18 °C Athens, GR
13/06/2021

Τελευταια Νέα
To «Άδολο Γάλα» εβδομαδιαία ενημερωτική πύλη ειδήσεων – ADOLOGALA.GR Ξεκίνησε η προβολή της «ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στις όψεις κτιρίων 18 πόλεων σε όλη την Ελλάδα Ολοκλήρωση Άσκησης ΤΑΜΣ-ΤΑΑΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 2021» – Adologala.gr Μνήμη του Αγίου Ονουφρίου του Αιγυπτίου & Πέτρου του εν Άθων στον Μητροπολιτικό Ναό της Χαλκίδας Πατριάρχης Αντιοχείας: Να βρεθεί γρήγορα λύση στη δύσκολη κατάσταση του Λιβάνου – Adologala.gr Επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στους Δελφούς – Adologala.gr Παρέμβαση της Κύπρου στην Ολομέλεια της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ για την Ετήσια Έκθεση του Σ.A. Συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας Νατάσας Πηλείδου στο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ – Adologala.gr Δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη στην MED7 – Adologala.gr Ο Δήμαρχος της Μόσχας κήρυξε δημόσια αργία άλλες 5 ημέρες της ερχόμενης βδομάδας Εξεδήμησεν προς Κύριον ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης – Ανακοίνωση της Ι.Μ. Αγ. Νεοφύτου

Ευρεία σύσκεψη για το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 2 / 2021 , 23:36 από news_room

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία της υγείας των τροφίμων που νοσηλεύονται με Covid-19 στο Νοσοκομείου Βόλου και τον καθορισμό των όρων επιστροφής τους στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν:

  • Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης.
  • Ο κ. Ιωάννης Κόκορης, Παθολόγος – Εντατικολόγος, Δ/ντής ΜΕΘ, Πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Βόλου.
  • Ο κ. Ιωάννης Καραμέτος, Γενικός Ιατρός – Δ/ντής ΤΕΠ, Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου.
  • Ο κ. Παύλος Πάνος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γηροκομείου Βόλου.
  • Ο κ. Μιχαήλ Βασιλικός, Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.
  • Ο κ. Ιωάννης Μόσχος, Διευθυντής του Γηροκομείου Καναλίων.
  • Ο κ. Γεώργιος Λύκας, Γενικός Παθολόγος- Θεράπων Ιατρός του Ιδρύματος.

 

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκε εκ νέου η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που έχει προκύψει στο Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων.

Στη συνέχεια, έγινε ενημέρωση για την πορεία της υγείας των 20 τροφίμων που νοσηλεύονται με Covid-19 στο Νοσοκομείο  Βόλου και των 8 τροφίμων που παραμένουν αρνητικοί στον Covid-19 και εξακολουθούν να φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Σχετικά με όσους πρόκειται να λάβουν εξιτήριο από το Νοσοκομείου Βόλου και να επιστρέψουν στο Ίδρυμα αποφασίστηκαν τα εξής:

Α) Να τηρηθούν με αυστηρότητα οι  οδηγίες του ΕΟΔΥ που καθορίζουν τον ακριβή χρόνο επιστροφής των τροφίμων που έχουν νοσήσει από Covid-19, έχουν νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο και έχουν αποθεραπευθεί.

Β) Οι τρόφιμοι που έχουν αποθεραπευθεί ή εξακολουθούν να νοσούν με ήπια συμπτώματα Covid-19 και θα λάβουν εξιτήριο από το Νοσοκομείο Βόλου, στο προσεχές χρονικό διάστημα, είτε θα επιστρέψουν σταδιακά στο Ίδρυμα και θα φιλοξενηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη συνέχιση της αποθεραπείας τους, είτε θα μεταφερθούν για περαιτέρω νοσηλεία, εάν η κλινική εικόνα τους το επιβάλλει, σε άλλες νοσηλευτικές δομές σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και με γνώμονα την ταχύτατη αποκατάσταση της υγείας τους και την ομαλή και ασφαλή επιστροφή τους στο Ίδρυμα.

Η Διοίκηση του Ιδρύματος ευχαριστεί για μία ακόμη φορά το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου Βόλου για τον καθημερινό αγώνα που δίδουν για την θεραπεία όλων των νοσηλευομένων τροφίμων, συμπαρίσταται σε όλους τους συγγενείς των τροφίμων, κατανοώντας την καθημερινή αγωνία τους για την αποκατάσταση της υγείας των προσφιλών τους προσώπων. Επίσης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια προς όλους τους συγγενείς των τροφίμων που κατέληξαν και συμμετέχει προσευχητικά στο βαρύτατο πένθος τους.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά όλες τις εμπλεκόμενες Δημόσιες Υπηρεσίες, το σύνολο των Φορέων, όλα τα φυσικά πρόσωπα και ιδιαιτέρως το Γηροκομείο Βόλου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή στήριξη και συνεργασία τους στον κοινό αγώνα για την αντιμετώπιση αυτής της έκτακτης καταστάσεως.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Πρόγραμμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 29 / 5 / 2020 , 22:27 από adologala.gr Από 1 Ιουνίου οι αιμοληψίες στην πινακοθήκη του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιούνται μόνο κάθε Σάββατο από τις 8.30 πμ  μέχρι τις 1.30 μμ. Τις υπόλοιπες ημέρες οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα αιμοληψιών του νοσοκομείου καθημερινά εκτός Σαββάτου το πρωί […]

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στα Νότια των Αθηνών για το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου – Adologala

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 9 / 12 / 2020 , 19:34 από news_room Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού Δημαρχείου Υμηττού. Όπως ανακοίνωσε: Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του παλαιού […]

Pin It on Pinterest