16 °C Athens, GR
11/04/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» γίνεται εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Εκοιμήθη ο φωτογράφος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Νίκος Μαγγίνας ΗΠΑ: Τρία μικρά παιδιά βρέθηκαν θανάσιμα μαχαιρωμένα σε ένα διαμέρισμα στο Λος Άντζελες Την Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία του Ιάκωβου Τσούνη Χειροτονία νέου Διακόνου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας Εκδημία κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος π. Χαράλαμπου Μιχαήλ Διεθνής κατακραυγή για τον σκοτωμό του Δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ – Άρθρο του Χριστόφορου Ρίμπα Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας για τον θάνατο του Πρίγκηπα Φιλίππου της Αγγλίας Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου, 10-16 Απριλίου 2021 Εκδημία Μητροπολίτη Γέροντος Νικαίας κυρού Κωνσταντίνου – Αποφάσεις Οικουμενικού Πατριαρχείου Επίσκεψη του Γενικού Προξένου στο Σύδνεϋ στην Ι.Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Σημαντική στήριξη στο Σουρλίγκειο Ίδρυμα Καναλίων της Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 5 / 3 / 2021 , 17:09 από news_room

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Καναλίων ευχαριστεί:

Α. Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου και τον Άγιο Καθηγούμενο αυτής, Γέροντα Εφραίμ, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας υγειονομικού υλικού (πάνες ενηλίκων, υποστρώματα και γάντια μίας χρήσεως).

Advertising:
ADOLOGALA.GR - Ειδήσεις από την Εκκλησία και τον Κόσμο

Β. Τον Πρόεδρο κ. Απόστολο Κρεμαστά και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων, για την προσφορά 80 καθισμάτων και 8 τραπεζιών για τον εξοπλισμό της καινούργιας τραπεζαρίας του Ιδρύματος.

Γ. Τον Εφοπλιστή κ. Πάρη Δράγνη για την προσφορά 2,5 τόνων πετρελαίου θέρμανσης και 4 συμπυκνωτών οξυγόνου για τους τροφίμους που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.

Δ. Τον Πρόεδρο κ. Παύλο Πάνο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Βόλου για την προσφορά 3 κλινών νοσηλείας.

Οι σημαντικότατες αυτές δωρεές στηρίζουν με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την λειτουργία του Ιδρύματος και συμβάλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση των μεγάλων αναγκών που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.

Ευχόμαστε το παράδειγμά τους, να βρει και άλλους μιμητές έτσι ώστε το Γηροκομείο Καναλίων να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του και να επιτελεί το μεγάλο κοινωνικό του έργο.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Βλάση, στη Βενετία για την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Ιταλίας, κ. Πολυκάρπου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 13 / 3 / 2021 , 19:02 από news_room Ο Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τις Θρησκευτικές και Εκκλησιαστικές Υποθέσεις, παρευρέθηκε στις 11 Μαρτίου 2021, στην τελετή ενθρόνισης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιταλίας και Έξαρχου Νοτίας Ευρώπης, κ.κ. Πολυκάρπου, η οποία έλαβε χώρα στον […]

Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων της Εκκλησίας των Σερρών για τους Εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 25 / 3 / 2021 , 3:07 από news_room Συνέντευξη Τύπου παρεχώρησε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημερώσεως, σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου, στις 12:30 μ.μ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, αναφορικώς προς την συμμετοχή της Εκκλησίας των Σερρών και της Νιγρίτης στις εφετεινές επετειακές εκδηλώσεις, που […]

Pin It on Pinterest