39 °C Athens, GR
30/07/2021

Τελευταια Νέα
Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών στο ADOLOGALA.GR «Βοήθεια και Αγάπη» από το Σύδνεϋ Αυστραλίας για τους Σεισμόπληκτους της Ελασσόνας Τροπολογία του ΥΠΕΣ επιλύει μια σειρά κρίσιμων θεμάτων για την ομαλή λειτουργία των Ο.Τ.Α. Κυβέρνηση : Ενίσχυση 20 εκατ ευρώ στα ΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η κορύφωση του καύσωνα – Τουλάχιστον μέχρι τις 6 Αυγούστου οι υψηλές θερμοκρασίες Συνάντηση με τους πληγέντες από την πυρκαγιά γεωργούς είχε ο Υπουργός Γεωργίας Επιστολή συμπαθείας του Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον Πρόεδρο της Ιταλίας για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Σαρδηνία Ομάδα φοιτητών εξ Ελλάδος στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου – Adologala.gr Συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Πόσα δήλωσαν οι Πολιτικοί Αρχηγοί για το 2019 – Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα «Πόθεν Έσχες» των Πολιτικών Αρχηγών

Ολοκληρώθηκαν τα διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα «Briefing the Trainers – Judges, Registrars and Lawyers» για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 20 / 7 / 2021 , 5:16 από news_room

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 7 και 8 Ιουλίου 2021, οι διαδικτυακές Συνεδρίες «Briefing the Trainers – JudgesRegistrars and Lawyers» για τους Νέους Κανονισμούς Πολιτικής Δικονομίας, οι οποίες διοργανώθηκαν από τη Σχολή Δικαστών Κύπρου, σε συνεργασία με το Ανώτατο Δικαστήριο και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

Σκοπός των Συνεδρίων ήταν η ενημέρωση και ετοιμασία των εκπαιδευτών, αναφορικά με τα προγραμματισμένα σεμινάρια που αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2021 και που αφορούν την εκπαίδευση Δικαστών, Δικηγόρων, Πρωτοκολλητών και Προσωπικού επί των νέων Κανονισμών Πολιτικής Δικονομίας.

Τα σεμινάρια αποτελούν μέρος του Προγράμματος SRSP3, που εντάσσεται στα πλαίσια της Μεταρρύθμισης των Δικαστηρίων και γίνεται με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων (DG Reform) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Την ενημέρωση των εκπαιδευτών έχει αναλάβει ομάδα εμπειρογνωμόνων – Δικαστών και Δικηγόρων – που προέρχονται από την Αγγλία και την Ιρλανδία και αποτελείται από τον Δικαστή Nic Madge (Lead Expert – Trainer για το Πρόγραμμα, πρώην εκπαιδευτή του Judicial College της Αγγλίας και της Ουαλίας), τον Sir John Gillen (πρώην Δικαστή του Εφετείου της Βορείου Ιρλανδίας), τον Δικαστή Seamus Noonan (Δικαστή του Εφετείου της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας), τον David McIlroy (Barrister, Head of Chambers, Forum Chambers, London) και τον Darragh Connell (Barrister, Forum Chambers, London).

Στις συνεδρίες έλαβαν μέρος Δικαστές, Δικηγόροι και Πρωτοκολλητές, οι οποίοι έχουν οριστεί ως εκπαιδευτές και θα έχουν ενεργό ρόλο στα σεμινάρια που ακολουθούν. Κατόπιν ενημέρωσης τους από τους εμπειρογνώμονες, ακολούθησε μελέτη περιπτώσεων και συζήτηση.

Χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου κα Περσεφόνη Παναγή, ο Διευθυντής της Σχολής Δικαστών και του Τμήματος Μεταρρύθμισης του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Γιώργος Ερωτοκρίτου, και ο Αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Χριστοφίδης.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 5

Η Εορτή του Προφήτη Ελισσαίου στα Ιεροσόλυμα

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 30 / 6 / 2021 , 7:52 από news_room Τήν Κυριακήν, 14ην / 27ην Ἰουνίου 2021, ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ μνήμη τοῦ ἁγίου Προφήτου Ἐλισσαίου εἰς τήν Ἱεριχώ, κυριωτέραν περιοχήν τῆς ζωῆς καί τῆς δράσεως αὐτοῦ. Κατά τήν ἑορτήν ταύτην, ἡ Ἐκκλησία ἀναμιμνῄσκεται ὅτι ὁ προφήτης Ἐλισσαῖος, υἱός Σαφάτ […]

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε ομογενείς φοιτητές του Ιδρύματος του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου (AHI)

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 13 / 7 / 2021 , 0:47 από news_room Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε ομογενείς φοιτητές του Ιδρύματος του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου (AHI) Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε χθές ομογενείς φοιτητές του Ιδρύματος του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου (AHI), στο πλαίσιο των […]

Pin It on Pinterest