20 °C Athens, GR
20/05/2022

Τελευταια Νέα
Παρουσία Αρχών του Δήμου Γαλατσίου & Πλήθους κόσμου η Ιερά Λιτάνευση της Αγίας Γλυκερίας (Φωτορεπορτάζ) Εγκατάλειψη του ιστορικού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Αλίμου μετά από την απομάκρυνση του Ιερέα Αρχαιολόγου Η ομιλία του Πρέσβη Τζορτζ Τσούνη στη Δεξίωση για την Επίδοση των Διαπιστευτηρίων του Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με τον Βασιλιά της Ιορδανίας στη Νέα Υόρκη – Adologala.gr Λαμπρά εορτάστηκε η Ιερά Μνήμη της Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας επισκέφθηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Ο Τζο Μπάιντεν ξεκινά την περιοδεία του στην Ασία – Ποιές χώρες θα επισκεφθεί Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Λίμνη Κάρλα Εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην Άψαλο Πέλλας Νέα Υόρκη: Αναπαύθηκε εν Κυρίω ο Πρώην Απαμείας Βικέντιος – Ένας εκ των δύο οικοδομούντων της Ι.Μ. Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Ισραηλινός βουλευτής αποχωρεί από τον κυβερνών συνασπισμό, επικαλούμενος τη δολοφονία δημοσιογράφου Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Πρέσβης του Ιράν – Adologala.gr Ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Άγκυρα επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Βυζαντινό Μελούργημα – Το νέο μουσικό βυζαντινό σχήμα του Αθανάσιου Δασκαλοθανάση

Ο ΟΚΥπΥ εξηγεί στους πολίτες πως μπορούν να υποβάλουν τις εισηγήσεις, τα παράπονα και τα αιτήματα τους – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 31 / 7 / 2021 , 14:40 από news_room

Στόχος η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού

Για τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), η διασφάλιση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας σε όλους τους συμπολίτες μας είναι προτεραιότητα. Οι ανησυχίες, οι εποικοδομητικές εισηγήσεις, ακόμη και τα παράπονα είναι πολύτιμα για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών των νοσηλευτηρίων, των κέντρων υγείας και όλων γενικά των Διευθύνσεων του Οργανισμού και την εξέλιξή τους.

Μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας του ΟΚΥπΥ (https://shso.org.cy/), οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αιτήματα που τους απασχολούν. Η διαδικασία υποβολής είναι εύκολη και απλή και μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα, με τη συμπλήρωση φόρμας που βρίσκεται στην ενότητα «Επικοινωνία» (https://shso.org.cy/epikoinonia-okypy/).

Για τη συμπλήρωση της φόρμας, οι πολίτες επιλέγουν το θέμα που τους απασχολεί, δηλαδή εάν πρόκειται για υποβολή παραπόνου, εισήγησης ή αιτήματος και στη συνέχεια το εξηγούν, καταγράφοντας όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες. Χρειάζεται να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμό και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) για σκοπούς επικοινωνίας. Πριν την υποβολή της φόρμας αποδέχονται όρους και προϋποθέσεις αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (https://shso.org.cy/privacy-policy/).

Όλα τα αιτήματα συμπληρώνονται επώνυμα, καθαρά και μόνο για σκοπούς επαλήθευσης της ταυτότητάς τους και ενδεχόμενης επικοινωνίας του Οργανισμού μαζί τους για περαιτέρω διευκρινήσεις. Ο ΟΚΥπΥ δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Ο ΟΚΥπΥ αφού λάβει ένα αίτημα, αυτό αξιολογείται άμεσα από αρμόδιους λειτουργούς και γίνεται πλήρης διερεύνησή του, με στόχο να απαντηθεί μέσα σε 40 μέρες.

Πέραν της ηλεκτρονικής υποβολής, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν και με γραπτή επιστολή στα γραφεία του ΟΚΥπΥ ή σε ειδικά κιβώτια στα νοσηλευτήρια του Οργανισμού.

Ο ΟΚΥπΥ, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο συνεχίζει να εκσυγχρονίζει και να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού και εγκεκριμένου πλάνου με επίκεντρο τον ασθενή.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τον εμβολιασμό COVID-19 – EMΒΟΛΙΟ COMIRNATY (Pfizer-BioNTeck)

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 7 / 1 / 2021 , 17:16 από news_room Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τον εμβολιασμό COVID-19 – EMΒΟΛΙΟ COMIRNATY (Pfizer-BioNTeck) 1.    Τι σημαίνουν τα ποσοστά αποτελεσματικότητας 90% για ένα εμβόλιο; Η αποτελεσματικότητα στις μελέτες είναι ένας στατιστικός δείκτης που προκύπτει μετά που θα παρατηρηθεί ένας αριθμός συμμετεχόντων στη […]

Η Έλληνο-Αμερικανική κοινότητα γιορτάζει τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Εκδήλωση στις 6 Ιουνίου 2021

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 7 / 5 / 2021 , 0:42 από news_room Ανακοίνωση από την AHEPA προς όλους τους Έλληνες και τους Φιλέλληνες απανταχού της γής: Ανακοινώνοντας την ιστορική εκδήλωση, “Sail to Freedom NYC”, μια παγκόσμια γιορτή έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου 2021 στις 2:30 μ.μ. EST (9:30 μ.μ. EEST) […]

Pin It on Pinterest