17 °C Athens, GR
24/10/2021

Τελευταια Νέα
Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος έφτασε στο Ξενοδοχείο St. Regis – Adologala.gr Αρχιερατικό Συλλείτουργο στις 14 Νοεμβρίου στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα, Αλίμου για την αδελφοποίηση των Δήμων Κυθήρων & Αλίμου Στις Η.Π.Α. Έφτασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Χαιρετισμός του Αρχιεπισκόπου Κύπρου για τα 30έτη Πατριαρχικής διακονίας του Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου Η Aνακομιδή των λειψάνων του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού Λαμπρή εκδήλωση στο Σύδνεϋ για την επέτειο της 30ετηρίδος του Οικουμενικού Πατριάρχη Τον Πατριάρχη Θεόφιλο επισκέφθηκε ο Γενικός Ηγούμενος των Φραγκισκανών – Adologala.gr Σουηδία : Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τον σουηδικό φιλελληνισμό διοργάνωσε η πρεσβεία της Ελλάδας ΗΠΑ: Κοινό μέτωπο ελληνικών & τριών ακόμα οργανώσεων στο Κογκρέσο για την αποφυγή της πώλησης των F-16 στην Τουρκία Πάπας: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου θα επισκεφθώ την Ελλάδα και την Κύπρο»

Συνάντηση της Αρχής Λιμένων Κύπρου με τους διαχειριστές του Νέου Λιμανιού Λεμεσού

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 22 / 9 / 2021 , 15:39 από news_room

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21/9/2021, συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρα Αντώνη Στ. Στυλιανού με τους εκπροσώπους των διαχειριστών του Νέου Λιμανιού Λεμεσού.

Σε ολοήμερη επίσκεψή του στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Ρύθμισης της Αρχής Λιμένων κ. Μισέλ Κρίστενσεν είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Λιμανιού. Είχε συνάντηση με τους ιδιώτες που ανέλαβαν τους τομείς διαχείρισης του Νέου Λιμανιού και συγκεκριμένα, τον Captain Χρήστο Παγίδη, Γενικό Διευθυντή της P&O που ανέλαβε τις υπηρεσίες πλοήγησης, εκ μέρους της DP WORLD Limassol που ανέλαβε την αίθουσα επιβατών και το γενικό φορτίο τον CEO της κ. Nawaf Nasser Abdulla, τον Assistant Manager Government Affairs κ. Δώρο Αρέστη, και τους Captain Γιώργο Πούρο, Chief Operating Officer, Πέτρο Σοφιανό, Chief Financial Officer, Δρα Γιάννο Μουζούρη, Business Development Director Commercial (INTERORIENT), και Κυριάκο Ορφανίδη, Planning and Control Manager της εταιρείας EUROGATE που ανέλαβε τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα, όπου τονίστηκε ο νέος ρόλος της Αρχής Λιμένων Κύπρου ως επόπτη και ρυθμιστή των λιμενικών δραστηριοτήτων, αλλά και η βούληση της Αρχής για πλήρη και αγαστή συνεργασία με τους διαχειριστές προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας του Νέου Λιμανιού Λεμεσού και περαιτέρω ανάπτυξης του. Όλες οι πλευρές τόνισαν την αναγκαιότητα ανάδειξης του Λιμανιού στο ευρύτερο λιμενικό περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ συζητήθηκαν θέματα που στοχεύουν στα πιο πάνω. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου με το πέρας των συναντήσεων, «οι προοπτικές για το Λιμάνι Λεμεσού αλλά και τα λιμάνια μας γενικότερα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και προς τούτο όλοι μας, από κοινού, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πλήρη προώθηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του τόπου μας, αναδεικνύοντας το έργο των διαχειριστών, προβαίνοντας στις απαραίτητες εποπτικές και ρυθμιστικές κινήσεις και συμπεριλαμβάνοντας τους εμπλεκόμενους φορείς στα σχέδια ανάπτυξης».

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Αποσύρεται από την ενεργό υπηρεσία ο Πάτερ Καρλούτσος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 28 / 3 / 2021 , 2:30 από news_room Σε επιστολή με ημερομηνία την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, 25 Μαρτίου 2021, ο πάτερ Καρλούτσος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη θέση του Γενικού Αρχιερατικού Προϊσταμένου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδόφορο για την […]

Τα διαπιστευτήρια του Πρέσβη της Τσεχίας Vladimír Němec & της Πρέσβεως της Γαλλίας Salina Grenet-Catalano δέχθηκε ο ΠτΔ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 / 2 / 2021 , 1:11 από news_room Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια του Πρέσβη της Τσεχίας, συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής, στο Προεδρικό Μέγαρο, τα διαπιστευτήρια του Πρέσβη της Τσεχίας […]

Pin It on Pinterest