Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Γιάννης Φλωρινιώτης Οικουμενικός: «Η χριστιανική μαρτυρία θα ήταν περισσότερο αποτελεσματική εάν οι Χριστιανοί ήμασταν ενωμένοι» Ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Μητροπολίτη Πολωνίας Σάββα 15 Ιουνίου στην ΕΡΤ η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων Παράδοση Ιερών Λειψάνων από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο στον Μητροπολίτη Μιχαλουπόλεως Γεώργιο Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Καθεδρικό Ναό της Αδελαΐδος προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στο ετήσιο Φεστιβάλ του Αγίου Παύλου Hempstead Νέας Υόρκης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος Αθηνών Ιερώνυμος: Το οι­κο­λο­γικό πρό­βλημα χρει­ά­ζε­ται να αν­τι­με­τω­πι­στεί πο­λυ­πα­ρα­γον­τικά και με τη συ­νερ­γα­σία ό­λων Η εορτή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

AHEPA-99ο Συνέδριο : Τιμητική εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 31 / 7 / 2021 , 15:40 από news_room

ΑΘΗΝΑ – Ξεκίνησε σήμερα 30 Ιουλίου 2021 απόγευμα η εκδήλωση του 99ου Συνεδρίου της AHEPA η οποία πραγματοποιείται στο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση πλήθος μελών της ενώσεως AHEPA καθώς και ο Δήμαρχος Αθηνών κ.Μπακογιάννης  Κώστας, ο Υπουργός Τουρισμού κος Θεοχάρης Χάρης και η Πρόεδρος Ελλάδα 2021 κα Αγγελοπούλου Γιάννα.

Στις κοινές προσπάθειες προστασίας και ανάπτυξης του απόδημου ελληνισμού η AHEPA πραγματοποιήσε ειδικές εκδηλώσεις με ομιλίες διακεκριμένων προσώπων καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας από 26 έως 30 Ιουλίου 2021.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι μετέχοντες στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Ahepa έχουν εμβολιαστεί και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τη μη μετάδοση του Covid 19.

Στην ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον 2ο Όροφο του Μουσείου χαιρετισμό απευθύνε η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Στην συνέχεια η Ένωση παρέδωσε στον κ. Μπακογιάννη, Δήμαρχο Αθηναίων τιμητική πλακέτα.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του ευχαρίστησε για αυτή την αναγνώριση και σημείωσε ότι《 Παραλαμβάνω αυτή την αναγνώριση όχι σαν άτομο προσωπικά αλλά ως εκπρόσωπος όλων των Αθηναίων》.

Στην συνέχεια τιμητική πλακέτα παρέδωσαν στον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Πηγή: adologala.gr


Σχετικά Άρθρα

Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τη δημιουργία ομοσπονδιακού διαβατηρίου εμβολιασμού

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν κατευθύνονται προς ένα λοκντάουν

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 23 / 11 / 2021 , 18:40 από news_room Οι ΗΠΑ δεν χρειάζονται να επιβάλουν λοκντάουν ή κλείσιμο της οικονομίας τους για να αναχαιτίσουν την εξάπλωση του νέου κορονοϊού και θα στηριχθούν σε άλλα εργαλεία, δήλωσε ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση της COVID-19 Τζεφ Ζάιεντς. […]

ΗΠΑ-Ιράκ θα σφραγίσουν συμφωνία για τον τερματισμό της αμερικανικής στρατιωτικής αποστολής στο Ιράκ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 26 / 7 / 2021 , 14:02 από news_room Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Ιρακινός πρωθυπουργούς Μουσταφά αλ-Κάντιμι θα σφραγίσουν σήμερα μια συμφωνία που τερματίζει επισήμως την αμερικανική αποστολή μάχης στο Ιράκ έως τα τέλη του 2021, ύστερα από 18 και πλέον χρόνια αφότου αμερικανικά στρατεύματα […]

Pin It on Pinterest