29 °C Athens, GR
18/05/2022

Τελευταια Νέα
Παρουσία Αρχών του Δήμου Γαλατσίου & Πλήθους κόσμου η Ιερά Λιτάνευση της Αγίας Γλυκερίας (Φωτορεπορτάζ) Εγκατάλειψη του ιστορικού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Αλίμου μετά από την απομάκρυνση του Ιερέα Αρχαιολόγου Η ομιλία του Πρέσβη Τζορτζ Τσούνη στη Δεξίωση για την Επίδοση των Διαπιστευτηρίων του Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με τον Βασιλιά της Ιορδανίας στη Νέα Υόρκη – Adologala.gr Λαμπρά εορτάστηκε η Ιερά Μνήμη της Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι Αφίχθη στο Βόλο η Ιερά Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Γαυριώτισσας Υποδοχή Τιμίου Σταυρού και Αγίου Καννάβου στη Λευκωσία Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την εορτή του πολιούχου των Γρεβενών Στην Δωδέκατη Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου των Εκκλησιών Μέσης Ανατολής παρέστη ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Εγκαινιάστηκε η σπονδυλωτή έκθεση «Λίθινες Διαδρομές – Ιστορίες από Πέτρα: Εβραϊκές Επιγραφές στην Ελλάδα» Ουάσιγκτον: Δεξίωση προς τιμήν του Έλληνα Πρωθυπουργού παρέθεσε ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζό Μπάιντεν Ανοιχτή συζήτηση του Πρωθυπουργού με τον δημοσιογράφο David Ignatius, στο Georgetown University Λίβανος: Η Χεζμπολάχ έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος για Ελλάδα-ΗΠΑ: «Ακλόνητη η δέσμευση των δύο εθνών, στις έννοιες της Δημοκρατίας & της Ελευθερίας»

JOSEPH BIDEN: «Η διοίκησή μου έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει προσπάθειές Αμερικανών για την υγεία της καρδιάς»

JOSEPH BIDEN: «Η διοίκησή μου έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει προσπάθειές Αμερικανών για την υγεία της καρδιάς»

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 2 / 2021 , 15:38 από news_room

Δυστυχώς, οι καρδιακές παθήσεις εξακολουθούν να αποτελούν την κύρια αιτία θανάτου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επηρεάζει Αμερικανούς όλων των φύλων, φυλών και εθνοτήτων. Ωστόσο, παρά το ότι είναι μία από τις πιο δαπανηρές και θανατηφόρες ασθένειες της χώρας, είναι από τις πιο προληπτικές. Κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Μήνα Καρδιάς, συνιστούμε να καταπολεμήσουμε αυτήν την ασθένεια προωθώντας καλύτερη ευαισθητοποίηση για την υγεία, την ευεξία και την πρόληψη στις κοινότητές μας.

Οι καρδιακές παθήσεις μπορούν να επηρεάσουν οποιονδήποτε, αλλά παράγοντες κινδύνου όπως υψηλή χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση, σωματική αδράνεια, παχυσαρκία, χρήση καπνού και κατάχρηση αλκοόλ μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα εμφάνισης της νόσου. Υιοθετώντας μερικές υγιείς συνήθειες, ο καθένας από εμάς μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο. Η αποφυγή του καπνού, ο περιορισμός της κατανάλωσης αλκοόλ, η λήψη ισορροπημένων και θρεπτικών επιλογών γευμάτων και η παραμονή ενεργός μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή τη θεραπεία καταστάσεων που οδηγούν σε καρδιακές παθήσεις. Οι ενήλικες με καρδιακές παθήσεις διατρέχουν επίσης αυξημένο κίνδυνο σοβαρής ασθένειας από το COVID-19, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο σημαντικό να ακολουθείτε αυτές τις προτάσεις.

Έχουμε δει τον ρυθμό θανάτου από καρδιακές προσβολές να αυξάνεται δραματικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, επειδή οι άνθρωποι καθυστερούν ή δεν αναζητούν φροντίδα μετά από συμπτώματα. Είναι σημαντικό να μην αγνοήσετε σημάδια έγκαιρης προειδοποίησης όπως πόνος στο στήθος, αίσθημα παλμών, δύσπνοια και ξαφνική ζάλη. Και τα συμπτώματα μιας καρδιακής προσβολής μπορεί να είναι διαφορετικά για τους άνδρες και τις γυναίκες, ένα γεγονός που συχνά παραβλέπεται που μπορεί να επηρεάσει όταν οι άνθρωποι αναζητούν φροντίδα. Για περισσότερους πόρους και πληροφορίες, ακολουθήστε τις συμβουλές του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.CDC.gov/HeartDisease.

