Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία: Σημαντική απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια η Τουρκία Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο Ο Μητροπολίτης Τερνοπόλεως Νέστωρας και ο Πρέσβης του Πακιστάν Aamar Aftab Qureshi στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Υψηλόβαθμοι Γερμανοί Πολιτικοί στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Διαλόγου Ρωμαιοκαθολικών-Ορθοδόξων στην Καθέδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδος Ο Υπουργός Γεωργίας Πέτρος Ξενοφώντος παρακολούθησε άσκηση πυρόσβεσης Εξάρθρωση συμμορίας που διέπραττε κλοπές από σπίτια στη ΒΑ Αττική Επιστολή συμπαθείας και συμπαραστάσεως απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πάπα Ρώμης Το ενοριακό έργο το θέμα της Ιερατικής εννέα περιφερειών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε τον Πρέσβη του Κουβέιτ

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 6 / 8 / 2021 , 22:53 από news_room

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε, σήμερα, τον Πρέσβη του Κουβέιτ στην Κύπρο κ. Waleed Ahmad Al-Kandari.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε ειλικρινείς ευχαριστίες για τη στάση αρχών του Κουβέιτ όσον αφορά στο κυπριακό πρόβλημα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της επίδειξης έμπρακτης διεθνούς στήριξης προς την Κύπρο, υπό το φως των εντεινόμενων τουρκικών προκλήσεων, ειδικότερα στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου. Ιδιαίτερες δε ευχαριστήριες εξέφρασε η Πρόεδρος της Βουλής για τη συνεισφορά του Κουβέιτ στο έργο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους.  Η επικράτηση συνθηκών ειρήνης και σταθερότητας αποτελεί κοινό μας στόχο, προς όφελος των λαών μας και ολόκληρης της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, ανέφερε η κα Δημητρίου.

Ο κ. Al-Kandari επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Κουβέιτ στις προσπάθειες για ειρηνική επίλυση του κυπριακού προβλήματος, τονίζοντας την προσήλωση της χώρας του στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου, ως εργαλείου για την προάσπιση των δικαιωμάτων ειδικότερα των μικρών κρατών και στην ειρηνική επίλυση των διαφορών.

Κατά τη συνάντηση, σημειώθηκε εκατέρωθεν η κοινή βούληση για περαιτέρω αναβάθμιση των διμερών σχέσεων σε διάφορους τομείς και επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό,υπογραμμίστηκε η σημασία της συνέχισης και περαιτέρω ενδυνάμωσης των ανταλλαγών μεταξύ των Κοινοβουλίων Κύπρου και Κουβέιτ και συζητήθηκαν συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Ανταλλάγησαν, τέλος, απόψεις για την πορεία και τις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 και τις προσπάθειες που καταβάλλονται προςαντιμετώπισή τους.

Σχετικά Άρθρα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός του Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας στο Μετόχι της Ρωσικής Εκκλησίας στη Βηρυτό

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 17 / 8 / 2020 , 13:18 από Τον Ιερό Ναό Αγίου Προδρόμου, ο οποίος λειτουργεί ως εν Βηρυτῳ Μετόχι της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, επισκέφθηκε στις 15 Αυγούστου 2020 ο Αναπληρωτής Υπουργός του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσικής Ομοσπονδίας με αρμοδιότητα τις υποθέσεις πολιτικής άμυνας, εκτάκτων αναγκών και […]

Δύο δολοφονίες δημοσιογράφων στην Κολομβία το 2022

Δύο δολοφονίες δημοσιογράφων στην Κολομβία το 2022

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 10 / 2 / 2023 , 8:48 από news_room Η βία εναντίον δημοσιογράφων αυξήθηκε το 2022 στην Κολομβία, όπου δυο ρεπόρτερ δολοφονήθηκαν και πάνω από 200 έγιναν στόχοι απειλών, καταγράφει η ετήσια έκθεση του Ιδρύματος για την Ελευθερία του Τύπου (Fundación para la Libertad de Prensa, FLIP), που […]

Pin It on Pinterest