16 °C Athens, GR
23/03/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Σε αργία ο κληρικός της Ι.Μ. Ρεθύμνης, Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σαρρής Επίσκεψη στο Λίβανο και την Συρία πραγματοποιεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος – Παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια Οικουμενικός: Η ουκρανική κρίση πρέπει να ξεπεραστεί με αποφασιστικότητα, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη Αναβάλλεται η πιθανή ποινική δίωξη στον Ντόναλντ Τραμπ Χωρίς ταξί η Αθήνα σήμερα Παρουσιάστηκε ο Οδηγός για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Παρενόχλησης στον Χώρο Εργασίας O Μπάιντεν αφήνει ξανά να εννοηθεί πως θα είναι υποψήφιος το 2024 Στις ράγες ξανά τρένα και προαστιακός Επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Λιθουανία Να κτυπήσουν πάλι ελεύθερα οι καμπάνες των εκκλησιών μας στα κατεχόμενα Σεισμός 4,6 βαθμών βόρεια-βορειοανατολικά της Αμφιλοχίας

Η νέα εποχή της Europcar στην Ελλάδα μέσω της Kinsen Hellas

Η νέα εποχή της Europcar στην Ελλάδα μέσω της Kinsen Hellas

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 24 / 5 / 2022 , 20:53 από news_room

Η νέα εποχή της Europcar στην Ελλάδα μέσω της Kinsen Hellas

Δυναμικό «παρών» στον κλάδο ενοικίασης και μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα δίνει η Kinsen Hellas, ως στρατηγικός συνεργάτης του Europcar Mobility Group, του Ευρωπαίου ηγέτη στις υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και παγκόσμιου παρόχου λύσεων κινητικότητας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Kinsen – Europcar στην Ελλάδα μπορούν να απολαμβάνουν υπηρεσίες που τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Πλέον, η νέα Europcar (Rent A Car) της Kinsen Hellas έχει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 29 πόλεις και αεροδρόμια της χώρας σε ένα επιχειρηματικό σχήμα εταιρικών σταθμών και σταθμών franchise. Παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με ολοκαίνουργια οχήματα όλων των τύπων και των κατηγοριών, η KinsenEuropcar υποδέχεται τους πελάτες της σε νέα καταστήματα με ανανεωμένο, μινιμαλιστικό design, στα πρότυπα της Europcar International.

Έχοντας θέσει ήδη σε εφαρμογή ένα δυναμικό επιχειρηματικό πλάνο δράσης, η Kinsen Hellas, τα επόμενα δύο χρόνια, θα αναπτύξει 38 σταθμούς εξυπηρέτησης Europcar καθώς και 18 σταθμούς εξυπηρέτησης Goldcar δημιουργώντας έτσι τουλάχιστον 240 νέες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

Το αναπτυξιακό σχέδιο προβλέπει στόλο άνω των 10.000 οχημάτων τόσο για βραχυχρόνια όσο και μακροχρόνια μίσθωση τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω ανεπτυγμένων ηλεκτρονικών διαδικασιών. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της Kinsen Hellas απευθύνονται σε ιδιώτες, και επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες. Πέραν της κάλυψης των αναγκών των επισκεπτών στη χώρα μας από το εξωτερικό, θα παρέχονται υπηρεσίες όπως το Flex Rental και το Business  Travel, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Στόχος της Kinsen Hellas είναι, αφενός να καθιερώσει την Europcar ως την κορυφαία λύση κινητικότητας στη χώρα μας, βραχυχρόνιας ενοικίασης αλλά και μακροχρόνιας μίσθωσης και, αφετέρου, να προσφέρει στο ελληνικό κοινό καινοτόμες υπηρεσίες στο συγκεκριμένο κλάδο που χαρακτηρίζεται από υψηλή ανάπτυξη.

Η Kinsen Hellas, που αποτελεί δημιούργημα και κοινό όραμα μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν, έχει αναπτύξει τρεις αυτοτελείς επιχειρηματικές μονάδες (Business Units) εξυπηρετώντας τόσο εταιρικούς όσο και ιδιωτικούς πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση έναντι της πλήρους ιδιοκτησίας:

1. Ενοικίαση Αυτοκινήτου – Rent A Car (RAC) από 1 ημέρα έως 12 μήνες

2. Μακροχρόνια Μίσθωση Επιβατηγών και Ελαφρών φορτηγών έως 3.5 τόνους από 12 μήνες έως και 5 έτη

3. Μακροχρόνια μίσθωση Φορτηγών, Λεωφορείων, Μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού από 2 έως 5 έτη

Μέσω των συγκεκριμένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης, μακροχρόνιας μίσθωσης και ενοικίασης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού (φορτηγά, λεωφορεία, μηχανήματα έργου, αγροτικά μηχανήματα) διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, η Kinsen Hellas έχοντας εξαγοράσει την GoldCar Hellas, την ηγέτιδα εταιρεία στην κατηγορία ενοικίασης αυτοκινήτων χαμηλού κόστους και μέλος του Europcar Mobility Group, έχει αναλάβει όλες τις λειτουργικές της δραστηριότητες ως Master Franchisee.

Με την προσθήκη της GoldCar στο portfolio της, η Kinsen Hellas ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά, ενώ εξελίσσεται σε μία από τις ελάχιστες εταιρίες που θα προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, σε ένα ευρύ κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο και σε όλο το φάσμα των Car Hire Services, από το Low-Cost της GoldCar, στο Mid-Range της Keddy και της αμερικανικής FOX, έως το Premium της Europcar.

Διευκολύνοντας τους πελάτες της να αποκτήσουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες κινητικότητας, ευρύτερος στρατηγικός στόχος της Kinsen Hellas είναι να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας. Παράλληλα, έχει θέσει μία σειρά περιβαλλοντικών κριτηρίων για την προώθηση λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

H Kinsen Hellas είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα οφέλη της αυτοκίνησης, χωρίς να επωμισθούν τα βάρη της αγοράς αυτοκινήτου, ιδιωτικού ή επαγγελματικού στόλου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.kinsen.gr καθώς και στα προϊοντικά websites www.eurocargreece.com, www.europcarflex.gr, www.europcalease.gr

Καθώς δημιουργούνται καθημερινά ανάγκες στελέχωσης στην Kinsen Hellas, όσοι ενδιαφέρονται για τις ευκαιρίες καριέρας και θα ήθελαν να ενημερώνονται για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, μπορούν να επισκεφθούν το παρακάτω website και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό τους.

https://apply.smartcv.co/kinsen-hellas/

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020-2022

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 11 / 10 / 2021 , 17:45 από news_room Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020-2022 Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές του Μελισσοκομικού Προγράμματος 2020-2022 συνολικού ύψους €321.880,69 για το έτος 2021. Με την οικονομική στήριξη των μελισσοκόμων, το Μελισσοκομικό Πρόγραμμα έχει […]

Νάξος : Στο Φιλότι ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 11 / 8 / 2021 , 22:25 από news_room Την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021  το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος μετέβη στο Φιλότι της Νάξου όπου στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου συμμετείχε συμπροσευχόμενος στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος. Στο τέλος της ακολουθίας ο σεβασμιώτατος […]

Pin It on Pinterest