30 °C Athens, GR
25/06/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις για το «Thessaly & Evros Pass 2024» Νέα Υόρκη: Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο θα έχει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έκτακτα μέτρα από τον δήμο Αθηναίων λόγω υψηλών θερμοκρασιών – Οι 7 εστίες δροσιάς Στην Λευκάδα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Η Εορτή της Πεντηκοστής στους Αγίους Τόπους Η εορτή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Η Κυριακή της Πεντηκοστής στη Μητρόπολη Αθηνών Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος H Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έδωσε επιτυχημένη συναυλία στο Προεδρικό Μέγαρο Τι προβλέπει η δράση «Thessaly & Evros Pass 2024»

Παγκύπριους τροχονομικούς ελέγχους, εξήγγειλε η Αστυνομία

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 9 / 8 / 2021 , 2:02 από news_room

Παγκύπριους τροχονομικούς ελέγχους με στόχο την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων με τη διενέργεια ελέγχων ορίου ταχύτητας, εξήγγειλε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, οι παγκύπριοι οδικοί έλεγχοι θα ξεκινήσουν από αύριο Δευτέρα, και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 15 Αυγούστου, 2021, ενώ θα διεξάγονται παράλληλα και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ROADPOL.

Η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων και γι’ αυτό η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην πάταξη του φαινομένου αυτού.

Σχετικά Άρθρα

Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου πραγματοποίησε, σήμερα, συναντήσεις με τους Διευθυντές και Διευθύντριες όλων των σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας που επιδιώκει να έχει, με όλες τις σχολικές μονάδες. Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, μετά τις συναντήσεις, η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε: «Είχα σήμερα την ευκαιρία να συνομιλήσω με διευθυντές και διευθύντριες σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, τους οποίους θεωρώ βασικούς μας συνεργάτες στην προσπάθεια υλοποίησης των πολιτικών του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας. Ήταν εξαιρετικά χρήσιμες οι συναντήσεις. Είναι οι άνθρωποι της βάσης, που ζουν την καθημερινότητα του σχολείου. Δίνουμε ευκαιρίες στους διευθυντές να λειτουργήσουν ως ηγέτες της σχολικής μονάδας, ώστε να προχωρήσουμε στην αυτονόμηση την οποία όλοι ζητάμε, την παιδαγωγική κυρίως αυτονόμηση του σχολείου μας. Έχω ακούσει εξαιρετικές εισηγήσεις για τα θέματα τόσο της επικαιρότητας που αφορούν στην αξιολόγηση μαθητή/μαθήτριας, στην αξιολόγηση της σχολικής μονάδας, αλλά και ευρύτερα που αφορούν σε θέματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα του σχολείου. Έχω ζητήσει να έρθουν σε μένα και γραπτώς οι θέσεις και οι εισηγήσεις τους, αλλά έχουμε ανοίξει και ένα συνεχή διάλογο όπου και σε μικρότερες ομάδες, σε εργαστήρια μαζί τους, θα έχω τακτική επικοινωνία. Βεβαίως και ευρύτερα θα μπορούν να μας στέλνουν τις απόψεις τους, οι οποίες και θα λαμβάνονται υπόψη, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχουμε ανοίξει με τη βάση», ανέφερε καταληκτικά η Υπουργός Παιδείας.

Αμφίδρομη επικοινωνία με Διευθυντές σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης εγκαινίασε η Υπουργός Παιδείας

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 6 / 4 / 2023 , 17:00 από news_room Η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνά Μιχαηλίδου πραγματοποίησε, σήμερα, συναντήσεις με τους Διευθυντές και Διευθύντριες όλων των σχολείων Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της αμφίδρομης επικοινωνίας που επιδιώκει να έχει, με όλες τις σχολικές μονάδες. Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, μετά τις […]

Τρισάγιο στα μνήματα των ηρώων της Λύσης από τον Επίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο - Adologala.gr

Τρισάγιο στα μνήματα των ηρώων της Λύσης από τον Επίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 8 / 2022 , 21:48 από news_room Το απόγευμα της Τετάρτης, 27 Ιουλίου 2022, η Λύση τίμησε, παρουσία των συγγενών και συγχωριανών, τους ήρωές της που αγωνίστηκαν και έπεσαν κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος τέλεσε Τρισάγιο στα μνήματα των […]