27 °C Athens, GR
13/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Συνάντηση του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. με την Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αλβανίας Εξιτήριο έλαβε ο Μητροπολίτης Περιστερίου – Επέστρεψε κανονικά στις υποχρεώσεις του Αμερικανός αξιωματούχος: Η G7 επιτυγχάνει συναίνεση για το ντάμπινγκ στην Κίνα – Adologala.gr Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε ένας 39χρονος για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη Η ΓΣΕΕ για την παγκόσμια ημέρα κατά της παιδικής εργασίας – Adologala.gr Ξεκίνησε η προβολή της «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στις όψεις κτιρίων 18 πόλεων σε όλη την Ελλάδα Ολοκλήρωση Άσκησης ΤΑΜΣ-ΤΑΑΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2021» – Adologala.gr Μνήμη του Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου & Πέτρου του εν Άθων στον Μητροπολιτικό Ναό της Χαλκίδας Πατριάρχης Αντιοχείας: Να βρεθεί γρήγορα λύση στη δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου – Adologala.gr Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στους Δελφούς – Adologala.gr

Στην Αθήνα άυριο ο ΥπΕσ. Νίκος Νουρής – Θα συμμετάσχει στη διάσκεψη των MED5 για το Μεταναστευτικό

Ο Υπουργός Εσωτερικών μεταβαίνει στην Αθήνα για να συμμμετέχει στη Διάσκεψη των MED5 για το μεταναστευτικό

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 18 / 3 / 2021 , 18:30 από news_room

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των MED 5 για το μεταναστευτικό.

Η Διάσκεψη, η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 19 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο 20 Μαρτίου, στην Αθήνα, στην παρουσία των Υπουργών αρμόδιων για θέματα μετανάστευσης και ασύλου των πέντε μεσογειακών κρατών-μελών πρώτης γραμμής: Ισπανίας, Ιταλίας, Κύπρου, Μάλτας και Ελλάδας.

Στόχος είναι ο συντονισμός των πέντε κρατών μελών πρώτης γραμμής και ο καθορισμός κοινής γραμμής, ενόψει της συζήτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη για το νέο ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέρος της συζήτησης θα αποτελέσει η προστασία των εξωτερικών συνόρων, η ανάγκη δημιουργίας κοινού ευρωπαϊκού οργανισμού επιστροφών, αλλά και η ουσιαστικότερη αλληλεγγύη προς τα κράτη που δέχονται υπέρμετρο βάρος από τις μεταναστευτικές ροές. Περαιτέρω θα συζητηθεί και η αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία Ευρωπαϊκής Ένωσης- Τουρκίας στον τομέα της διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, στη διαδρομή της ανατολικής Μεσογείου.

Το Σάββατο, οι Υπουργοί θα παρακαθήσουν σε γεύμα εργασίας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί κοινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου των πέντε Υπουργών Εσωτερικών και Μετανάστευσης.

Τον Υπουργό Εσωτερικών θα συνοδεύει ο Διευθυντής του Γραφείου του και Λειτουργοί των Υπουργείων Εσωτερικών και Εξωτερικών. Η κυπριακή αντιπροσωπεία επιστρέφει στην Κύπρο την Κυριακή.

 

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Υπογράφηκε το συμβόλαιο για την επιδιόρθωση πολυκατοικιών στον Οικισμό Άγιος Μάμας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 5 / 6 / 2021 , 7:58 από news_room Το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοινώνει ότι σήμερα υπογράφηκε Συμβόλαιο σε σχέση με το Έργο: «Επιδιόρθωση 7 πολυκατοικιών στον Κυβερνητικό Οικισμό Άγιος Μάμας, στη Λευκωσία», στο χώρο των Κεντρικών Γραφείων του Τμήματος Πολεοδομίας και Οικήσεως. Το Συμβόλαιο για […]

adologala.gr adologala news νεα ειδησεις εκκλησιες πατριαρχεια

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος παρασημοφόρησε τόν Sibli Anastas, με το παράσημο του Σταυροφόρου του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 23 / 6 / 2020 , 13:01 από adologala.gr Τήν πρωΐαν τῆς Δευτέρας, 9ης /22ης Ἰουνίου 2020, ἡ Α.Θ.Μ. ὁ Πατήρ ἡμῶν καί Πατριάρχης Ἱεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος ἐπαρασημοφόρησε τόν κ. Sibli Anastas, διακεκριμένον μέλος τῆς Κοινότητος τῆς Βηθλεέμ διά τοῦ παρασήμου τοῦ Σταυροφόρου τοῦ Τάγματος τῶν Ἱπποτῶν τοῦ Παναγίου Τάφου. […]

Pin It on Pinterest