Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία: Σημαντική απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια η Τουρκία Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο Ο Μητροπολίτης Τερνοπόλεως Νέστωρας και ο Πρέσβης του Πακιστάν Aamar Aftab Qureshi στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Υψηλόβαθμοι Γερμανοί Πολιτικοί στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες Διαλόγου Ρωμαιοκαθολικών-Ορθοδόξων στην Καθέδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χαλκίδος Ο Υπουργός Γεωργίας Πέτρος Ξενοφώντος παρακολούθησε άσκηση πυρόσβεσης Εξάρθρωση συμμορίας που διέπραττε κλοπές από σπίτια στη ΒΑ Αττική Επιστολή συμπαθείας και συμπαραστάσεως απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πάπα Ρώμης Το ενοριακό έργο το θέμα της Ιερατικής εννέα περιφερειών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα

Νέο διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Ιεροψαλτών Βόλου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 10 / 7 / 2021 , 18:27 από news_room

Από τις εκλογές  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιεροψαλτών Βόλου που διεξήχθησαν για την επόμενη περίοδο των ετών 2021-2023 ανακηρύχθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Πρόεδρος: Χατζηγεωργίου Δημήτριος, Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου, Καθηγητής Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Μουσικής, Θεολόγος.

Α΄ Αντιπρόεδρος-Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων: Τόπας Κωνσταντίνος, Πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής, Πολιτικός Μηχανικός.

Β΄ Αντιπρόεδρος: Μόναχος Απόστολος, Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Ανακασιάς Βόλου,  Θεολόγος.

Γεν. Γραμματέας: Ντόβα-Χατζή Ελένη, Ιεροψάλτρια, Διπλωματούχος Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής Μουσικής, Προπτυχιακή φοιτήτρια τμήματος Βυζ/νής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης, Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ταμίας: Μιχάλης Αλκιβιάδης, Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αγριάς Βόλου, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής, Ελ. Επαγγελματίας.

Κοσμήτορας-Υπεύθ. Επαρχίας Αλμυρού: Χαρτοφίλη Βασιλική, Πτυχιούχος Ιεροψάλτρια Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, Αγίας Τριάδος Σούρπης Αλμυρού, Ελ. Επαγγελματίας.

Μέλος: Παρλιάρος Γεώργιος, Πρωτοψάλτης Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βόλου, Θεολόγος.

Σχετικά Άρθρα

ΈλληνοΤουρκικά: Η Παγκόσμια Ελληνική Διασπορά ζητά παρέμβαση των ΗΠΑ

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 15 / 8 / 2020 , 17:01 από ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο νεοσύστατος οργανισμός «Παγκόσμια Ελληνική Διασπορά» μέσω μιας κοινής επιστολής προς τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας, Εμπορίου και στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου εκφράζουν την ανησυχία τους για την επιθετικότητα της Τουρκίας εις βάρος της Ελλάδας και της […]

Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών – επισκεπτών στο ADOLOGALA.GR

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 5 / 2021 , 2:24 από news_room Η πανδημία που έπληξε και πλήττει τον κόσμο είναι αφορμή για νέα ξεκινήματα. Ένα τέτοιο ξεκίνημα ήταν και του Portal, ADOLOGALA.GR. Τον Μάϊο του 2020 μετά από την σκληρή καραντίνα και την αυστηρότητα των μέτρων που ίσχυσαν σε όλον […]

Pin It on Pinterest