συνεργάτες της.

Με το νέο σχήμα, η Ευρώπη χωρίζεται σε πέντε περιοχές με έναν κόμβο να εξυπηρετεί περισσότερες χώρες. Η Ιταλία θα αποτελέσει τον κόμβο για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης. Η συγκεκριμένη περιοχή θα καλύπτει τις online αγορές σε Ιταλία, Κροατία, Σερβία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Επίσης, οι offline αγορές, όπως η Σλοβενία, η Μάλτα και η Β. Μακεδονία, θα καλύπτονται από τη συγκεκριμένη δομή της Ν. Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο, βασικοί ρόλοι αναβαθμίστηκαν ώστε να υπάρχει επίβλεψη της στρατηγικής και των εμπορικών προτεραιοτήτων της εταιρείας, όχι μόνο σε επίπεδο χώρας, αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο. Τέλος, οι ομάδες πωλήσεων, θα έχουν επιπλέον υποστήριξη μέσα από τη νέα δομή σε πολλές χώρες της περιοχής, σε αντίθεση με τη μεμονωμένη βάση μιας χώρας. Αυτές οι αλλαγές θα ενισχύσουν και θα εξορθολογίσουν περαιτέρω τις προσπάθειες για τη σύνδεση της Ευρώπης με όλο τον κόσμο μέσω της Qatar Airways.

Με τη νέα αναδιάρθρωση, προστέθηκαν οι εξής βασικοί ρόλοι στη Νότια Ευρώπη:

O κ. Mate Hoffmann αναλαμβάνει τη θέση του Regional Manager – Southern Europe.
Ο κ. Sandro Magnetta αναλαμβάνει τη θέση του Sales Manager – Corporate – Southern Europe.
Ο κ. Angelo Bartolini αναλαμβάνει τη θέση του Sales Manager – Leisure – Southern Europe.
Ο κ. Mario Testa αναλαμβάνει τη θέση του Sales Operations Specialist – Southern Europe.

O Eric Odone, VP Sales – Europe της Qatar Airways, δήλωσε: “Η νέα μας εμπορική αναδιάρθρωση θα βοηθήσει στον εξορθολογισμό των προσπαθειών μας στην Ευρώπη. Η Qatar Airways υπήρξε μια από τις λίγες αεροπορικές εταιρείες που διατήρησαν τις πτήσεις τους προς και από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Με τη νέα δομή, θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την περιοχή και να συνδέσουμε τους επιβάτες μας με περισσότερους από 150 προορισμούς που προσφέρουμε παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που οι προσπάθειες των ομάδων μας στον ευρωπαϊκό χώρο έφεραν σε πέρας αποτελεσματικά τη συγκεκριμένη νέα οργανωτική δομή και αναμένουμε τη συνέχεια της επιτυχημένης πορείας μας στην Ευρώπη.»

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Από την πρώτη μέρα των πτήσεών της στο αεροδρόμιό μας το 2005, η Qatar Airways έχει υπάρξει ένας από τους πιο πολύτιμους αεροπορικούς συνεργάτες μας, με ιδιαίτερα αξιοσημείωτη συνεισφορά στη διασυνδεσιμότητα του αεροδρομίου, της πόλης και της χώρας μας! Μέσω της αδιάλειπτης καθημερινής σύνδεσης της Αθήνας με την Ντόχα, η Qatar Airways επέδειξε, ειδικά κατά τα 2 ιδιαίτερα δύσκολα χρόνια που πέρασαν, εξαιρετική ανθεκτικότητα και εμπιστοσύνη στην αγορά μας και συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της ένα απαράμιλλο προϊόν. Με τις πιο θερμές ευχές μας για περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Αθήνας, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας ότι θα συνεχίσουμε μαζί την επιτυχημένη συνεργασία μας για τα επόμενα 25 χρόνια – και για ακόμα περισσότερα!»

Σχετικά με την Qatar Airways

Μια πολλαπλά βραβευμένη αεροπορική εταιρεία, η Qatar Airways αναδείχθηκε πρόσφατα ως η «Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς» στα World Airline Awards 2022, του διεθνούς οργανισμού αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών, Skytrax. Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να είναι συνώνυμη με την αριστεία, έχοντας κερδίσει το κύριο βραβείο του θεσμού για έβδομη φορά – ρεκόρ (2011, 2012, 2015, 2017, 2019, 2021 και 2022), ενώ ανακηρύχθηκε και «Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση στον κόσμο», «Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση – Lounge Dining» και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή».

Η Qatar Airways πετά αυτή τη στιγμή σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας συνδέσεις, μέσω του κόμβου της στην Ντόχα, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, που βραβεύθηκε ως «Καλύτερο Αεροδρόμιο στον Κόσμο» στα Skytrax World Airport Awards 2022.

Η Qatar Airways και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών γιορτάζουν μαζί 25 χρόνια πτήσεων
Από αριστερά: ο κ. Eric Odone, VP Sales Europe, Qatar Airways, η κ. Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και ο κ. Mate Hoffmann, Regional Manager Southern Europe, Qatar Airways

Σχετικά Άρθρα

Αναγνώστης μας, απέστειλε φωτογραφία από τον καθεδρικό ιερό ναό των Αθηνών. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 16 Φεβρουαρίου περί της 8:20 το πρωί. Ήταν οι πρώτες εικόνες που αντίκρυσαν οι Αθηναίοι από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. 

Ο Καθεδρικός των Αθηνών στα Χιόνια

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 / 2 / 2021 , 6:46 από news_room Αναγνώστης μας, απέστειλε φωτογραφία από τον καθεδρικό & μητροπολιτικό ιερό ναό των Αθηνών που τιμάται στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 16 Φεβρουαρίου περί της 8:20 το πρωί. Ήταν οι πρώτες εικόνες που αντίκρυσαν οι Αθηναίοι από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει […]

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 14ης Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των Μικρών Κρατών Ευρώπης

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 5 / 10 / 2021 , 20:29 από news_room Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 14ης Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των Μικρών Κρατών Ευρώπης Ολοκληρώθηκαν χθες στο Μαυροβούνιο οι εργασίες της 14ης Διάσκεψης των Προέδρων των Κοινοβουλίων των Μικρών Κρατών Ευρώπης, στην οποία συμμετείχε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου. Στο […]