Η διοίκησή μου έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τους Αμερικανούς στις προσπάθειές τους να επιτύχουν την υγεία της καρδιάς. Σύμφωνα με το νόμο περί προσιτής φροντίδας, πολλά ασφαλιστικά προγράμματα καλύπτουν προληπτικές υπηρεσίες όπως η αρτηριακή πίεση και ο έλεγχος της παχυσαρκίας, χωρίς κόστος για τον ασθενή. Με την προστασία και την επέκταση της πρόσβασης σε ποιοτική, προσιτή υγειονομική περίθαλψη, θα εργαζόμαστε ακούραστα για να παρέχουμε σε όλους τους Αμερικανούς τη φροντίδα που χρειάζονται για την πρόληψη και τη θεραπεία καρδιακών παθήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Δεσμευόμαστε επίσης να κλείσουμε τις φυλετικές ανισότητες στην καρδιαγγειακή υγεία. Παρά τη συνολική μείωση των ποσοστών θανάτου για καρδιακές παθήσεις, ο κίνδυνος θανάτου από καρδιακές παθήσεις διαφέρει ανάλογα με τη φυλή και την εθνικότητα και οι Μαύροι Αμερικανοί εξακολουθούν να έχουν το υψηλότερο ποσοστό θανάτου για καρδιακές παθήσεις. Η αυξημένη ευαισθητοποίηση και η πρόσβαση στη φροντίδα θα βοηθήσουν στη μείωση αυτών των συγκλονιστικών και απαράδεκτων στατιστικών.

Αυτό το μήνα, τιμούμε επίσης τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, τους ερευνητές και τους υποστηρικτές της καρδιακής υγείας που σώζουν τη ζωή των συνανθρώπων μας με τη σκληρή δουλειά τους. Κάθε μέρα, μπαίνουν στις πρώτες γραμμές του αγώνα μας ενάντια στις καρδιακές παθήσεις, καθώς και στη μάστιγα του COVID-19.

Η Πρώτη Κυρία και εγώ ενθαρρύνουμε όλους να συμμετάσχουν στην Εθνική Ημέρα Ερυθράς Φορέας την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου Φορώντας κόκκινο, τιμούμε αυτούς που έχουμε χάσει από καρδιακές παθήσεις και ευαισθητοποιούμε για τα μέτρα που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να αποτρέψουμε αυτήν την καταστροφική ασθένεια. Η καταπολέμηση των καρδιακών παθήσεων είναι απαραίτητη για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας στο Έθνος μας και μαζί θα ανανεώσουμε τις προσπάθειές μας για να ενημερώσουμε όλους τους Αμερικανούς για τα σημεία και τα συμπτώματά της. Αυτόν τον μήνα, προτείνουμε να οικοδομήσουμε ένα υγιέστερο μέλλον για όλους.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της συνεχιζόμενης καταπολέμησης των καρδιαγγειακών παθήσεων, το Κογκρέσο, με κοινό ψήφισμα που εγκρίθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1963, όπως τροποποιήθηκε (36 USC 101), ζήτησε από τον Πρόεδρο να εκδώσει μια ετήσια διακήρυξη που θα ορίζει τον Φεβρουάριο ως «Αμερικανικό Μήνα Καρδιάς». ”

Τώρα εδώ, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, διακηρύσσω τον Φεβρουάριο του 2021 ως Αμερικανικό Καρδιά Μήνα και καλώ όλους τους Αμερικανούς να συμμετάσχουν στην Εθνική Ημέρα της Ερυθράς Φορέας στις 5 Φεβρουαρίου 2021. καλέστε επίσης τους κυβερνήτες των κρατών, την Κοινοπολιτεία του Πουέρτο Ρίκο, αξιωματούχους άλλων περιοχών που υπάγονται στη δικαιοδοσία των Ηνωμένων Πολιτειών και τον αμερικανικό λαό να συμμετάσχουν στην αναγνώριση και την επιβεβαίωση της δέσμευσής μας για την καταπολέμηση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Σε πίστωση των ανωτέρω, έχω θέσει το χέρι μου αυτήν την τρίτη ημέρα του Φεβρουαρίου, το έτος του Κυρίου μας, δύο χιλιάδες είκοσι ένα, και της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής τα διακόσια σαράντα πέντε.

JOSEPH R. BIDEN JR.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Πανηγύρισε η Ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ στα Φύλλα Χαλκίδας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 3 / 5 / 2021 , 23:29 από news_room ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΧΑΛΚΙΔΟΣ Φωτογραφίες: Γεώργιος Παπανικολάου Με την αρμόζουσα εκκλησιαστική τάξη, μέσα στο αναστάσιμο κλίμα, πανηγύρισε την δεύτερη ημέρα του Πάσχα, η ιστορική ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου ΑΡΜΑ Φύλλων, προεξάρχοντος […]

Παράταση μνημονίου συνεργασίας για την ενίσχυση των διαδικασιών του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου στον Δήμο Αθηναίων

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 1 / 12 / 2021 , 20:23 από news_room Παράταση μνημονίου συνεργασίας για την ενίσχυση των διαδικασιών του Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου στον Δήμο Αθηναίων O Υπουργός Εσωτερικών, κ. Μάκης Βορίδης, ο Διοικητής της ΕΑΔ. κ. Άγγελος Μπίνης και ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, είχαν συνάντηση εργασίας με […]

Pin It on Pinterest