20 °C Athens, GR
13/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Ολοκλήρωση Άσκησης ΤΑΜΣ-ΤΑΑΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2021» – Adologala.gr Μνήμη του Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου & Πέτρου του εν Άθων στον Μητροπολιτικό Ναό της Χαλκίδας Πατριάρχης Αντιοχείας: Να βρεθεί γρήγορα λύση στη δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου – Adologala.gr Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στους Δελφούς – Adologala.gr Παρέμβαση της Κύπρου στην Ολομέλεια της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ για την Ετήσια Έκθεση του Σ.A. Συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδου στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ – Adologala.gr Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη στην MED7 – Adologala.gr Ο Δήμαρχος της Μόσχας κήρυξε δημόσια αργία άλλες 5 ημέρες της ερχόμενης βδομάδας Εξεδήμησεν προς Κύριον ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης – Ανακοίνωση της Ι.Μ. Αγ. Νεοφύτου ΗΠΑ: Αυξήθηκαν οι απόπειρες αυτοκτονίας εφήβων στη διάρκεια της πανδημίας – Adologala.gr

ΚΙΝΑΛ: Eνίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 10 / 5 / 2021 , 8:19 από news_room

Eνίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Aνακοίνωση Τομέα Περιβάλλοντος Κινήματος Αλλαγής:

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Τομέα Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής, στην οποία συμμετείχαν ο Τομεάρχης Γιώργος Π. Αποστολόπουλος και οι Αναπληρωτές Γραμματείς Νίκος Χούτας και Κώστας Δοντάς.

Η συζήτηση που ακολούθησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Κατσαντώνη, επικεντρώθηκε στο κυοφορούμενο νομοσχέδιο περί ζώων συντροφιάς αλλά και σε θέματα Περιβάλλοντος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το νέο σχέδιο νόμου χρήζει αλλαγών σε πολλές από τις διατάξεις που έχουν έως τώρα δει το φως της δημοσιότητας.

Επιπλέον, έγινε ενημέρωση για την πορεία ολοκλήρωσης της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Σχιστού όπου υπάρχουν απόβλητα με αυξημένη ακτινοβολία και για τον ευρύτερο σχεδιασμό δράσεων πυροπροστασίας στο όρος Αιγάλεω.

Από την πλευρά των εκπροσώπων του Κινήματος Αλλαγής, τονίστηκε η ιδιαίτερη σημασία που έχει η ενίσχυση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων αλλά και των δράσεων για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής, καθώς η Κυβέρνηση υποβαθμίζει συστηματικά τη συμβολή των Δήμων σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς.

Αμφότεροι τόνισαν επίσης ότι στο νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς πρέπει να υπάρξει δέσμευση για οικονομική επιχορήγηση καθώς και αποτελεσματικό πλαίσιο ελέγχου ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Το Κίνημα Αλλαγής ακολουθεί με συνέπεια τις πρωτοπόρες νομοθετικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ για την προστασία των ζώων και θέτει ως αφετηρία της πολιτικής του την πραγματική αγάπη, την ευαισθησία και τα αυτονόητα δικαιώματα για τους «μικρούς συμπολίτες» μας.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

5 Μαϊου – Ιερά Μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης & του Αγίου νεομάρτυρος Εφραίμ της Νέας Μάκρης

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Σήμερα, η αγία μας Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης και του Αγίου νεομάρτυρος Εφραίμ της Νέας Μάκρης Αττικής. Η Αγία Ειρήνη, η οποία αρχικά ονομαζόταν Πηνελόπη, καταγόταν από ευκατάστατη οικογένεια, από την πόλη Μαγεδών της Περσίας και έλαβε πλούσια μόρφωση και παιδεία. Διακρινόταν τόσο για την εξωτερική όσο […]

Η Κυριακή της Χαναναίας στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 16 / 2 / 2021 , 1:54 από news_room H A.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, σήμερα, Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021, συμπροσευχήθηκε κατά την Θεία Λειτουργία, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Ο ίδιος Αρχιερεύς χοροστάτησε και κατά τον Μ. Εσπερινό της παραμονής.   […]

Pin It on Pinterest