8 °C Athens, GR
22/01/2022

Τελευταια Νέα
Η Εορτή του Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι (Εικόνες) – Adologala.gr Ο Άγιος Επίκτητος, ο Θαυματουργός – Πόνημα του Αρχιμανδρίτη Κύριλλου Κεφαλόπουλου 30 Αποφθέγματα από τον Πατριάρχη Ρουμανίας Δανιήλ για την προσευχή Τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Δαμιανό δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος στη Πατριαρχική Επιτροπεία Καϊρου ΑΑΔΕ: Τώρα «Τα Ραντεβού μου» σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για την Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να ακούγεται η φωνή του Αυστρία: Ψηφίστηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των ενηλίκων ΗΠΑ: Το ρολόι της Αποκάλυψης δείχνει 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα Η Σύναξη του Τιμίου Προδρόμου στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Δυτικής Όχθης του Ιορδάνη Με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ και τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Θεολογικού Συνδέσμου “Καιρός” συναντήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«IMAGINAIRY» Η νέα digital έκθεση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από το Athens Digital Arts Festival

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 2 / 12 / 2021 , 21:58 από news_room

«IMAGINAIRY»

Η νέα digital έκθεση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

από το Athens Digital Arts Festival

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών συνεχίζει τη συνεργασία του με το Athens Digital Arts Festival (ADAF) και προσκαλεί τους επιβάτες να βιώσουν μια διαφορετική καλλιτεχνική εμπειρία μέσα από την έκθεση ψηφιακής τέχνης «IMAGINAIRY», από 15 Νοεμβρίου 2021 έως 31 Μαΐου 2022.

Πρόκειται για μία ψηφιακή έκθεση υψηλής αισθητικής, αποτελούμενη από έργα διεθνών και Ελλήνων καλλιτεχνών της νέας ψηφιακής εποχής, που αντικατοπτρίζει τη νέα «metaverse εποχή» μέσα από ένα πανόραμα 43 έργων video art και animation, με άξονες έμπνευσης τις έννοιες Μέλλον, Άνθρωπος, Πόλη, Ταξίδι, Προορισμός, Φύση, Έκφραση.

Η έκθεση «IMAGINAIRY» είναι μια «πρόσκληση σε ένα φανταστικό ταξίδι», με στόχο να ενισχύσει την εμπειρία των επιβατών μέσα στο αεροδρόμιο, σε έναν ετεροτοπικό χώρο ενός νοητικού ταξιδιού, όπου, βιώνοντας μια σύγχρονη καλλιτεχνική εμπειρία, ο ταξιδιώτης μεταφέρεται σε απροσδόκητους και απροσδιόριστους προορισμούς.

Η έκθεση παρουσιάζεται στις:

• Aφίξεις, περιοχή παραλαβής αποσκευών εκτός Σένγκεν – ιμάντας παραλαβής αποσκευών 1

• Αφίξεις, περιοχή παραλαβής αποσκευών εντός Σένγκεν – ιμάντας παραλαβής αποσκευών 12

Το Athens Digital Arts Festival (ADAF) με έδρα την Αθήνα, εκπροσωπεί τη χώρα μας διεθνώς και αποτελεί σημείο σύγκλισης όλων των μορφών και τάσεων του σύγχρονου ψηφιακού πολιτισμού. Στοχεύει στην ανάδειξη των πολλαπλών τρόπων με τους οποίους η τέχνη επικοινωνεί με την τεχνολογία καθώς και της επίδρασης αυτής της σχέσης στη σύγχρονη καθημερινότητα της μεγάλης πόλης και τον άνθρωπο. Παράλληλα ενισχύει την επαφή και την εξοικείωση του ευρύ κοινού με τα νέα μέσα και την ψηφιακή κουλτούρα. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται ανελλιπώς σε ετήσια βάση από το 2005. Πιστό είναι και το κοινό, το οποίο το επισκέπτεται σταθερά κάθε χρόνο με συνολικό αριθμό επισκεπτών να ξεπερνά τα 270,000 άτομα. Το 2020 ως αντίδραση στην παγκόσμια πανδημία, το ADAF ξεκίνησε το πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ μέσω της πλατφόρμας online.adaf.gr. Αυτή η νέα πλατφόρμα ψηφιακής τέχνης, ADAF ONLINE, προσφέρει on-demand αλλά και live περιεχόμενο, καθιστώντας το φεστιβάλ προσβάσιμο σε ένα παγκόσμιο κοινό χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Πηγή: Adologala.gr

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει απεργοσπαστικό μηχανισμό από τον ΣΚΑΪ – Παραπομπές στο πειθαρχικό

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 11 / 6 / 2021 , 0:47 από news_room Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει τον αγώνα όλων των δημοσιογράφων, οι οποίοι από το πρωί απεργούν αντιτασσόμενοι στο νομοσχέδιο, που επιχειρεί να καταρρακώσει όσα εργασιακά κεκτημένα έχουν απομείνει. «Θλιβερή εξαίρεση αποτελεί ο Τ/Σ «ΣΚΑΙ», που επιχειρεί να στήσει […]

Δείτε τον χιονισμένο Παρθενώνα σε κατάλευκο τοπιό

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 / 2 / 2021 , 0:33 από news_room Ο Σταύρος Πετρόπουλος για λογαριασμό του Ιδρύματος της Στέγης Ωνάση κλήθηκε να αποθανατίσει τον χιονισμένο Παρθενώνα στο κατάλευκο τοπίο που η Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες. Απολαύστε την! Ακολουθήστε μας :

Pin It on Pinterest