25 °C Athens, GR
25/09/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Υποδοχή της Παναγίας της Ροβέλιστας στο Κομπότι Άρτης Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Άρτης Ξεκίνησε η 12η Κληρικολαϊκή συνέλευση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Πολυμελή όμιλο ξένων επισκεπτών δέχθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου παλαιού Καίρου Άνοιξε η πλατφόρμα για την έκδοση νέου τύπου δελτίου ταυτότητας Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Μικρό το ποσοστό διαφοράς του με την Έφη Αχτσιόγλου Κόσοβο: Τέσσερις νεκροί στην πολιορκία ορθόδοξου μοναστηριού Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε Διεθνές Οικουμενικό Συνέδριο στη Ρωμαιοκαθολική Ιερά Μονή Pannonhalma Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Πανεπιστημίου Πατρών στον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο O Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στο Ετήσιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος) – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 8 / 6 / 2021 , 18:30 από news_room

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μπογιατίου (Αγ. Στέφανος), από την Τετάρτη 09 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 14 Ιουλίου, από τις 18:00 κάθε ημέρας έως τις 06:00 της επόμενης ημέρας, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εν λόγω εργασιών επι του κόμβου, και σε ξεχωριστές φάσεις,  θα ισχύσει αποκλεισμός της Λωρίδας Επιβράδυνσης με παράλληλο αποκλεισμό του κλάδου εξόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία,  με τους οδηγούς να κατευθύνονται μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων στον επόμενο Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω του παράπλευρου δικτύου θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Μπογιατίου.

Επίσης, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Μπογιατίου στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ωράριο εκτέλεσης των εργασιών οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν από τον Α/Κ Μπογιατίου στην κατεύθυνση προς Λαμία θα κατευθύνονται, μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, στον γειτονικό Ανισόπεδο Κόμβο Βαρυμπόμπης και μέσω αυτού θα οδηγούνται στον κλάδο του Αυτοκινητοδρόμου προς Λαμία.

Τέλος, και σε ξεχωριστές φάσεις, θα ισχύσει αποκλεισμός τμήματος της κάθετης οδού του Α/Κ Μπογιατίου (Λεωφόρος Κρυονερίου) κατά τη διάρκεια του οποίου η κυκλοφορία θα διεξάγεται, είτε εκ περιτροπής από τις εναπομείνασες λωρίδες, είτε μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου, με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων

Σημειώνεται ότι κατά τις ημέρες από Παρασκευή 18 στις 06:00 έως και την Τρίτη 22 Ιουνίου στις 21:00 δε θα εκτελεστούν εργασίες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Φωτογραφία Αρχείου

Σχετικά Άρθρα

Η Ακολουθία του Επιτάφιου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καισαριανής (Φωτορεπορτάζ)

Η Ακολουθία του Επιτάφιου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καισαριανής (Φωτορεπορτάζ)

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 14 / 4 / 2023 , 23:56 από news_room Σε άκρως κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε σήμερα απόγευμα-βράδυ 14 Απριλίου 2023 η ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Καισαριανής. Δείτε επίσης Φωτορεπορτάζ από την Μεγάλη Εβδομάδα από τον φακό του adologala.gr:  Η Ακολουθία του Νυμφίου […]

Λαμπρός ο εσπερινός του Αγίου Σπυρίδωνα στο ομώνυμο προσκύνημα του Αγίου στη Κέρκυρα 2

Λαμπρός ο εσπερινός του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 13 / 12 / 2022 , 7:12 από news_room Λαμπρός ο εσπερινός του Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα Συνεχίστηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις στην Κέρκυρα για την μνήμη του προστάτου του νησιού Αγίου και θαυματουργού Σπυρίδωνος. Στον Εσπερινό της εορτής που τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2022 χοροστάτησε […]

Pin It on Pinterest