14 °C Athens, GR
04/12/2021

Τελευταια Νέα
Ιερά Μονή Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στη Κατεχόμενη Καρπασία (Εικόνες) – Adologala.gr Η Εορτή του Αγίου Νεοιερομάρτυρος Φιλούμενου του Αγιοταφίτη στη Σαμάρεια – Adologala.gr Δωρεά στην Ι.Μ. Χαλκίδος προσέφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Θυάτειρα» Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ Η ΠτΔ εγκαινίασε την έκθεση «Αναζητώντας την αθανασία. Η τέχνη του πορτρέτου στις συλλογές του Λούβρου» Επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων Αμφιλόχιου – Adologala.gr Λαμπρά εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης στο Σύδνεϋ (Εικόνες) – Adologala.gr Χαίρει άκρας υγείας ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος – Adologala.gr Η Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης αποφάσισε για τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο – Adologala.gr Φωκίδος Θεόκτιστος : «Όταν τα αυτονόητα καθίστανται δυσνόητα και παρεξηγήσιμα» – Adologala.gr Ο Πατριάρχης Αντιοχείας επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου με την ευκαιρία των Ονομαστηρίων του Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Γρηγορίου Εγκαινιάσθηκε στη Μόσχα έκθεση αφιερωμένη στην επιστημονική δράση των αδελφών Λειχούδη Athens Photo World – Συζήτηση: 50 Χρόνια Γιατροί Χωρίς Σύνορα – Ο ρόλος της φωτογραφίας στη διάδοση της ανθρωπιστικής δράσης Open Book: Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη διαφορετικότητα – Adologala.gr Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Έχουμε ζωντανή την Ελπίδα!» Ο Μητροπολίτης Λάμπης Ειρηναίος αναλαμβάνει τοποτηρητής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης – Adologala.gr Αλέξης Τσίπρας: Πρόταση για ανοιχτά αλλά και ασφαλή σχολεία – Αδιανόητες οι συγχωνεύσεις τμημάτων και το 50+1 εν μέσω πανδημίας Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Γάλλο Πρέσβη Patrick Maisonnave – Adologala.gr Τραμ: Ξεκινούν την Τετάρτη τα δρομολόγια προς Πειραιά Τον Υπαρχηγό της Ε.Φ. και τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου των Εκκλησιών Μ. Ανατολής δέχθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος Εγκαίνια έκθεσης για την 300η επέτειο από τη σύσταση της Ρωσικής Αυτοκρατορίας – Adologala.gr

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλογου Ελλήνων Καΐρου 2021

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλογου Ελλήνων Καΐρου 2021

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 22 / 11 / 2021 , 16:12 από news_room

Την Δευτέρα 25η Οκτωβρίου στην αίθουσα του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, ο Σύλλογος Ελλήνων Καϊρου  με την παρουσία μελών του και Αγιπτιωτών παραγόντων, πραγματοποίησε την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για τα πεπραγμένα των δράσεων του το 2019 και το 2020.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης όπου προτάθηκαν και έγιναν αποδεκτοί από το σώμα για μεν την προεδρία ο κ. Λάκης Πεζάς  μέλος του Δ.Σ. του ΕΝΟΑ και για την γραμματεία της  ο κ. Γιώργος Στρατιώτης ενεργό μέλος του ΣΕΚ.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με την ανάγνωση από την απερχόμενη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κα. Μαίρη Ηλιάδη, των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης χρήσης του 2018, η οποία περιελάμβανε και αρχαιρεσίες εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατόπιν αφού έλαβε τον λόγο ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης  Μπίσκος παρουσίασε την δράση του Συλλόγου για τα έτη 2019 και 2020, ακολούθησε η παρουσίαση από τον απερχόμενο Ταμία του Συλλόγου κ. Κώνσταντίνο Παστίδη ο οικονομικός απολογισμός των ετών 2019 και 2020 και αναγνώστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες έχει ως ακολούθως, ο κ. Μιχάλης Μπίσκος στο αξίωμα του Προέδρου, ο κ. Γιώργος Καρκασίνας στο αξίωμα του  Αντιπροέδρου, η κα. Μαίρη Ηλιάδη στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα, ο κ. Κωνσταντίνος Παστίδης στο αξίωμα του Ταμία, ο κ. Νίκος Στρατής Έφορος Πρόνοιας, η κα. Καλλιόπη Σκουλαριώτη Έφορος Εκδρομών & Ξεναγήσεων, η κα. Κλειώ Κόκκινα Έφορος Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και ο Επίτιμος Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Σαραγάς Επίκουρος Πρόνοιας και η κα. Δήμητρα Κυριακίδου Υπεύθυνη Εκδηλώσεων.

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Κ.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Εκπληξη γενεθλίων στον π. Καλογρίδη από μέλη της ενορίας Αγίου Δημητρίου Τζαμέικα

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 23 / 5 / 2020 , 15:41 από news_room ΚΟΥΙΝΣ. Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τον πατέρα Κωνσταντίνο Καλογρίδη, στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στην Τζαμέικα, την Κυριακή. Καθώς τελείωνε τη Λειτουργία αντίκρισε στο πάρκινγκ της εκκλησίας να βγαίνουν από 35 αυτοκίνητα τα μέλη της ενορίας με τις οικογένειές […]

Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα η βρετανική κοινή γνώμη

Telegraph: Υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα η βρετανική κοινή γνώμη

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 20 / 11 / 2021 , 16:07 από news_room Την ενίσχυση των επιχειρημάτων της Ελλάδας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στη χώρα μας, με βάση και τη στήριξη της βρετανικής κοινής γνώμης, αποτυπώνει εκτενές άρθρο της βρετανικής Telegraph. Παράλληλα, η εφημερίδα Guardian φιλοξενεί σήμερα Σάββατο άρθρο […]

Pin It on Pinterest