30 °C Athens, GR
24/07/2021

Τελευταια Νέα
Λαρίσης Ιερώνυμος: «Ευχαριστώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας» – Η Π.Θ. Θα στηρίξει με 1.5εκατομμύριο Ευρώ την Στατική Ενίσχυση του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Λαρίσης Κρήτη : Ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕΣ συμμετείχε στην τελετή ενάρξεως της ΚΗ᾽ Γενικής Συνελεύσεως της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως της Ορθοδοξίας Τον Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Κων. Βλάση δέχθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Αύριο 25 Ιουλίου 2021, στο Φανάρι η Χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτη Γαλλίας π. Δημητρίου Πλούμη Μήνυμα της Α. Θ. Παναγιότητος, Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου προς την 28ην Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως της Ορθοδοξίας Έκτακτη τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για να συζητήσει το θέμα του Μητροπολίτη Περιστερίου – Έξαρχος της Ι.Μ. Περιστερίου ο Μητροπολίτης Ιλίου Αδ. Γεωργιάδης: Κατά 38% περισσότεροι οι πόροι του νέου ΕΣΠΑ για την Αττική Aνακοίνωση του ΚΚΕ για τα 47 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας της 21ης Απριλίου Στη Λέσβο τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας Μήνυμα του πρωθυπουργού για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Δικηγόρος Δράστη-Ιερέα : Ο Εντολέας μου έχει βίντεο με πορνογραφικό υλικό & υλικό παιδοφιλίας

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 28 / 6 / 2021 , 5:24 από news_room

Δικηγόρος Δράστη-Ιερέα : Ο Εντολέας μου έχει βίντεο με πορνογραφικό υλικό & υλικό παιδοφιλίας 

Σε πρωτοφανή αναφορά προέβη ο δικηγόρος του ιερέα-δράστη που πέταξε καυστικό υγρό στο συνοδικό δικαστήριο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο κος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σε δημόσια καταγγελία του αναφέρει  πώς έχει δώσει στην ανακρίτρια βίντεο με ποινικά κολάσιμες πράξεις για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα , στο περιβάλλον του πρώην κληρικού και δηλώνει πως ο πρώην κληρικός και δράστης της αναίτιας επίθεσης κατά μητροπολιτών στο συνοδικό μέγαρο και εις βάρος ενός ιερέα και αστυνομικών και των δικηγόρων του έχει στα χέρια του κι’άλλα βίντεο όπου πρόκειται να δώσει στην δικαιοσύνη για να διερευνηθεί αν θα αξιοποιηθούν η αν τελικά υφίστανται ποινικά κολάσιμες πράξεις η οποίες όπως πάντα αναφέρει ο δικηγόρος του δράστη περιέχουν πορνογραφικό υλικό και υλικό με παιδοφιλίες. Χαρακτηριστικά με μικρές αποκλείσεις στο κείμενο σας περιγράφουμε τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακό με τον Μάνεση» εκπομπή του Σαββάτου 26 Ιουνίου 2021. Αφορμή είναι η ερώτηση του Δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση το γιατί να στοχοποιήσει ο Μητροπολίτης Βεροίας τον συγκεκριμένο ιερέα και ποιον λόγο έχει, συζήτηση στα πλαίσια ερωτήσεων που έκανε στον προσκεκλημένο στην εκπομπή δικηγόρο.

Δικηγόρος κος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος : Πρώτη φορά και από το δικό σας κανάλι (σσ. Alpha TV),  δεν έχω ξανά αναφερθεί σε αυτό το θέμα και ετέθη από τον εντολέα μου να το αναφέρω σήμερα σε εσάς (σσ Εκπομπή Νίκου Μάνεση). Υπάρχει υλικό που είναι στα χέρια του εντολέα – δράστη που αναδεικνύει τεράστια ποινικά αδικήματαπολυσήμαντα ποινικά αδικήματα όπως πορνογραφικό υλικό – διάφορες παιδοφιλίες.

