Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Νέα Υόρκη: Με επιτυχία στον Άγιο Νικόλαο το συμπόσιο για την Εκκλησιαστική Αρχιτεκτονική Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη και άλλων διπλωματών στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Εργασίες της διημερίδας του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ενίσχυση του διαλόγου Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Ελληνιστή Mario Vitti Καθηγητές και φοιτητές της Σχολής Κανονικού Δικαίου του Καθολικού Πανεπιστημίου Παρισίων στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Με επιτυχία οι 52οι Ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Μητρόπολης Νιου Τζέρσεϊ Αλεξάνδρεια: Ξεκινήσαν οι εργασίες του Θεολογικού διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξου και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Επαναπατρισμός δύο κλεμμένων θρησκευτικών κειμηλίων από ναούς της κατεχόμενης Κύπρου Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο Διδυμότειχο Παρουσίαση του βιβλίου Πολιτικές Ιθαγένειας και Φιλοσοφικές Αρχές στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα «Briefing the Trainers – Judges, Registrars and Lawyers» για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 20 / 7 / 2021 , 5:16 από news_room

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 7 και 8 Ιουλίου 2021, οι διαδικτυακές Συνεδρίες «Briefing the Trainers – JudgesRegistrars and Lawyers» για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας, οι οποίες διοργανώθηκαν από τη Σχολή Δικαστών Κύπρου, σε συνεργασία με το Ανώτατο Δικαστήριο και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

Σκοπός των Συνεδρίων ήταν η ενημέρωση και ετοιμασία των εκπαιδευτών, αναφορικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια που αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2021 και που αφορούν την εκπαίδευση Δικαστών, Δικηγόρων, Πρωτοκολλητών και Προσωπικού επί των νέων Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας.

Τα σεμινάρια αποτελούν μέρος του Προγράμματος SRSP3, που εντάσσεται στα πλαίσια της Μεταρρύθμισης των Δικαστηρίων και γίνεται με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (DG Reform) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Την ενημέρωση των εκπαιδευτών έχει αναλάβει ομάδα εμπειρογνωμόνων – Δικαστών και Δικηγόρων – που προέρχονται από την Αγγλία και την Ιρλανδία και αποτελείται από τον Δικαστή Nic Madge (Lead Expert – Trainer για το Πρόγραμμα, πρώην εκπαιδευτή του Judicial College της Αγγλίας και της Ουαλίας), τον Sir John Gillen (πρώην Δικαστή του Εφετείου της Βορείου Ιρλανδίας), τον Δικαστή Seamus Noonan (Δικαστή του Εφετείου της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας), τον David McIlroy (Barrister, Head of Chambers, Forum Chambers, London) και τον Darragh Connell (Barrister, Forum Chambers, London).

Στις συνεδρίες έλαβαν μέρος Δικαστές, Δικηγόροι και Πρωτοκολλητές, οι οποίοι έχουν οριστεί ως εκπαιδευτές και θα έχουν ενεργό ρόλο στα σεμινάρια που ακολουθούν. Κατόπιν ενημέρωσης τους από τους εμπειρογνώμονες, ακολούθησε μελέτη περιπτώσεων και συζήτηση.

Χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου κα Περσεφόνη Παναγή, ο Διευθυντής της Σχολής Δικαστών και του Τμήματος Μεταρρύθμισης του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Γιώργος Ερωτοκρίτου, και ο Αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Χριστοφίδης.

Σχετικά Άρθρα

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 10 / 4 / 2023 , 19:23 από news_room Στην Ακολουθία του Νυμφίου που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αγρινίου, το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023 χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Μιλώντας στους πιστούς που συμμετείχαν στην ιερά Ακολουθία, αρχικά […]

Συναντήσεις Κυρ. Μητσοτάκη και Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μ. Τσαβούσογλου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 3 / 6 / 2021 , 5:50 από news_room Ενόψει της επερχόμενης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ του Ιουνίου, κατά την οποία θα επανεξεταστεί ενδελεχώς η συμπεριφορά της Τουρκίας με βάση τη διττή προσέγγιση όσον αφορά τις ευρω-τουρκικές σχέσεις και μετά την επίσημη πρόσκληση που του απηύθυνε σε ανταπόδοση […]

Pin It on Pinterest