24 °C Athens, GR
22/05/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Χειροθεσία Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννη Πετρίδη στον Άγιο Μάρκο τον Ευγενικό Κάτω Πατησίων Οικουμενικός: «Όπου η Εκκλησία εναγκαλίζεται με την κοσμική εξουσία, χάνει τον δρόμο της, όπως δυστυχώς, συμβαίνει με την Εκκλησία της Ρωσίας» Eπετειακή εκδήλωση του Γυμνάσιου Γαζίου Δήμου Μαλεβιζίου, Ηρακλείου Κρήτης για τους Άγιους Τέσσερεις Νεομάρτυρες στο Ρέθυμνο Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος O Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ στις Μητροπολιτικές Κατασκηνώσεις της Φθιώτιδας Τελετή έναρξης 5ου Συνέδριου Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων & Χωρικής Ανάλυσης στη Γεωργία και στο Περιβάλλον Οικουμενικός Πατριάρχης: «Χωρίς αγάπη και πνεύμα θυσίας και προσφοράς, τίποτε το αγαθόν δεν μπορεί να γίνει στον κόσμο» Κυριακή των Μυροφόρων στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ι.Μ. Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως Σε Ρώμη και Φλωρεντία η ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου, στις 22 και 23 Μαΐου

Δημιουργία Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 18 / 3 / 2021 , 22:27 από news_room

Στο πλαίσιο των μέτρων και δράσεων που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση για την πάταξη της διαφθοράς, η Ηγεσία της Αστυνομίας προχώρησε στη δημιουργία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Υ.Δ.Ο.Ε.).

Η Υ.Δ.Ο.Ε., η οποία υπάγεται στο Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας, απαρτίζεται από επιστημονικά καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, για τη διερεύνηση σοβαρών υποθέσεων οικονομικής φύσεως. Για τον σκοπό αυτό, εξάλλου, η Αστυνομία προχώρησε πρόσφατα στην πρόσληψη τεσσάρων λογιστών / ελεγκτών.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, έχει αρμοδιότητα και πεδίο δράσης σε όλη την επικράτεια της Δημοκρατίας και σε αυτή λειτουργούν δύο Κλάδοι:
· Κλάδος Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος (Κ.Δ.Ο.Ε.), ο οποίος στελεχώνεται με κατάλληλα εκπαιδευμένους και έμπειρους ανακριτές, για τη διερεύνηση σοβαρών και πολύπλοκων υποθέσεων οικονομικής φύσεως.
· Κλάδος Οικονομικών Ερευνών (Κ.Ο.Ε.), ο οποίος αποτελείται από εξειδικευμένους λογιστές / ελεγκτές και αστυνομικούς ανακριτές για τη διεξαγωγή οικονομικών ερευνών.
Σημειώνεται ότι η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αποτελεί την τρίτη σε σειρά Υπηρεσία της Αστυνομίας που μετεξελίσσεται, μετά την Υποδιεύθυνση Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Κοινωνικής Ευθύνης και την Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρονται από την Αστυνομία, στην κοινωνία των πολιτών.

 

Σχετικά Άρθρα

Ομιλία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου περί Υπομονής στην Χαλκίδα

Ομιλία του Επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου περί της Υπομονής στην Χαλκίδα – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 31 / 5 / 2022 , 6:32 από news_room Ομιλία του Επισκόπου Ωρεών Φιλοθέου περί της Υπομονής στην Χαλκίδα – Adologala.gr Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μετέβη στο Ξενοδοχείο «Παλίρροια», όπου το τμήμα Προβλημάτων Γυναίκας και Παιδιού του παραρτήματος του Λυκείου Ελληνίδων στη Χαλκίδα, επ’ευκαιρία […]

Κέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ: Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου – Ένα θεατρικό έργο του Δημήτρη Καμαρωτού

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 3 / 2021 , 20:50 από news_room Για τρεις ακόμη βραδιές, στις 5, 6 και 7 Μαρτίου στις 20.30, θα παίζεται, θα κινηματογραφείται και θα αναμεταδίδεται μέσω live streaming ο Προμηθέας Δεσμώτης του Δημήτρη Καμαρωτού, συνθέτη και δραματουργού του ήχου. Σε αυτήν τη θεατρική – μουσική σύνθεση, έργο φτιαγμένο για ζωντανή […]