27 °C Athens, GR
17/08/2022

Τελευταια Νέα
Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους θα τελέσει ο Μητροπολίτης Κώου Ναθαναήλ – Adologala.gr Μουσουλμάνους και Χριστιανούς Αιγυπτίους δέχθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας – Adologala.g Ενεργειακή κρίση και αυξήσεις τροφίμων αυξάνουν την ακραία φτώχεια – Τι οικονομικό ανάχωμα θα δούμε από τον Σεπτέμβρη του 2022 Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια – Adologala.gr Συλλυπητήρια Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρου στον Κόπτη Προκαθήμενο για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε Κοπτική Εκκλησία – Adologala.gr Βέρμιο-Παναγιά Σουμελά: Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στην Μάνα του Ποντιακού Ελληνισμού – Adologala.gr Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Οι προσφυγοπούλες Παναγιές κουβαλούν τον πόνο των πατέρων μας» – Adologala.gr Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια – Adologala.gr Πατριαρχείο Βουλγαρίας: Η Κοίμηση της Θεοτόκου στην Φιλιππούπολη – Adologala.gr Το MaGic CiRcuS Show στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά

Συνεχίζει τις επαφές του στο Λονδίνο ο Επίτροπος Προεδρίας

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 23 / 9 / 2021 , 14:19 από news_room

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα είχε ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντάλλαξαν απόψεις για το εθνικό θέμα και τις τρέχουσες εξελίξεις, ενώ ο Επίτροπος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις εξελίξεις όσο αφορά την τραγική πτυχή του θέματος των Αγνοουμένων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπους προώθησης του θέματος, τόσο σε σημαντικά κέντρα λήψης αποφάσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης.

Ο κ. Φωτίου, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη διαχρονική στήριξη της Εκκλησίας προς τους Κύπριους της Διασποράς μας.

Ο Επίτροπος Προεδρίας είχε παράλληλα συναντήσεις με τους Προέδρους και μέλη των συμβουλίων του Ιατρικού Συνδέσμου ΗΒ (Cyprus Medical Society UK), του Association of British Cypriot Professionals (EPISTEME), των UK Cypriot Professionals Network, και του συνδέσμου Cypriots in the City.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών έγινε ανασκόπηση των δραστηριοτήτων των συνδέσμων, ανταλλάσσοντας απόψεις για τον καλύτερο συντονισμό και προώθηση των κυπριακών συμφερόντων στο ΗΒ, μέσω της ενίσχυσης των προσπαθειών τους για ανάπτυξη των δράσεών τους.

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου ευχαρίστησε τα μέλη των συνδέσμων για την δραστηριότητά τους, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχει η δράση τους στην ενίσχυση και ανάδειξη της συμβολής των Κυπρίων στα κοινωνικά δρώμενα της Βρετανίας, αλλά και στην ανταπόδοση στην πατρίδα μας, την Κύπρο. Αυτό είναι κάτι που αφορά άμεσα το μέλλον και τις προοπτικές της επιρροής της Κύπρου, υπογράμμισε.

Παρόντες στις συναντήσεις ήταν ο Ύπατος Αρμοστής κ. Ανδρέας Κακουρής, ο Γενικός Πρόξενος κ. Θεόδωρος Γκότσης, καθώς και ο Πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας κ. Χρίστος Καραολής.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων του Δημόσιου Τομέα από τις υψηλές θερμοκρασίες λόγω καύσωνα – Τι προβλέπει η Εγκύκλιος του ΥπΕσ.

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 30 / 7 / 2021 , 16:51 από news_room Τι προβλέπει εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών – Ποιοι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα μπορούν να απέχουν από την εργασία τους Το Υπουργείο Εσωτερικών και η Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες καύσωνα που παρατηρούνται στη χώρα […]

Πρόστιμο 150 ευρώ σε 52χρονο για κατοχή συναρμολογημένου κυνηγετικού όπλου εντός οχήματος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 31 / 8 / 2020 , 14:38 από Πρόστιμο ύψους 150 ευρώ επιβλήθη σε 52χρονο στην Επαρχία Πάφου στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε συναρμολογημένο κυνηγετικό . Σύμφωνα με την Αστυνομία,  χθες μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ανέκοψαν για έλεγχο ένα όχημα στον κύριο δρόμο Λίμνης – Μακούντας. Από τον […]

Pin It on Pinterest