17 °C Athens, GR
05/12/2021

Τελευταια Νέα
Ιερά Μονή Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στη Κατεχόμενη Καρπασία (Εικόνες) – Adologala.gr Η Εορτή του Αγίου Νεοιερομάρτυρος Φιλούμενου του Αγιοταφίτη στη Σαμάρεια – Adologala.gr Δωρεά στην Ι.Μ. Χαλκίδος προσέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Θυάτειρα» Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ Η ΠτΔ εγκαινίασε την έκθεση «Αναζητώντας την αθανασία. Η τέχνη του πορτρέτου στις συλλογές του Λούβρου» Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων Αμφιλόχιου – Adologala.gr Λαμπρά εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στο Σύδνεϋ (Εικόνες) – Adologala.gr Χαίρει άκρας υγείας ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος – Adologala.gr Η Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αποφάσισε για τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο – Adologala.gr Φωκίδος Θεόκτιστος : «Όταν τα αυτονόητα καθίστανται δυσνόητα και παρεξηγήσιμα» – Adologala.gr Ο Πατριάρχης Αντιοχείας επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου με την ευκαιρία των Ονομαστηρίων του Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Γρηγορίου Εγκαινιάσθηκε στη Μόσχα έκθεση αφιερωμένη στην επιστημονική δράση των αδελφών Λειχούδη Πάπας Φραγκίσκος στον Ναό Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου των Καθολικών: «Να συνεχίσετε το έργο στο ιστορικό σας εργαστήριο της πίστεως» Ξεκινά τη Δευτέρα η δωρεάν διάθεση self test Εθιμοτυπική επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – Adologala.gr Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Δικαίωμα της Κύπρου να αναπτύξει τους πόρους που βρίσκονται εντός της ΑΟΖ Κρεμλίνο: Συνομιλίες Πούτιν – Μπάιντεν την Τρίτη Επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Βαρβάρας στη Δάφνη – Adologala.gr 3η Διαδικτυακή Σύναξη με τον Μητροπολίτη Εδέσσης Ιωήλ με θέμα: «Η τιμή και η προσκύνηση των ιερών εικόνων» Συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Πάπα Φραγκίσκο Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πάπας Φραγκίσκος – Είχε συνάντηση με την ΠτΔ (Εικόνες)

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 6 / 11 / 2021 , 2:53 από news_room

Η Πρόεδρος της Βουλής κ. Αννίτα Δημητρίου συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου κ. Θωμά Καζάκο

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου πραγματοποίησε χθές συνάντηση με τον κ. Θωμά Καζάκο, Γενικό Διευθυντή του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της οποίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον σημαντικότατο ρόλο που ο εν λόγω οργανισμός διαδραματίζει στην ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας και του τομέα της ναυτιλίας ευρύτερα, όσο και για την εν γένει δραστηριοποίησή του στην κοινωνία.

Ο κ. Καζάκος προέβη σε αναλυτική παρουσίαση πλείστων όσων πτυχών του σημαντικού αυτού τομέα οικονομικής δραστηριότητας στην Κύπρο, τονίζοντας τη βελτίωση του κύρους της Κυπριακής σημαίας, αφού η Κύπρος συγκαταλέγεται πλέον στις λεγόμενες «άσπρες λίστες» ελέγχου λιμένων. Ανέλυσε, επίσης, τη δομή και τους στόχους του υπό αναφορά οργανισμού, του οποίου πρώτιστο μέλημα είναι η προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων της Κύπρου, κατά τρόπο που τα οικονομικά συμφέροντα αυτού να συμπλέουν και να συνάδουν με τα ευρύτερα κρατικά συμφέροντα.

Η Πρόεδρος της Βουλής από την πλευρά της εξέφρασε την ευαρέσκειά της τόσο για την πρωτοβουλία του κ. Καζάκου να προβεί σε αναλυτική παρουσίαση του έργου και της ενεργού δράσης του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου όσο και της αναγνωρισμένης διεθνώς θέσης της Κύπρου στον παγκόσμιο ναυτιλιακό χάρτη, ως μικρής μεν οικονομικής δύναμης αλλά με τεράστιο εκτόπισμα. Στη συνάντηση τονίσθηκε επίσης από τον κ. Καζάκο η μεγάλη σημασία που αποδίδεται από τους διεθνείς κύκλους στην ίδρυση και λειτουργία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και στον ρόλο που αυτό επιτελεί, ενώ συζητήθηκαν επίσης θέματα προσέλκυσης άμεσων επενδύσεων στην Κύπρο, όσο και της εκπονηθείσας νέας «Μακροχρόνιας Εθνικής Στρατηγικής για την Κυπριακή Ναυτιλία – Sea Change 2030», με την οποία η Κύπρος θα καταστεί ένας σημαντικός και ισχυρός παράγοντας στη διαμόρφωση ναυτιλιακής πολιτικής με εκτόπισμα στα ναυτιλιακά δρώμενα παγκοσμίως, την οποία το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο θα προωθήσει με κάθε μέσο.

Η Πρόεδρος της Βουλής, πέραν της ικανοποίησης που εξέφρασε για την ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας και τη σημαντική συνεισφορά του τομέα στο ΑΕΠ της χώρας, εξήρε επίσης την κοινωνική δραστηριοποίηση και κοινωνική ενσυναίσθηση που το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο αναπτύσσει, αλλά και την πρωτοπόρα θέση που κατέχει στην κατάρριψη των έμφυλων στερεοτύπων.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Η ΠτΔ στις εκδηλώσεις για τους νεκρούς της Σφαγής της Χίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 16 / 5 / 2021 , 12:22 από news_room Το ιστορικό χωριό της Χίου, τον Ανάβατο, «μια ζωντανή εικόνα του αφανισμού που προκάλεσε στο νησί η τρομερή σφαγή από τους Τούρκους την άνοιξη του 1822» τιμά σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στα πλαίσια των εκδηλώσεων εκεί […]

9.000 ευρώ βρήκαν και παρέδωσαν εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 9.000 ευρώ, σε μια… ξεχασμένη σακούλα εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ, βρήκαν και παρέδωσαν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι υπάρχει και στις μέρες μας τιμιότητα και ανθρωπιά. Είχε προηγηθεί επικοινωνία ηλικιωμένου με τον ΟΑΣΘ, αναφέροντας ότι ξέχασε μία σακούλα με προσωπικά αντικείμενα, σε λεωφορείο της […]

Pin It on Pinterest