19 °C Athens, GR
19/10/2021

Τελευταια Νέα
Με τον Πρόεδρο της Ουγκάντα συναντήθηκε ο Πατριάρχης Θεόδωρος – Ολοκληρώθηκε η Επίσκεψη του στην Ουγκάντα Μόρφου Νεόφυτος: «Φίλοι στον Ουρανό και στη Γή» – Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του Εν Ευβοία 3 Ιατροί θα αποφανθούν για τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο – Η Απόφαση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου Συνάντηση εργασίας του Οικουμενικού Πατριάρχη με διεθνή ομάδα επιστημόνων για το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου Εορτάστηκαν τα 109 Ελευθέρια της Έδεσσας Η χειροτονία του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιου Το ποσό των 636χιλ. Δολαρίων συγκέντρωσε για τους πυρόπληκτους της Ελλάδας η Ι.Α. Αυστραλίας Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στον πανηγυρίζοντα Απόστολο Λουκά Στροβόλου O Πρώτος εορτασμός όλων των Αγίων Ιατρών στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Στο Λουξεμβούργο για συμμετοχή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ο ΥΠΕΞ Νίκος Χριστοδουλίδης

ΚΙΝΑΛ: Eνίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 10 / 5 / 2021 , 8:19 από news_room

Eνίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Aνακοίνωση Τομέα Περιβάλλοντος Κινήματος Αλλαγής:

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής, στην οποία συμμετείχαν ο Τομεάρχης Γιώργος Π. Αποστολόπουλος και οι Αναπληρωτές Γραμματείς Νίκος Χούτας και Κώστας Δοντάς.

Η συζήτηση που ακολούθησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Κατσαντώνη, επικεντρώθηκε στο κυοφορούμενο νομοσχέδιο περί ζώων συντροφιάς αλλά και σε θέματα Περιβάλλοντος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το νέο σχέδιο νόμου χρήζει αλλαγών σε πολλές από τις διατάξεις που έχουν έως τώρα δει το φως της δημοσιότητας.

Επιπλέον, έγινε ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Σχιστού όπου υπάρχουν απόβλητα με αυξημένη ακτινοβολία και για τον ευρύτερο σχεδιασμό δράσεων πυροπροστασίας στο όρος Αιγάλεω.

Από την πλευρά των εκπροσώπων του Κινήματος Αλλαγής, τονίστηκε η ιδιαίτερη σημασία που έχει η ενίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων αλλά και των δράσεων για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, καθώς η Κυβέρνηση υποβαθμίζει συστηματικά τη συμβολή των Δήμων σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς.

Αμφότεροι τόνισαν επίσης ότι στο νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς πρέπει να υπάρξει δέσμευση για οικονομική επιχορήγηση καθώς και αποτελεσματικό πλαίσιο ελέγχου ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το Κίνημα Αλλαγής ακολουθεί με συνέπεια τις πρωτοπόρες νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των ζώων και θέτει ως αφετηρία της πολιτικής του την πραγματική αγάπη, την ευαισθησία και τα αυτονόητα δικαιώματα για τους «μικρούς συμπολίτες» μας.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Στη νήσο Νίσυρο Εόρτασε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 16 / 8 / 2021 , 6:15 από news_room Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, 15 Αυγούστου 2021, επισκέφθηκε τη Νίσυρο, όπου παρέστη στον Εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιανής. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ. Στο πλαίσιο των τοπικών […]

Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για σήμερα, Παρασκευή 11 Ιουνίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 11 / 6 / 2021 , 4:49 από news_room Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει, στις 10:00, στην έναρξη των εργασιών της Υπουργικής Συνόδου των Μεσογειακών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU-MED7). Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό της Περιφέρειας του Ιρακινού […]

Pin It on Pinterest