Εκοιμήθη στη Κάλυμνο ο κατά σάρκα πατέρας του Επισκόπου Μελόης Αιμιλιανού

επίσκοπος μελόης αιμιλιανός

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 2 / 2021 , 23:20 από news_room

Εκοιμήθη ο Κωνσταντίνος Κουτούζης, κατά σάρκα πατήρ του Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού

Το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021, εκοιμήθη εν Κυρίω εις τη νήσο Κάλυμνο, σε ηλικία 79 ετών, ο κατά σάρκα πατήρ του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελόης κ. Αιμιλιανού, Κωνσταντίνος Κουτούζης.

Η εξόδιος ακολουθία αυτού θα τελεστεί σήμερα.

Πληροφορηθείς τη θλιβερή αυτή είδηση, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος ετέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εκλιπόντος, ενώ επικοινώνησε με τον Επίσκοπο Μελόης, εκφράζοντάς τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά συλλυπητήριά του για την προς Κύριον εκδημία του αγαπητού πατρός του.

Οι Επίσκοποι, ο Ιερό Κλήρος και το προσωπικό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας υποβάλλουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους προς τον Θεοφιλέστατο κ. Αιμιλιανό και την οικογένειά του, και προσεύχονται ο Θεός να τους δίδει την άνωθεν παρηγορία και ενίσχυση σε αυτή τη δοκιμασία.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 2 / 2021 , 2:24 από news_room Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε συνάντηση με τον Υπουργός Εθνικής Άμυνας Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχτηκε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος την ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητάς του. Ακολουθήστε μας :

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για τα διακόσια χρόνια από την Εθνεγερσία του 1821

Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας : Διαδικτυακή Εκδήλωση – Ομιλία για την Εθνική Παλιγγενεσία

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 5 / 3 / 2021 , 18:25 από news_room Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Βάρης Βούλας Ελληνικού και Βουλιαγμένης θα πραγματοποιήσει στις 23 Μαρτίου 2021 διαδικτυακή εκδήλωση – ομιλία με θέμα την Εθνική Παλιγγενεσία. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα ecclesiatv.gr Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της […]

Pin It on Pinterest