22 °C Athens, GR
01/10/2022

Τελευταια Νέα
Τζο Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ θα υπερασπιστούν «κάθε εκατοστό» εδάφους του ΝΑΤΟ Φθιώτιδος Συμεών: «Η μουσική παράδοση είναι πρώτιστα ασκητική παράδοση» Την Τρίτη ξεκινά εργασίες η Ιερά Σύνοδος – Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι Εκλογές νέων Μητροπολιτών O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Σεμινάριο του Ι.Π.Ε. για την Κυβερνοασφάλεια στους εκκλησιαστικούς οργανισμούς Πρόσκληση για συμμετοχή σε εξ αποστάσεως επιμορφωτικά προγράμματα του Ι.Π.Ε. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ Την πρώτη του επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα πραγματοποιήσει ο Προκαθήμενος της Αλεξανδρινής Εκκλησίας Κοινή Δήλωση της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής και του Μουσείου της Βίβλου Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στην Πέρθη Τον αγιασμό έναρξης των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 2 / 4 / 2021 , 15:16 από news_room

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην περιοχή της Αρκίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας (155,6ο χλμ -153ο χλμ) , με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 5 έως τη Δευτέρα 16 Απριλίου, καθ’ όλο το 24ωρο,  θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Α’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα, καθώς και αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εισόδου κατεύθυνση προς Αθήνα.

Β’ Φάση: Με το πέρας της Α’ Φάσης θα ακολουθήσει εκτέλεση εργασιών κατά τη διάρκεια των οποίων θα ισχύσει κατάλληλη κυκλοφοριακή ρύθμιση για τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστεί πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αρκίτσας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Αρκίτσας, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και θα οδηγούνται μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Λιβανατών) από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

 

Πηγή: adologala.gr

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Κοινές δηλώσεις Δένδια-Λαβρόφ: Επιθυμία της Ελλάδας η αποκατάσταση των σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 24 / 5 / 2021 , 20:54 από news_room Την ελπίδα ότι θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρωσία για την προώθηση της διμερούς συνεργασίας, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, […]

Πώς θα λειτουργεί το πράσινο πιστοποιητικό και πώς θα το λαμβάνουν οι πολίτες

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 29 / 5 / 2021 , 1:25 από news_room Εύκολα και γρήγορα μέσα από το gov.gr όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να λάβουν το πράσινο πιστοποιητικό θα μπορούν να το εκδώσουν είτε ψηφιακά είτε να εκτυπώσουν. Μέσα από το gov.gr θα επιλέξουν τον τομέα Υγεία και Πρόνοια και έπειτα θα […]

Pin It on Pinterest