15 °C Athens, GR
11/04/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» γίνεται εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Εκοιμήθη ο φωτογράφος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Νίκος Μαγγίνας ΗΠΑ: Τρία μικρά παιδιά βρέθηκαν θανάσιμα μαχαιρωμένα σε ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες Την Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία του Ιάκωβου Τσούνη Χειροτονία νέου Διακόνου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας Εκδημία κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος π. Χαράλαμπου Μιχαήλ Διεθνής κατακραυγή για τον σκοτωμό του Δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ – Άρθρο του Χριστόφορου Ρίμπα Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για τον θάνατο του Πρίγκηπα Φιλίππου της Αγγλίας Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου, 10-16 Απριλίου 2021 Εκδημία Μητροπολίτη Γέροντος Νικαίας κυρού Κωνσταντίνου – Αποφάσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου Επίσκεψη του Γενικού Προξένου στο Σύδνεϋ στην Ι.Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Στην Αθήνα άυριο ο ΥπΕσ. Νίκος Νουρής – Θα συμμετάσχει στη διάσκεψη των MED5 για το Μεταναστευτικό

Ο Υπουργός Εσωτερικών μεταβαίνει στην Αθήνα για να συμμμετέχει στη Διάσκεψη των MED5 για το μεταναστευτικό

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 18 / 3 / 2021 , 18:30 από news_room

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των MED 5 για το μεταναστευτικό.

Η Διάσκεψη, η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 19 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο 20 Μαρτίου, στην Αθήνα, στην παρουσία των Υπουργών αρμόδιων για θέματα μετανάστευσης και ασύλου των πέντε μεσογειακών κρατών-μελών πρώτης γραμμής: Ισπανίας, Ιταλίας, Κύπρου, Μάλτας και Ελλάδας.

Στόχος είναι ο συντονισμός των πέντε κρατών μελών πρώτης γραμμής και ο καθορισμός κοινής γραμμής, ενόψει της συζήτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέρος της συζήτησης θα αποτελέσει η προστασία των εξωτερικών συνόρων, η ανάγκη δημιουργίας κοινού ευρωπαϊκού οργανισμού επιστροφών, αλλά και η ουσιαστικότερη αλληλεγγύη προς τα κράτη που δέχονται υπέρμετρο βάρος από τις μεταναστευτικές ροές. Περαιτέρω θα συζητηθεί και η αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία Ευρωπαϊκής Ένωσης- Τουρκίας στον τομέα της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, στη διαδρομή της ανατολικής Μεσογείου.

Advertising:
ADOLOGALA.GR - Ειδήσεις από την Εκκλησία και τον Κόσμο

Το Σάββατο, οι Υπουργοί θα παρακαθήσουν σε γεύμα εργασίας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί κοινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου των πέντε Υπουργών Εσωτερικών και Μετανάστευσης.

Τον Υπουργό Εσωτερικών θα συνοδεύει ο Διευθυντής του Γραφείου του και Λειτουργοί των Υπουργείων Εσωτερικών και Εξωτερικών. Η κυπριακή αντιπροσωπεία επιστρέφει στην Κύπρο την Κυριακή.

 

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Την προσοχή των πιστών εφιστά η Ι.Μ. Καλαβρύτων για τον Ψευδοεπίσκοπο Καρπασίας που αυτοαποκαλείται & Έξαρχος Αχαΐας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 3 / 2021 , 15:11 από news_room Την προσοχή των πιστών εφιστά η Ι.Μ. Καλαβρύτων για τον Ψευδοεπίσκοπο Καρπασίας που αυτοαποκαλείται & Έξαρχος Αχαΐας με έδρα το Αίγιο και ο οποίος δρα παραπλανητικά στην ευρύτερη περιοχή της Μητροπόλεως. Επιβάλλεται για μία ακόμα φορά να ενημερώσουμε τον […]

ΥΠΕΣ Μ. Βορίδης: Σε 8 πόλεις της χώρας οι πανελλήνιες εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Επάρκειας Γνώσεων Πολιτογράφησης

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 3 / 2021 , 14:32 από news_room Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο της ριζικής αναδιάρθρωσης της διαδικασίας χορήγησης ελληνικής ιθαγένειας με στόχο την ταχύτερη, αποτελεσματικότερη και λιγότερο γραφειοκρατική διεκπεραίωση των σχετικών αιτημάτων καθόρισε τα εξεταστικά κέντρα τα οποία θα φιλοξενήσουν τις πρώτες πανελλήνιες εξετάσεις […]

Pin It on Pinterest