34 °C Athens, GR
24/07/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στο Φανάρι Απόστολος Παύλος και Ευρώπη Οι Άμβωνες των Ναών: Σάλπιγγες πρωτοβουλιών, για την κλιματική κρίση Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής Μάξιμο στην Νότια Αγγλία Ενθρονίστηκε στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Από σήμερα στα γήπεδα, είσοδος μόνο με το ψηφιακό εισιτήριο μέσω του Gov.gr Wallet Κυπριακό, και τώρα τι; ΗΠΑ: Δήλωση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Διευθύντρια των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών Κιμ Τσιτλ Η 102η Ανώτατη Συνέλευση της AHEPA στη Λεμεσό της Κύπρου Ομογενείς βουλευτές στα κεντρικά γραφεία της ΜΚΟ της Ι.Α.Α. «Αποστολή» και στον Πολυχώρο «Λέλα Καραγιάννη» Χρειάζεται νέα προσέγγιση στο Κυπριακό είπε ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αποτύχαμε όπου υιοθετήσαμε ξένα πρότυπα» Olympic Festival Paris 2024: Ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην ολυμπιακή χρονιά στο ΚΠΙΣΝ Εκδηλώσεις στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου με αφορμή την επέτειο 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας Το FBI λέει πως ένας Άνδρας και μία γυναίκα πρέπει να συνδέονται με έξι πυρκαγιές που προκλήθηκαν στο νότιο Νέο Μεξικό

Ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας του συλλόγου ΔΗΔ του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 14 / 3 / 2021 , 21:39 από news_room

Ο σύλλογος φοιτητών του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κατασκεύασε τον δικό του ιστότοπο και τέθηκε σε λειτουργία. Αν είσαι φοιτητής η σε ενδιαφέρει να εγγραφείς ή να λάβεις πληροφορίες σχετικά με την επιστήμη της Δημόσιας Διοίκησης επισκέψου τον πατώντας εδώ .

Η ιστοσελίδα του συλλόγου κατασκευάστηκε αφιλοκερδώς χρησιμοποιώντας Ελεύθερο Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.

Λίγα λόγια για τον σύλλογο Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου: 

Το καλοκαίρι του 2019 ξεκίνησαν οι πρώτες ενέργειες ίδρυσης του Συλλόγου Φοιτητών της Δημόσιας Διοίκησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Με πρωτοβουλία της φοιτήτριας Φωτεινής Βήττου και τη συνδρομή των φοιτητών που αργότερα αποτέλεσαν το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ήτοι τους: Γιώργο Κωστίκα, Γιώργο Βουδούρη, Βάσια Παπαδημητρίου και Αντώνη Πετρόπουλο, συντάχθηκε το καταστατικό του Συλλόγου και διαδόθηκε η ανάγκη σύστασής του.

Τελικά συγκεντρώθηκαν 46 ιδρυτικά μέλη, από διάφορα μέρη της Ελλάδος και κατατέθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, το οποίο αναγνώρισε επίσημα τον Σύλλογό μας τον Ιανουάριο του 2020 με την υπ’αρ. 35/20 πράξη αναγνώρισης σωματείου.

Η πανδημία της covid-19 και τα απαγορευτικά μέτρα που επιβλήθηκαν τον Μάρτιο του 2020 ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς για άμεσες εκλογές και ανάδειξη τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Σύλλογο να παρέμβει με επιστολές προς τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ και με επαφές για σημαντικά και επείγοντα ζητήματα που απασχόλησαν τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του προγράμματος όλο το διάστημα από τότε μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021, που κατάφερε η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου να διεξάγει αρχαιρεσίες.

Διαβάστε επίσης:

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία και 100% συμμετοχή, ηλεκτρονικά στις 10 & 11/1/2021, αναδεικνύοντας το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα αμέσως και ανέλαβε από την πρώτη στιγμή δράση, επιδεικνύοντας διάθεση για δουλειά, για επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται και για βελτίωση του πλαισίου σπουδών των φοιτητών/-τριών της ΔΗΔ.

 

Σχετικά Άρθρα

kleista_simera_ta_idiotika_nipiagogeia

Κλειστά σήμερα τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 27 / 2 / 2024 , 7:12 από news_room Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία, με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό να πραγματοποιούν ειρηνική διαμαρτυρία. Θα εκφράσουν εκ νέου την αντίθεσή τους, ως προς τον τρόπο τον οποίο επέλεξε το υπουργείο Παιδείας, για να εφαρμόσει την σταδιακή επέκταση της υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, […]

protoxronia-alexandrias

«Ειρήνη στη Μέση Ανατολή» ευχήθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 3 / 1 / 2022 , 15:48 από news_room «Παντού ειρήνη, γαλάζιες θάλασσες, ειρηνικές και ασφαλείς». Την ευχή αυτή έδωσε για το νέο έτος, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος, τελώντας την καθιερωμένη επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, παρουσία του Πατριαρχικού Επιτρόπου, Μητροπολίτου Ναυκράτιδος […]