Παρακάτω η συζήτηση από την Εκπομπή :

Νίκος Μάνεσης: Έχει στα χέρια του τέτοιο υλικό έξι χρόνια;

Δικηγόρος : Αυτό ακριβώς μήπως αυτός είναι ο λόγος που η εκκλησία δεν τον έχει αποπέμψει ;

Μάνεσης : Εσείς το έχετε δεί , υπάρχει το υλικό;

Δικηγόρος : Υπάρχει και το έχω δεί 

Μάνεσης: Έχει ποινικά κολάσιμες πράξεις;

Δικηγόρος: Απόλυτα.

Μάνεσης: Θα τα δώσετε στην αστυνομία;

Δικηγόρος: Τα έχω δώσει ήδη στην ανακρίτρια.

Δικηγόρος : Έχω ετοιμάσει ήδη υλικό για την δευτέρα που θα περάσουμε από την ανάκριση που θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος και θα κριθεί αν θα προφυλακιστεί η όχι.

Μάνεσης: Μπορούμε να μάθουμε από πού εξασφάλισε υλικό με πορνογραφικό υλικό με υψηλά ιστάμενους της ιεραρχίας;

Δικηγόρος: Ο ίδιος το έχει στα χέρια του δεν ξέρω δεν μου έχει πεί απο πού .

Δικηγόρος: Και μην ξεχνάτε το 2005 με την υπόθεση με την Ιερά Σύνοδο και τους μητροπολίτες που ήταν αναμεμειγμένη σε ποινικά κολάσιμες πράξεις

Μάνεσης: Άρα εμείς θα ξέρουμε τη Δευτέρα- Μέσα στην εβδομάδα την πορεία της υγείας του δράστη και αν η ανακρίτρια πεί ότι χρήζει περαιτέρω διερεύνησης για ποινικά κολάσιμες πράξεις από το βίντεο αυτό.

Δικηγόρος: Υπάρχει και άλλο υλικό στην κατοχή του δράστη. Και ρωτάω εγώ, δεν τα έδινε στην δικαιοσύνη τα βίντεο για να παραμείνει στην εκκλησία; Ρωτάω εγώ, απλώς!.

Δικηγόρος: Τον ρώτησα γιατί δεν το έδινες και απάντησε ο δράστης ότι με φοβόντουσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και στημένα μου έβαλαν και το 1.8 γραμμάρια της κοκαϊνης στη τσέπη μου στο ράσο. Φοβόντουσαν να μην δώσει τα βίντεο αυτά. 

Δείτε το βίντεο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στην οποία ο δικηγόρος κος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος προέβη στην αναφορά αυτή( Η αναφορά του δικηγόρου στα βίντεο είναι από το 52ο λεπτό και έπειτα) :

https://www.alphatv.gr/show/sabbatokyriako-me-ton-manesi/?vtype=player&vid=48751&showId=99&year=2021

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Μόρφου Νεόφυτος : «Aγαπήστε τη θεία Λειτουργία τον Σταυρό και την Ανάσταση»

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 6 / 4 / 2021 , 16:40 από news_room Μόρφου Νεόφυτος : «Aγαπήστε τη θεία Λειτουργία τον Σταυρό και την Ανάσταση» Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὴ Θεία Λειτουργία  τὴν Γ΄ Κυριακὴ τῶν Νηστειῶν (Σταυροπροσκυνήσεως), ποὺ τελέσθηκε στὸν ἱερὸ ναὸ Τιμίου Σταυροῦ τῆς κοινότητος Παλαιομύλου, τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας […]

Η δημόσια υγεία έχει ανάγκη στήριξης αντί για περικοπές δαπανών

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 9 / 1 / 2021 , 16:56 από news_room Οι πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας έδειξαν ότι μόνο η δημόσια υγεία μπορεί να σταθεί παράγοντας σταθερότητας σε οποιαδήποτε υγειονομική κρίση, σε αντίθεση με την ιδιωτικές δομές που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βοηθήσουν υποστηρικτικά τις κρατικές. […]

Pin It on Pinterest