20 °C Athens, GR
25/07/2026

Τελευταια Νέα
6 Χρόνια ADOLOGALA.GR Δημογραφικό: Μείωση του πληθυσμού κατά σχεδόν 500 χιλ. άτομα – Κατάρρευση των γεννήσεων Τι προβλέπει ο νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας ο οποίος δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση και αποτροπή παραβάσεων – Αναλυτικά Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η ακρίβεια εξανέμισε τις αυξήσεις των εισοδημάτων» Κακοκαιρία σε εξέλιξη στη χώρα: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και προειδοποιήσεις 112 σε πολλές περιοχές Med MoU & Κύπρος ενώνουν δυνάμεις για καλύτερους ναυτιλιακούς ελέγχους Η παγκόσμια πείνα υποχωρεί, αλλά η επισιτιστική κρίση παραμένει σύμφωνα με τον ΟΗΕ Νέος Βοηθός Επίσκοπος στη Μητρόπολη Καρπάθου και Κάσου – Το ανακοινωθέν εργασιών της 23ης Ιουλίου 2026 Οι ΗΠΑ συνεχίζουν τα πλήγματα κατά του Ιράν για 13η νύχτα – Νέα ένταση στη Μέση Ανατολή και άλμα στην τιμή του πετρελαίου Το τελευταίο αντίο στη θρυλική Μαίρη Λίντα Μητσοτάκης: Το Σύνταγμα πρέπει να ακολουθήσει τις ανάγκες της εποχής ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα Ονομαστήρια Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα – Πρόγραμμα 2026

Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ Μαλδίβες & Νέο Δελχί

Νέες διηπειρωτικές πτήσεις από Ρώμη για Τόκιο, Μαλέ Μαλδίβες & Νέο Δελχί

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 23 / 9 / 2022 , 18:23 από news_room

Η ITA Airways, ο Ιταλικός Εθνικός Αερομεταφορέας υποδέχθηκε θερμά τους κορυφαίους συνεργάτες της στην Ελληνική αγορά, στο Art Lounge του New Hotel στην Αθήνα, παρουσία του κ. Pierfrancesco Carino, Vice President International Sales, της κ. Carla Catuogno, Regional Manager Europe, του κ. Aldo D’Elia, International Sales Development Manager και του προσωπικού της ITA Airways Ελλάδος, με την συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η κ. Carla Catuogno παρουσίασε στους συνεργάτες την Country Manager Ελλάδος, κ. Άννα Ξενάκη.

Η ITA Airways πραγματοποιεί τρεις καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Ρώμη Fiumicino με επιστροφή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου και 13 εβδομαδιαίες πτήσεις τη χειμερινή περίοδο, εξασφαλίζοντας άνετες συνδέσεις με τους προορισμούς του δικτύου της. Η Εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω το διηπειρωτικό της δίκτυο και από τον Νοέμβριο του 2022 θα πραγματοποιεί 3 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από Rome Fiumicino προς Tokyo Haneda. Επίσης από τις 03 Δεκεμβρίου του 2022, μια νέα απευθείας πτήση από τη Ρώμη Fiumicino προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi στο Νέο Δελχί θα εκτελείται τρεις φορές την εβδομάδα καθώς και μια απευθείας πτήση από Ρώμη Fiumicino προς Μαλέ Μαλδίβες θα πραγματοποιείται από 17 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι 22 Ιανουαρίου 2023 τρεις φορές την εβδομάδα και από 23 Ιανουαρίου μέχρι 26 Μαρτίου 2023 δύο φορές την εβδομάδα.

Αγορές για τις πτήσεις της ITA Airways μπορούν να γίνονται στον ιστότοπο ita-airways.com, ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας, των ταξιδιωτικών γραφείων και των εκδοτηρίων εισιτηρίων στα αεροδρόμια.

Σχετικά Άρθρα

12 άτομα προσπάθησαν να υψώσουν σημαία της Παλαιστίνης στην Ακρόπολη

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 28 / 5 / 2025 , 21:36 από news_room Στην προσαγωγή 12 ατόμων που φέρονται να είναι μέλη του κόμματος της Νέας Αριστεράς προχώρησε σήμερα το πρωί η ΕΛΑΣ. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι προσαχθέντες επιχείρησαν να ανοίξουν σημαία της Παλαιστίνης στην Ακρόπολη.

Κίνα: Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο με πάγο και χιόνι στον κόσμο εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους (Εικόνες)

Κίνα: Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο με πάγο και χιόνι στον κόσμο εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους (Εικόνες)

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 22 / 12 / 2024 , 23:38 από news_room ΧΑΡΜΠΙΝ | Γλιστρώντας σε μια τσουλήθρα πάγου μήκους άνω των 500 μέτρων, η Zhang Jiajia ένιωσε σαν να πετούσε και ότι η εμπειρία του ενός λεπτού άξιζε την ωριαία αναμονή στην ουρά. “Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό. Η καρδιά μου ανέβηκε στα ύψη μαζί μου”, είπε […]