40 °C Athens, GR
30/07/2021

Τελευταια Νέα
Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών στο ADOLOGALA.GR ΟΠΕΚΑ: Τα επιδόματα που καταβάλλονται σήμερα Περί Οίνου : Γνωρίζοντας τα Κρασιά του Οινοποιείου Χατζηδάκη – Adologala.gr Ι.Μ. Εδέσσης : Τη Κυριακή 1η Αυγούστου θα αναγνωστεί στους Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεως εγκύκλιος της Ι.Σ. για το θέμα των εμβολιασμών «Βοήθεια και Αγάπη» από το Σύδνεϋ Αυστραλίας για τους Σεισμόπληκτους της Ελασσόνας Τροπολογία του ΥΠΕΣ επιλύει μια σειρά κρίσιμων θεμάτων για την ομαλή λειτουργία των Ο.Τ.Α. Κυβέρνηση : Ενίσχυση 20 εκατ ευρώ στα ΜΜΕ που επλήγησαν από την πανδημία Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η κορύφωση του καύσωνα – Τουλάχιστον μέχρι τις 6 Αυγούστου οι υψηλές θερμοκρασίες Συνάντηση με τους πληγέντες από την πυρκαγιά γεωργούς είχε ο Υπουργός Γεωργίας Επιστολή συμπαθείας του Οικουμενικού Πατριάρχου προς τον Πρόεδρο της Ιταλίας για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Σαρδηνία

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Καναδά φιλοξενεί έκτακτη κλινική εµβολιασµού COVID-19 στο Πολιτιστικό της Κέντρο στο Τορόντο

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 1 / 7 / 2021 , 6:32 από news_room

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, το Πολιτιστικό Κέντρο (3840 Finch Ave. East, Toronto) της Ι. Αρχιεπισκοπής Καναδά, µετατράπηκε σε κλινική εµβολιασµού για τον ιό COVID-19.

Σε στενή συνεργασία µε αξιωµατούχους της δηµόσιας υγείας από το Scarborough Health Network (SHN), καθώς και από το Carefirst Seniors and Community Services Association (µια οµάδα επαγγελµατιών ιατρικής και εθελοντών), το Πολιτιστικό Κέντρο (το οποίο διατέθηκε δωρεάν) µετετράπη σε προσωρινή κλινική εµβολιασµού.

Χιλιάδες άνθρωποι περίµεναν από νωρίς το πρωί για να πάρουν σειρά για τον εµβολιασµό τους. Εν μέσω τεράστιας ζήτησης, η έκτακτη κλινική για οκτώ ώρες χορήγησε περισσότερα από 1.000 εµβόλια σε κατοίκους, φοιτητές και εργαζόµενους της περιοχής.

Η απόφαση για τη λήψη εµβολίου COVID-19 βοηθά στην προσωπική προστασία µας από τον θανατηφόρο ιό, αλλά είναι επίσης µια πράξη χριστιανικής αγάπης και ενότητας προς τους συνανθρώπους µας. Με αυτόν τον τρόπο µπορούµε να δηµιουργήσουµε µια ασφαλή κοινωνία όπου ο COVID-19 µπορεί να ηττηθεί και η αίσθηση της κανονικότητας να επιστρέψει στη ζωή µας µε στενούς δεσµούς µε την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές µας.

Εκτιµούµε τη δουλειά και την προσπάθεια των υπαλλήλων του SHN και της Carefirst να επιτύχει το έργο της η έκτακτη αυτή κλινική. Η Ι. Αρχιεπισκοπή εκφράζει επίσης την ευγνωµοσύνη της στον Βουλευτή της Επαρχίας Οντάριο Άρη Babikian (Scarborough-Agincourt), ο οποίος πρώτος εισηγήθηκε την πρόταση αυτή και είναι σταθερός υποστηρικτής της Εκκλησίας στον Καναδά, συµπεριλαµβανοµένης της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας Αγίου Νικολάου, του Διοικητικού Συμβουλίου, της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και όλων των εθελοντών για τη συμβολή τους στην περιοχή και του Άρχοντα του Οικουµενικού Πατριαρχείου Ευάγγελου Σωτηρόπουλου που βοήθησε στην οργάνωση αυτού του έργου.

Με τη βοήθεια του Θεού, την προστασία της Παναγίας και τις µεσιτείες των Αγίων Αποστόλων – τη µνήµη των οποίων γιορτάζουµε σήµερα – µπορούµε και θα ξεπεράσουµε την πανδηµία COVID-19.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Λ. Μενδώνη: Η “Αυλή των Θαυμάτων” αλλάζει για να φιλοξενήσει ένα από τα παλαιότερα μουσεία της Ελλάδας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 25 / 6 / 2021 , 2:32 από news_room Λ. Μενδώνη: Η “Αυλή των Θαυμάτων” αλλάζει για να φιλοξενήσει ένα από τα παλαιότερα μουσεία της Ελλάδας Με τα εγκαίνια της έκθεσης «Αντίδωρα του ‘21» αποδόθηκε στο κοινό το νέο κτίριο περιοδικών εκθέσεων, το πρώτο από τα 18 του […]

Χαιρετισμός της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε μαθητικό συνέδριο με θέμα «Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών»

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 12 / 2 / 2021 , 22:20 από news_room Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απηύθυνε χαιρετισμό στο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας». Το συνέδριο διοργάνωσαν τα […]

Pin It on Pinterest