Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Γιάννης Φλωρινιώτης Οικουμενικός: «Η χριστιανική μαρτυρία θα ήταν περισσότερο αποτελεσματική εάν οι Χριστιανοί ήμασταν ενωμένοι» Ευχές του Πατριάρχη Αλεξανδρείας στον Μητροπολίτη Πολωνίας Σάββα 15 Ιουνίου στην ΕΡΤ η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων Παράδοση Ιερών Λειψάνων από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο στον Μητροπολίτη Μιχαλουπόλεως Γεώργιο Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στον Καθεδρικό Ναό της Αδελαΐδος προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στο ετήσιο Φεστιβάλ του Αγίου Παύλου Hempstead Νέας Υόρκης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος Αθηνών Ιερώνυμος: Το οι­κο­λο­γικό πρό­βλημα χρει­ά­ζε­ται να αν­τι­με­τω­πι­στεί πο­λυ­πα­ρα­γον­τικά και με τη συ­νερ­γα­σία ό­λων Η εορτή της Πεντηκοστής στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Το Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερωνύμου για την περίοδο του 15Άυγουστου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 31 / 7 / 2021 , 16:29 από news_room

Το Πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερωνύμου για την περίοδο του 15Άυγουστου (1 Έως 15 Αυγούστου).

 • Την Κυριακή 1η Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Χαραλάμπους Πλατυκάμπου.
 • Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 19:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Κομνήνειο Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Δημητρίου Στομίου.
 • Την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ψυχικού.
 • Την Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Μοσχοχωρίου.
 • Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 19:30, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην 1η Στρατιά.
 • Την Παρασκευή 6 Αυγούστου το πρωί, θα λειτουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ραψάνης.
 • Την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρίτσας.
 • Την Κυριακή 8 Αυγούστου το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βρυοτόπου.
 • Την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 19:30, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Ραψάνης.
 • Τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέων Καρυών.
 • Την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 19:30, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό της ανάμνησης του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος και ακολούθως, θα τελέσει την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Γενεθλίου της Θεοτόκου Κοιλάδας.
 • Την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 20:00, θα χοροστατήσει στην Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ι. Ν. Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης.
 • Το Σάββατο 14 Αυγούστου στος 19:30, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.
 • Την Κυριακή 15 Αυγούστου το πρωί, θα συλλειτουργήσει στο Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Σχετικά Άρθρα

O Αποχαιρετισμός του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Μίκη Θεοδωράκη – Ολόκληρη η ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 8 / 9 / 2021 , 23:53 από news_room Αθάνατος! Κι όταν «θα πάρουν τα όνειρα εκδίκηση» θα είσαι κι εσύ, όπως πάντα στις μεγάλες στιγμές, παρών! Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Κουμμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδα κου Κουτσούμπα Δημήτριου τον οποίο ανέγνωσε κατά την εξόδιο […]

Τέλος του χρόνου αρχίζει η ανάπλαση της Πανεπιστημίου- Είκοσι ερωτήσεις και απαντήσεις

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 11 / 10 / 2021 , 17:38 από news_room Τέλος του χρόνου αρχίζει η ανάπλαση της Πανεπιστημίου- Είκοσι ερωτήσεις και απαντήσεις Στην ανάπλαση της οδού Πανεπιστημίου, της πιο κεντρικής οδικής αρτηρίας της πρωτεύουσας, που θα προσφέρει επιπλέον 19.360 τ.μ. «φιλικότερου, αισθητικά αναβαθμισμένου και πολύτιμου περιβαλλοντικά δημόσιου χώρου», όπως […]

Pin It on Pinterest