24 °C Athens, GR
16/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Χωρίς υγειονομικά πρωτόκολλα και περιορισμούς η Νέα Υόρκη Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την Προστασία της Εργασίας Ο ΠτΔ παρέστη στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ Σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά στην Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου Φ. Γεννηματά: Κανένας πολίτης που αισθάνεται προοδευτικός δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός Λευκός Οίκος: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στη Γενεύη – Μπάιντεν : Κανείς δεν θέλει έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο Εκδηλώσεις των Μητροπόλεων για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση Ο Α/Πριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μάνης Παρουσία του ΥΠΕΣ Μ. Βορίδη η πρώτη συνεδρίαση του νέου αναβαθμισμένου ΔΣ του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Αρκούδα σκότωσε έναν 57χρονο στα όρη Τάτρα

Ο Υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε τις Κοινότητες της δυτικής ημιορεινής και ορεινής Λεμεσού

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 16 / 5 / 2021 , 12:15 από news_room

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής συναντήθηκε σήμερα το πρωί με κοινοτάρχες της ορεινής/ημιορεινής Λεμεσού (κρασοχώρια), στην πλατεία του Ομόδους.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ. Νουρής είπε ότι σήμερα παρουσίασε την αναπτυξιακή και στεγαστική πολιτική της Κυβέρνησης στην περιοχή των κρασοχωρίων Λεμεσού.

Μέσα από τη συζήτηση, σημείωσε ο κ. Υπουργός, διαφάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση των κοινοταρχών και των κοινοτικών συμβουλίων να αγκαλιάσουν αυτή την πολιτική. Το πόσο επωφελής είναι, φαίνεται ξεκάθαρα από το ενδιαφέρον που υπάρχει, συμπλήρωσε.

Ο κ. Νουρής επανέλαβε ότι βούληση της Κυβέρνησης είναι να αξιολογήσει τα σχέδια μέσα στην τρέχουσα χρονιά για να επιφέρουμε, όπως είπε, εκείνες τις αλλαγές που θα ικανοποιήσουν, εάν είναι δυνατόν, το σύνολο των κοινοτήτων μας. “Είτε δημιουργώντας καλύτερες προοπτικές για τον κόσμο που θα επιλέξει τα Στεγαστικά μας σχέδια είτε ακόμα και για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας”, πρόσθεσε ο κ. Υπουργός.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους κοινοτάρχες των ορεινών και ημιορεινών κοινοτήτων της Λεμεσού για την εποικοδομητική συνάντηση, καθώς και τον Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κοινοτήτων και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κοινοτήτων Λεμεσού.

Σημείωσε ότι με τις δικές τους παρεμβάσεις “θα μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε τα σχέδια”.

Ενημέρωσε ότι η ροή των αιτήσεων που υποβάλλονται στο Υπουργείο δείχνει ότι αγκαλιάζονται τα σχέδια από τον κόσμο. Το μόνο πρόβλημα που φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουμε στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς, ανάφερε ο κ. Νουρής, είναι η αναγκαιότητα για εξεύρεση  πρόσθετων πιστώσεων.

Στόχος είναι η αντιμετώπιση της αστυφιλίας, η αναζωογόνησης της υπαίθρου μας, των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών μας, κατέληξε ο κ. Υπουργός.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνατίος για την Ακολουθία του εσπερινού της Αποκαθηλώσεως της Μ. Παρασκευής

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 29 / 4 / 2021 , 22:44 από news_room ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ  ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ  ΑΛΜΥΡΟΥ  κ.κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΩΣ          ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2021   Αγαπητοί μου πατέρες και αδελφοί, παιδιά μου εν Κυρίω αγαπημένα. «ΠΕΡΙ ΗΜΩΝ ΟΔΥΝΑΤΑΙ»  Κλίνει […]

ΟΑΕΔ: Σήμερα η καταβολή των 400 ευρώ σε 5.740 δικαιούχους

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 29 / 12 / 2020 , 15:57 από news_room Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της νέας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την άμεση στήριξη του εργατικού δυναμικού. Όπως αναφέρεται σε σχετική […]

Pin It on Pinterest