26 °C Athens, GR
26/09/2022

H νέα εποχή της Europcar στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 3 / 2021 , 22:19 από news_room

Η Kinsen Hellas βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα εποχή της Europcar στην ελληνική αγορά αφετηρία της οποίας είναι η νέα συμφωνία Franchise με το Europcar Mobility Group, τον Ευρωπαίο ηγέτη στις υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων και παγκόσμιο πάροχο λύσεων κινητικότητας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, τόσο οι πελάτες της Kinsen Hellas όσο και της Europcar θα απολαμβάνουν υπηρεσίες που θα τις χαρακτηρίζει η υψηλή ποιότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός. Η συμφωνία franchise μεταξύ της Kinsen Hellas και του Europcar Mobility Group τίθεται σε ισχύ από 1 Οκτωβρίου 2021.

Η Kinsen Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού όλων των εμπορικών σημάτων στην Ελλάδα. Για να επιτύχει τον παραπάνω σκοπό, έχει ήδη δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με επιχειρηματικούς ομίλους που εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη στους πελάτες του, όπως προσφορές και ειδικές εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχοντας παράλληλα ανταγωνιστικά και ευέλικτα πακέτα χρηματοδότησης.

Μέσω της συνεργασίας της με την ηγέτιδα Europcar, η Kinsen Hellas θέτει ως στόχο να εισέλθει στον υψηλά αναπτυσσόμενο κλάδο της ενοικίασης και της μακροχρόνιας λειτουργικής μίσθωσης αυτοκινήτων, καθιερώνοντας την Europcar ως κορυφαία λύση κινητικότητας στην Ελλάδα.

Οι πελάτες της Kinsen Hellas θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων της Europcar απευθείας μέσω της ιστοσελίδας www.kinsen.gr και του email [email protected] ενώ τους παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πακέτων all-inclusive εκτός Ελλάδας στο παγκόσμιο δίκτυο της Europcar.

Αντίστοιχα, οι πελάτες της Europcar θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Kinsen Hellas μέσω του ιστότοπου της Europcar www.europcar.com και θα μπορούν είτε να προβούν σε ενοικίαση αυτοκινήτου είτε να κάνουν κράτηση για υπηρεσία προσωπικού οδηγού στην Ελλάδα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την στρατηγική συνεργασία της Kinsen Hellas με το Europcar Mobility Group, o κ. Νίκος Πασσιάς, Business Unit Manager, LTR/RAC της Kinsen Hellas, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το Europcar Mobility Group, η οποία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της εταιρείας μας. Με γνώμονα μία αμιγώς πελατοκεντρική προσέγγιση, ορίζουμε ως εταιρική αποστολή και όραμά μας την προσφορά υψηλής ποιότητας και απαράμιλλης εξυπηρέτησης στους πελάτες μας. Πλέον, και με τη συνεισφορά της Europcar, βρισκόμαστε σε θέση να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, επώνυμη λύση κινητικότητας στην ελληνική αγορά με εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους κοινούς μας πελάτες, αλλά και ένα υπέροχο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία θα είναι εξαιρετικά επωφελής και για τις δύο πλευρές.»

Σχετικά με την Kinsen Hellas

Η Kinsen Hellas προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και χρηματοδοτικής μίσθωσης για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού διαφόρων εμπορικών σημάτων σε όλη την Ελλάδα. Εξυπηρετεί τόσο εταιρικούς όσο και ιδιωτικούς πελάτες που αναζητούν μια εναλλακτική λύση έναντι της πλήρους ιδιοκτησίας.

Διευκολύνοντας τους πελάτες της να αποκτήσουν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες, στόχος της  Kinsen Hellas είναι να συμβάλλει ενεργά στην οικονομική αναγέννηση και ανάπτυξη της χώρας μας. Παράλληλα, έχει θέσει μία σειρά περιβαλλοντικών κριτηρίων για την προώθηση λύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

Η ίδρυση της Kinsen Hellas είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ μιας ομάδας Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών και μιας ελληνικής οικογένειας με μακρόχρονη παρουσία στο ελληνικό επιχειρείν. Είναι μια πλήρως ανεξάρτητη οντότητα με σαφές όραμα την εξέλιξή της σε ηγέτιδα του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.kinsen.gr

Σχετικά με το Europcar Mobility Group

Το Europcar Mobility Group είναι ο ηγέτης στην αγορά της κινητικότητας και είναι εισηγμένη στο Euronext Paris. Αποστολή του Europcar Mobility Group είναι να αποτελεί την προτιμώμενη «Εταιρεία υπηρεσιών κινητικότητας»  προσφέροντας ελκυστικές εναλλακτικές λύσεις για την ιδιοκτησία οχημάτων με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων που σχετίζονται με την κινητικότητα: ενοικίαση αυτοκινήτου και ενοικίαση ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, διαμοιρασμός αυτοκινήτων και φορτηγών. Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής του Ομίλου και όλων των υπαλλήλων του και αυτή η δέσμευση τροφοδοτεί τη συνεχή ανάπτυξη νέων υπηρεσιών. Το Europcar Mobility Group διαθέτει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο μαρκών που καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη και όλους τους τρόπους  χρήσης, από 1 ώρα, μέχρι 1 ημέρα, 1 εβδομάδα ή και περισσότερο. Οι 4 μεγάλες μάρκες του Ομίλου είναι: Europcar® – ο Ευρωπαίος ηγέτης στην ενοικίαση αυτοκινήτων και την ενοικίαση ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, Goldcar® – ο χαμηλού κόστους ηγέτης στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ευρώπη, InterRent® – ενοικίαση αυτοκινήτου «μεσαίου επιπέδου» και Ubeeqo® – ένας από τους Ευρωπαίους ηγέτες στο roundtrip διαμοιρασμό αυτοκινήτων (BtoB, BtoC). Το Europcar Mobility Group προσφέρει λύσεις κινητικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου σε περισσότερες από 140 χώρες (συμπεριλαμβανομένων ιδιόκτητων θυγατρικών – 18 στην Ευρώπη, 1 στις ΗΠΑ, 2 στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία – που συμπληρώνονται από τα franchises και τους συνεργάτες).

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.europcar-mobility-group.com

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Γιατί δεν πρέπει να αναρτάτε φωτογραφίες παιδιών στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την ESET

Γιατί δεν πρέπει να αναρτάτε φωτογραφίες παιδιών στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την ESET

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 6 / 7 / 2022 , 15:34 από news_room Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα έχουν το μεγαλύτερο ψηφιακό αποτύπωμα στην ιστορία. Ένας μέσος άνθρωπος, μέχρι να γίνει 18 ετών, εκτιμάται ότι θα έχει περισσότερες από 70.000 αναρτήσεις στο διαδίκτυο που θα τον αφορούν. Πρόκειται για έναν τεράστιο […]

ΗΠΑ: Αντιρατσιστική διαδήλωση στην Ατλάντα, μετά τις επιθέσεις και τη δολοφονία 6 γυναικών

ΗΠΑ: Αντιρατσιστική διαδήλωση στην Ατλάντα, μετά τις επιθέσεις και τη δολοφονία 6 γυναικών

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 22 / 3 / 2021 , 0:42 από news_room Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το Καπιτώλιο της Τζόρτζια, στην Ατλάντα, για να εκφράσουν τη στήριξή τους στην κοινότητα των Ασιατών Αμερικανών, μετά τις επιθέσεις σε τρία ινστιτούτα μασάζ και σπα, που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη […]

Pin It on Pinterest